Salonuma nü tablo almak

Sen nasıl seviyorsan bazı insanlar da sevmiyor. başkalarının fikirlerine göre hareket ediyorsan oylama yaptırabilirsin misafirlerine yok benim evim benim kararım diyorsan zevk senin. Tartışılacak bir yanı yok bunun. ''Neden insanlar sevmez ki'' demek de bir fikir tahammülsüzlüğü bunu da yanlış buluyorum bu yüzden.

Dizilerde filmlerde öpüşenleri görünce kanal değiştiren bir milletiz biz. Bize ters nü tablo falan

Şaka bi yana anne baba kayınvalide kayınpeder falan tepki göstermeyecekse as i. Arkadaşlarına ne sanki

Ayy ben taharet konusunu kaçırmışım. Şimdi okuyorum çok eğlenceli

4 sene üniversitede sanat tarihi okumuş ,bu konunun eğitimini almış biri olarak akımları çok iyi bilirim. ressamları dönemleri ,akımları..yazın bende merak ettim.
ben de sanatla içiçe bir bölüm okuyorum ondan sordum meraktan çatladım ama yazmadııı

Bide düzgün Türkçeyle anlatsaydın iyiydi. Evinde mi on hanım var, toplantı salonunda mı ya da sadece toplantıda mı anlamak güç.
İster al ister alma senin evin, senin kararın bence..
nerde olduğu önemlimi bir
sizden başka anlamayan olmadı bu da iki.

O idrar olayını yanlış bilen çok kişi var.Yani anlamıyorum insan bedenini nasıl bilmez tanımaz.Kendi bedenin başkasının değil bu.kadar mı acizsin?

valla ya bekaret, taharet, ahmet kaya, nu tablo daha neler vardi

O idrar olayını yanlış bilen çok kişi var.Yani anlamıyorum insan bedenini nasıl bilmez tanımaz.Kendi bedenin başkasının değil bu.kadar mı acizsin?
Kadinlar kendi bedenlerine bu kadar yabanci işte. Bunu ergenlik caginda kesfeden normal kizlarimiza da marifetmis gibi "aaa ben o zamanlar bebeklerimle oynardim senin nerden geldi aklina ne meraklisin" gibi yakistirmalar yapiyorlar burada. Hayatin, bedenimizin normallikleri onlara gore ayip ve gunah. Uzuluyorum gercekten...

çok terbiyesizce ve basit bir yorum
terbiyesizce ve basitce bir yorum yaptığımı düşünmüyorum. Salonunuza nü tablo asmak için milleti azarlar gibi ''beni rahatsız etmiyor!'' tavrı ile konusuyorsunuz.Benim aklıma da kendinizi mi koyacaksınız diye geldi.
Nü tablo rahatsız etmiyorda bundan bahsederken karşıda ki kişi sizin kendinizi koyup koymayacagınızı sorması mı rahatsız ediyor?

nü tabloya karşı olamayan birinin kendi vücudunu sergilemekten rahatsız olmayacağını ima etmeniz epey terbiyesizce

Klitoristen bi haber olduklarına eminim aynı kişilerin Gülüyorum da trajik aslında..

Konu sahibi bence onu salona değil yatak odasına al.5 parmağın 5'i bir değil.Geleneksel olanı var entelektüel olanı var.Sonra gelen tepkiler hoşunuza gitmez moraliniz bozulur gerek yok.

Ahahah yalniz yanlislikla konu sahibinin yatak odasina yolu dusen olursa cok daha fena senaryolar yazabilirler kafalarinda, ne de olsa yatak odasi

Aman yarabbi sanat anlayisiniz goz yasartiyor hanimefendi... Nu tabloyu estetik bulmak demek sokaklarda cirilciplak kosmak anlamina falan gelmiyor, sakin olun, be relax Nu tabloyu sizin salonunuza asmayacaklar, lutfen icinizden ona kadar sayip sakinlesmeye calisin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…