- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi imagemaker
-
ben erkek vücudunu estetik bulmam nü tablo alırsam kadın resmi alacağım elbet . Hem resmi seviyoruz diye her tabloyu beğenecek halimiz yok .Eki Görüntüle 1296890 eşiniz erkek nü mü ister yoksa kadin mi? Şöyle bir şey koymak isteseniz ne der mesela? Lutfen bunu sorup bize söyleyin. Cok merak ediyorum.. Benim ablam da resim yapiyor bu arada ama nü calismiyor.
2 arkadasim da ressam. Sergiler falan ugrasiyorlar. Harika resimleri var. Bir Yaratici inanclari da yok ama nü calismiyorlar..
tercih meselesi..
Nü model bulmak türkiye şartlarında imkansız çünkü. İsteselerde nü çalışamıyorlar pek. Ancak hayal gücüyle. Zaten çalışsalar da kim alacak o tabloları bu şartlarda?Eki Görüntüle 1296890 eşiniz erkek nü mü ister yoksa kadin mi? Şöyle bir şey koymak isteseniz ne der mesela? Lutfen bunu sorup bize söyleyin. Cok merak ediyorum.. Benim ablam da resim yapiyor bu arada ama nü calismiyor.
2 arkadasim da ressam. Sergiler falan ugrasiyorlar. Harika resimleri var. Bir Yaratici inanclari da yok ama nü calismiyorlar..
tercih meselesi..
dediğiniz tamamen saçmalık bu fikir doğru olsa islam ülkelerinde hiç taciz tecavüz zina olmazdı bırakın allahaşkına .ya uzmanlar bas bas bağırıyor
çocuklara mahremi öğretin öğretin ki , tacize tecavüze mahal vermeyin diye
hayır yani fikir almak için açtım konuyu diyorsunuz
ben çocuğumu salona sokmam diyorum bu da fikrim işte
Müsade sizin.
Birbirimizin görüşlerine saygı duymak durumundayız tabi ki. Müsade almak ne kelime.
Ben de değerli şeyler anlamında söylemiştim zaten pırlanta örneğinden gittiğiniz için ben de pırlanta dedim. Değerli şeylerin saklanmasına anlam verwmem ben. Sizi eleştirmek değildi amacım.
ben erkek vücudunu estetik bulmam nü tablo alırsam kadın resmi alacağım elbet . Hem resmi seviyoruz diye her tabloyu beğenecek halimiz yok .
o karışmaz bu tip şeylere ama karşı da gelmez .ZannetmiyorumKim erkek vücudunu estetik buluyor ki?
Ama eşinize sorsaydiniz, fikrini cok merak ediyorum. Erkek mi kadin mi?
Benim bulaşık makinam da çok değerlidir ama meydandadır .ben değerli tüm şeylerimi gözden uzak tutarım, sadece bana ait olurlar o açıdan :)
off ağzımdan aldın. ya ilk üniversitede onu okuduğumuzda bu nee demiştim. inanılmaz estetikDavid heykeli bence çok estetik
Venüs'ün doğuşuna bayılırım, karşısında yarım saat ağzım açık bakmıştımrenoir,boticelli ve goyanın nüleri.
bence evet hoş.
Eki Görüntüle 1296892 Eki Görüntüle 1296893 Eki Görüntüle 1296894 Eki Görüntüle 1296895
ikinci şık hanfendi .Tabloyu Karşıyaka ya da Alaybey tarafından alacağım .Buralarda genç sanatkarlar var onlara da katkı olur hem.Tablo örneği mi istiyosun toplum tepkisi mi ölçüyosun ?
Fotoğraf çektirdim ben onunlaoff ağzımdan aldın. ya ilk üniversitede onu okuduğumuzda bu nee demiştim. inanılmaz estetik
islam ülkelerinde taciz tecavüzün olmasının nedeni nedir biliyormusun sen ?dediğiniz tamamen saçmalık bu fikir doğru olsa islam ülkelerinde hiç taciz tecavüz zina olmazdı bırakın allahaşkına .
inanılmaz güzel. venüsün aslında vücudunda deformasyonlar var boyun fazla uzun falan ama baktığımda kadın çok güzelVenüs'ün doğuşuna bayılırım, karşısında yarım saat ağzım açık bakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?