Öncelikle fikirleriniz için teşekkürler.
Masa camı buzlu cam gibi ama parlak kısmı yukarıda tabi.Birleşme yerleri vidalı sanırım ama tabi almaya karar verirsek iyice incelemek lazım.Bizim beyaz sandalyeler yerine resimdeki şeffaf sandalyelerden alayım dedim ama plastik olduğu için çabuk çizilip matlaşır diye vazgeçtim.Bir de ayak sisteminden dolayı biraz kilolu olan eşime dayanmaz diye. :)
Tv ünitesinin panelinin beyaz ahşap olanı da var ama salonu geniş göstersin ayna gibi olsun diye hafif griye kaçan cam panel iyi olur diye düşündüm.Cam panel son resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 638980 Eki Görüntüle 638979 Eki Görüntüle 638978
Cam masa maalesef İkea'da şu anda yokmuş.Yine başka yerlerde araştırıcam beğendiğim bir cam masa bulursam veya o zamana kadar İkea'ya gelirse onu alırım.Ama şimdi b planı düşünüyorum.Cam masa yerine resimdeki beyaz masayı alsam,sandalye olarakta popart kumaşlı sandalyeler alsam deri kanepem ve yukarıdaki materyalden olan cam tv ünitesi ile uyar mı?Uyarsa size göre resimdeki bu popart sandalyelerden hangisi daha uyumlu olur?Kanepeye sandalyenin kumaşından kırlent yaparım dedim ama aynısını bulamam herhalde.Bir de beyaz deri sandalye buldum ama,kanepe,tv ünitesi,duvarlar,perdeler ve açık mutfağın üst kısmı beyaz olacağı için acaba ortam çok mu beyaz olur,hastane gibi mi olur diye düşündüm.Bir tek yerler ahşap rengi laminat. Popart mı beyaz sandalye mi sizce?Popartta çok mu göz yorar acaba ne dersiniz?
Eki Görüntüle 643427 Eki Görüntüle 643428 Eki Görüntüle 643429 Eki Görüntüle 643430
Cam masa olarak yeni bir seçenek buldum.Ek kanatları ile büyütülebiliyor olması cazip geldi.Ve tabi beyaz deri sandalyesi.Sandalyeler de ,kanepeye hem deri hemde beyaz olduğu için uyuyor.Sizce görünüm olarak nasıl kanepe,tv ünitesi ile uyarlar mı?Yoksa çok mu basit görünüyor?
Çok güzel masa ve sandalyeler, hiç basit gözükmediler bana. Hatta, ben de bir ara bunun ya da benzerinin normal cam olanına niyetlenmiştim, camı gözümü korkutmuştu. Ama sizinkinin camı iyiymiş (desenler olmasa daha da iyi olurmuş bence, ama çok da rahatsız edici değil). Kanepeniz ve düşündüğünüz TV ünitesiyle de uyacaklar gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?