- Konu Sahibi imagemaker
-
Ayy ben taharet konusunu kaçırmışım. Şimdi okuyorum çok eğlenceliimage safi olay yaratmaya ait olarak dünyaya gelmiş gibisin alırsan al da neden piyasa yoklaması yapıyorsun
hadi yorum yapayım kendi adıma evine gelsem nü tabloyu salonunun baş köşesinde görsem bir daha sittin sene gelmem sana ,sanat algılarımız farklı,zaten taharete de karşısın anlaşmamıza imkan yok
ben de sanatla içiçe bir bölüm okuyorum ondan sordum meraktan çatladım ama yazmadııı4 sene üniversitede sanat tarihi okumuş ,bu konunun eğitimini almış biri olarak akımları çok iyi bilirim. ressamları dönemleri ,akımları..yazın bende merak ettim.
nerde olduğu önemlimi birBide düzgün Türkçeyle anlatsaydın iyiydi. Evinde mi on hanım var, toplantı salonunda mı ya da sadece toplantıda mı anlamak güç.
İster al ister alma senin evin, senin kararın bence..
O idrar olayını yanlış bilen çok kişi var.Yani anlamıyorum insan bedenini nasıl bilmez tanımaz.Kendi bedenin başkasının değil bu.kadar mı acizsin?Ben 28 yasinda olup ciplakken henuz hic ayna karsisina gecmemis insanlar taniyorum. Kendine bakmaktan utanan kadinlarimizin bir kismi sonra da buraya konu aciyorlar "idrar yaptigimiz delikten yapilmiyor muydu bu is ?" seklinde. Kadin vucudu güzeldir bence de, hic de utanmam. Mezun olayim da salonuma ben de koyayim bi tane iyi dusunmussun
valla ya bekaret, taharet, ahmet kaya, nu tablo daha neler vardiimage safi olay yaratmaya ait olarak dünyaya gelmiş gibisin alırsan al da neden piyasa yoklaması yapıyorsun
hadi yorum yapayım kendi adıma evine gelsem nü tabloyu salonunun baş köşesinde görsem bir daha sittin sene gelmem sana ,sanat algılarımız farklı,zaten taharete de karşısın anlaşmamıza imkan yok
Kadinlar kendi bedenlerine bu kadar yabanci işte. Bunu ergenlik caginda kesfeden normal kizlarimiza da marifetmis gibi "aaa ben o zamanlar bebeklerimle oynardim senin nerden geldi aklina ne meraklisin" gibi yakistirmalar yapiyorlar burada. Hayatin, bedenimizin normallikleri onlara gore ayip ve gunah. Uzuluyorum gercekten...O idrar olayını yanlış bilen çok kişi var.Yani anlamıyorum insan bedenini nasıl bilmez tanımaz.Kendi bedenin başkasının değil bu.kadar mı acizsin?
çok terbiyesizce ve basit bir yorumkendinizin nü tablosunu mu koyacaksınız? ki zaten sizi rahatsız etmezdi bu ihtimalde.
terbiyesizce ve basitce bir yorum yaptığımı düşünmüyorum. Salonunuza nü tablo asmak için milleti azarlar gibi ''beni rahatsız etmiyor!'' tavrı ile konusuyorsunuz.Benim aklıma da kendinizi mi koyacaksınız diye geldi.çok terbiyesizce ve basit bir yorum
nü tabloya karşı olamayan birinin kendi vücudunu sergilemekten rahatsız olmayacağını ima etmeniz epey terbiyesizceterbiyesizce ve basitce bir yorum yaptığımı düşünmüyorum. Salonunuza nü tablo asmak için milleti azarlar gibi ''beni rahatsız etmiyor!'' tavrı ile konusuyorsunuz.Benim aklıma da kendinizi mi koyacaksınız diye geldi.
Nü tablo rahatsız etmiyorda bundan bahsederken karşıda ki kişi sizin kendinizi koyup koymayacagınızı sorması mı rahatsız ediyor?
Klitoristen bi haber olduklarına eminim aynı kişilerinKadinlar kendi bedenlerine bu kadar yabanci işte. Bunu ergenlik caginda kesfeden normal kizlarimiza da marifetmis gibi "aaa ben o zamanlar bebeklerimle oynardim senin nerden geldi aklina ne meraklisin" gibi yakistirmalar yapiyorlar burada. Hayatin, bedenimizin normallikleri onlara gore ayip ve gunah. Uzuluyorum gercekten...
Ahahah yalniz yanlislikla konu sahibinin yatak odasina yolu dusen olursa cok daha fena senaryolar yazabilirler kafalarinda, ne de olsa yatak odasiKlitoristen bi haber olduklarına eminim aynı kişilerinGülüyorum da trajik aslında..
Konu sahibi bence onu salona değil yatak odasına al.5 parmağın 5'i bir değil.Geleneksel olanı var entelektüel olanı var.Sonra gelen tepkiler hoşunuza gitmez moraliniz bozulur gerek yok.
Pırlanta parmağınızda olunca size ait ama göz önünde oluyor mesela. Evlilik teklifi aldığınız pırlantayı saklamak mı istersiniz yoksa parmağınızda olmasını mı? (Pırlanta örnektir.)
Aman yarabbi sanat anlayisiniz goz yasartiyor hanimefendi... Nu tabloyu estetik bulmak demek sokaklarda cirilciplak kosmak anlamina falan gelmiyor, sakin olun, be relaxterbiyesizce ve basitce bir yorum yaptığımı düşünmüyorum. Salonunuza nü tablo asmak için milleti azarlar gibi ''beni rahatsız etmiyor!'' tavrı ile konusuyorsunuz.Benim aklıma da kendinizi mi koyacaksınız diye geldi.
Nü tablo rahatsız etmiyorda bundan bahsederken karşıda ki kişi sizin kendinizi koyup koymayacagınızı sorması mı rahatsız ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?