Salonuma nü tablo almak

Ev sizin, zevk sizin... Bir suç unsurundan da bahsetmiyoruz; sanattan, resimden bahsediyoruz.
Bazılarının zevkine uymayacak, bazılarının inançlarına ters gelecektir, yani elbette o tabloyu bir şekilde abes ya da rahatsız edici bulan ve buna tepki gösteren olacaktır. Burada önceliğinizin ne olduğu önemli.

Nü tablodan anlaşılan ne merak ediyorum. Meme kuku ortada olmaz genelde. Estetik bir resimi ya da fotoğrafı çocukların görmesinde bir sakınca yok bence. Ben küçükken evimizdeydi şu an benim evimde olan fotoğraflar. Kötü etkilenmemişim nedense. Hatta ilgimi bile çekmezdi.

kendi duvarına istedigini as. misafirlerin hoşnut olmayabilir ama... tercih meselesi ne de olsa. sanatı sevmekle de bi alakasını göremedim.

ben erkek vücudunu estetik bulmam nü tablo alırsam kadın resmi alacağım elbet . Hem resmi seviyoruz diye her tabloyu beğenecek halimiz yok .

Nü model bulmak türkiye şartlarında imkansız çünkü. İsteselerde nü çalışamıyorlar pek. Ancak hayal gücüyle. Zaten çalışsalar da kim alacak o tabloları bu şartlarda?

dediğiniz tamamen saçmalık bu fikir doğru olsa islam ülkelerinde hiç taciz tecavüz zina olmazdı bırakın allahaşkına .

ben değerli tüm şeylerimi gözden uzak tutarım, sadece bana ait olurlar o açıdan :)

ben erkek vücudunu estetik bulmam nü tablo alırsam kadın resmi alacağım elbet . Hem resmi seviyoruz diye her tabloyu beğenecek halimiz yok .

Kim erkek vücudunu estetik buluyor ki?
Ama eşinize sorsaydiniz, fikrini cok merak ediyorum. Erkek mi kadin mi?

dediğiniz tamamen saçmalık bu fikir doğru olsa islam ülkelerinde hiç taciz tecavüz zina olmazdı bırakın allahaşkına .
islam ülkelerinde taciz tecavüzün olmasının nedeni nedir biliyormusun sen ?
çocuğun sorularına sus ayıp çok ayıp nasıl konuşuyorsun sen dedikleri içindir
tabu da bu şekilde oluşur zaten
çocuklar fallik dönemde cinselliği merak eder , ve sorular sorar sende sus ayıp diye bağırırsan kızarsan ilerde cinsel sorunlara sebep olur
ben demiyorum uzmanlar diyor, uzmanlar saçmalıyor yani ha
ama neden polemik derdindesin fikir istedin fikrimi sundum , saçmalama demek fikir isteyen bir insanın cevabı olamaz kendi saçmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…