- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.815
- 798
- Konu Sahibi imagemaker
-
Söyleyin öğrenelim madem.Çok biliyorsunuz insanlara da özenti diyorsunuz doğrusunu söyleyin aydınlansın herkes.Ben oyle
Onlarca nu erkek bayan hem tablo hem karakalem calistim.ama sanat sadece bu degil..insanin ruh dunyasindaki gercekleri aciga cikartir tablolar yada dekorasyon.sanat emektir..ne olursa olsin insan bedeni ozeldir.ve bir ciplak bedenin sergilenmesi heleki hic tanimadigimiz..bunun neresi kabul edilebilir.sizin bi nu tablonuz olsa ve baskasinin evinde danat adi altinda sergilenmesini istermiydiniz:)
Cok daha derin girersem konuya anlayamazsiniz.ben bu isin yillardir icindeyim.nu tablolarin neden yapildigini hangi akimi empoze edip etmedigini bilmeden konusmayin.
Hayata nasil baktigim beni ilgilendirir.Gercekten ressam misiniz?
Yok eger oyleyseniz cevrenize de su tavirla yaklasiyorsaniz ben sahsen sizin actiginiz bir sergiye gelmek istemem.He sizin cevrenizde boyle sanattan anlamayan insan yoksa rahatsinizdir tabi bizim gibi cakma enteller ve ozentiler yoktur.
Neden boyle tepeden bakiyorsunuz anlamadim ?Arkadasim var o da boyle.Yok bu tabloya bakinca bisey goremiyor musun.Yok ne bicim fotograf cekmisim aciyi tutturamamisim.Ondan da bi ton laf isitirdik biz.Tamam siz sanattan anliyorsunuz diye herkes sizin olacak diye birsey yok.
Hayata nasil baktigim beni ilgilendirir.
Sanat akimlarinda yillardir ressamlar gorus farkliligi yasadi.dar bakan sizssiniz.onlarca nu calismam.var benim merak etmeyin hem bayan hem erkek.slllanat sadece insan vucudunun estedigini sunup bunu sergilemk degil.befen cok cok ozeldir bize verilen.cok derin konular bunlar biraz arastirin.hic ilgisi olmayan birine daha fazla zaman ayiramayacagim.
Sanat akimlarinda yillardir ressamlar gorus farkliligi yasadi.dar bakan sizssiniz.onlarca nu calismam.var benim merak etmeyin hem bayan hem erkek.slllanat sadece insan vucudunun estedigini sunup bunu sergilemk degil.befen cok cok ozeldir bize verilen.cok derin konular bunlar biraz arastirin.hic ilgisi olmayan birine daha fazla zaman ayiramayacagim.
image safi olay yaratmaya ait olarak dünyaya gelmiş gibisin alırsan al da neden piyasa yoklaması yapıyorsunEvimde en az 10 hanımın olduğu bir toplantıda salonuma nü tablo alacağım dediğimde bazıları çok tepki gösterdi .Evim yeni duvarlarım boş ve ben sanatı çok severim .Nü tabloları çok beğenir ve oldukça estetik bulurum .Maddi olarak rahatlayınca yağlı boya bir nü tablo alacağım .Yanlış mı düşünüyorum .Ben bir eve misafirliğe gitsem ve salonda nü tablo olsa hiç rahatsız olmam .Neden bu kadar tepki anlamış değilim .
karşımda bedri baykam var sanki ,karşınızdaki insanları bu kadar dar görmek çok geniş bir sanat akımının vesilesi olsa gerekHayata nasil baktigim beni ilgilendirir.
4 sene üniversitede sanat tarihi okumuş ,bu konunun eğitimini almış biri olarak akımları çok iyi bilirim. ressamları dönemleri ,akımları..yazın bende merak ettim.Hayata nasil baktigim beni ilgilendirir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?