Salonuma nü tablo almak

Söyleyin öğrenelim madem.Çok biliyorsunuz insanlara da özenti diyorsunuz doğrusunu söyleyin aydınlansın herkes.
Yahu bu nasıl bir mantık ''ben biliyorum siz konuşmayın''.Bildiğiniz bir şey varsa söyleyin insanları bilgilendirin o zaman.Hangi akımı empoze ediyorsa ediyor ayrıca kimin neyi savunduğu da sizi zerre kadar ilgilendirmiyor.

Hayata nasil baktigim beni ilgilendirir.
Sanat akimlarinda yillardir ressamlar gorus farkliligi yasadi.dar bakan sizssiniz.onlarca nu calismam.var benim merak etmeyin hem bayan hem erkek.slllanat sadece insan vucudunun estedigini sunup bunu sergilemk degil.befen cok cok ozeldir bize verilen.cok derin konular bunlar biraz arastirin.hic ilgisi olmayan birine daha fazla zaman ayiramayacagim.

Mesele sizin sanat bilginiz değil ki.

Konuyu Sephora'nın eşiyle bağdaştırıp, özenti dediniz. Sanat bu adı üzerinde. Elbette profesyonel ilgilenenler için çeşitli kurallar, akımlar, anlayışlar vardır ama netice de kişiye özeldir sanat. Bu kadar öznel bir konuda, fikrini paylaşan birine, kötü bir üslupla saygısızlık eden sizsiniz. Şimdi neyi savunuyorsunuz ben anlamadım. İlk mesajınızı bir daha okuyun. Çok saygısız ve çirkin bir yorum. Ayıp ettiniz.

ne bu gizem anlamadım ooo çok gizemli havalar falan. yani neymiş merak ettik... neymiş bu işin arkasındaki empoze edilmeye çalışan akım? yine nalet giresice illuminati mi çıkacak bu işin ardından

Anlamadım açıkçası, istiyorsanız alır asarsınız, tercih meselesi... Milletin beğenisine göre mi evi şekillendirelim. Kendi zevkinize uyuyorsa alırsınız, ev de sizi yansıtmalı zaten, başkalarının beğenisini değil.

bunca sayfadan sonra sonuç ne,salonunuza nü tablo asıyor musunuz,asmıyor musunuz

Ben isin nusunde musunde degilim ki onunla ilgili yorum dahi yapmadim bana dar bakisli yaftasini yapistirdiniz:) Ben salonuma Besiktas tablosu asarim o ayri.Gerci bu size avam gelir de napalim bi sanattan anlayamadik.Sorun sizin belli bir konuda bilgi birikimine sahip olmayan insanlara yaklasiminiz.Yorumu yazana bir cahil demediginiz kaldi.Gerci icinizden demissinizdir...Neyse siz geldiniz topic buram buram sanat koktu.Bizde faydalandik.Vesile oldunuz iste.Sagolun varolun :)

ben hala merak ediyorum, neymiş bu empoze edilmeye çalışılan çok enteresan ve gizemli, bi o kadar da tehlikeli x akımını...

image safi olay yaratmaya ait olarak dünyaya gelmiş gibisin alırsan al da neden piyasa yoklaması yapıyorsun
hadi yorum yapayım kendi adıma evine gelsem nü tabloyu salonunun baş köşesinde görsem bir daha sittin sene gelmem sana ,sanat algılarımız farklı,zaten taharete de karşısın anlaşmamıza imkan yok

karşımda bedri baykam var sanki ,karşınızdaki insanları bu kadar dar görmek çok geniş bir sanat akımının vesilesi olsa gerek

Herkesin sanattan anladığı farklıdır.
Kendi eviniz, ne yapacağınıza elbette siz karar verirsiniz.
Gittiğim bir evin duvarında nü bir tablo görmek beni rahatsız etmezdi.
Fakat kendim alıp evimde böyle bir tablo asmazdım.
Dahası sanırım evime tablo asmazdım/asmıyorum.
Dedim ya, şahsi zevkler. (;

En az 10 tane çıplak bir bayan canlandırdım gözümde nasıl okuduysam yazdıklarını

Ben tercih etmezdim ama saygı duyuyorum size içinizden ne geliyorsa onu yapın o ev sizin :)

4 sene üniversitede sanat tarihi okumuş ,bu konunun eğitimini almış biri olarak akımları çok iyi bilirim. ressamları dönemleri ,akımları..yazın bende merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…