- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Genelde zımbalıyorlar :) iğne nasıl tuttursunlar halıya hemse toplu iğne? :))Haliniz shaggy hali tarzi mi?
Bi yerlerden dusmustur temizlikci iyi supurmediyse ona denk gelmemistir. Bide ben hali yikamaya gondermistim halinin altina igne ile kagit tutturmuslar ismimi ve kac metrekare oldugunu yazip.
O igne dusmustu mesela hali kenarinda onu bulmustum .
Oturmuş düşünüyodum tosinko ne diye :))Onlar toplu iğne değildir o zaman tosinkolar tarafından bırakılmış paralardır, onların parası toplu iğne. Her birini elinize alın tosinko tosinko tosinko deyin 3 defa kendi etrafınızda gfhjhgfhkjhtjk
Merhaba;
Son birkaç aydır salonumun orta yerinde, halının üstünde vs. toplu iğnelere rastlıyorum.
Toplamda 4,5 adet toplu iğne bulmuşumdur ve değil salonun orta yerinde, evin hiçbir köşesinde iğneyle işi olan, dikiş filan yapan birisi değilim yoğun tempoda çalışan birisi olduğumdan evime de çok nadir misafir gelir ve gelenler de genellikle ya akrabalarımdır ya da yakın arkadaşlarım..
Eşimde bende bu durumdan çok huzursuz oluyoruz, sizce bu durum nedir, ne yapılması gerekir?
Aklima geleni yazdim . bizimki ignelemisti . duz igne ile tutturmustu bir ihtimal yazdim.Genelde zımbalıyorlar :) iğne nasıl tuttursunlar halıya hemse toplu iğne? :))
:))bir Passionatewoman konusu ve bir günde sadece 9 sayfa...
hanımlar kış uykusuna mı yattık topluca hayırdır?
ben kaynanası hokus pokus yapmıştır diyorum
Temizlikçi var o da kapalı ama onun düşüreceğini zannetmemBizde de olurdu başortulu misafir gelince bazen eşarbını çıkarıdı o arada düşmüş olurdu ya da tam tuturulmamışsa düşebilir.Evinize girip çıkan biri var mı temizlikçi vs bir de anahtarınızı değiştirin derim zaman kötü
Aklima geleni yazdim . bizimki ignelemisti . duz igne ile tutturmustu bir ihtimal yazdim.
Mantıklı olan tüm cevapları kabul ettim hatta bu konuyu kafamda bitirdim bile söyler misiniz hangi yorumumda ya da sorumun neresinde tek kelime büyüden bahsetmişim? Ne kadar da algılamak istediğiniz şekilde algılıyorsunuz ..Mantıklı olan hiçbir cevabı kabul etmiyorsunuz sadece büyü üzerine olan cevapları mantıklı buluyorsunuz. Neyi soruyorsunuz o zaman anlamadım. Zaten konu açma nedeniniz evimde büyü var gayipten toplu iğne çıkıyor halinin ortasından düşüncesi üzerinden tartışma yaratıp konu kapatmak diyorum. Yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum çekiliyorum
Büyü amacı ile yapılmış olabilir. Bende yatak odama serpilmiş iğneler bulmuştum.Merhaba;
Son birkaç aydır salonumun orta yerinde, halının üstünde vs. toplu iğnelere rastlıyorum.
Toplamda 4,5 adet toplu iğne bulmuşumdur ve değil salonun orta yerinde, evin hiçbir köşesinde iğneyle işi olan, dikiş filan yapan birisi değilim yoğun tempoda çalışan birisi olduğumdan evime de çok nadir misafir gelir ve gelenler de genellikle ya akrabalarımdır ya da yakın arkadaşlarım..
Eşimde bende bu durumdan çok huzursuz oluyoruz, sizce bu durum nedir, ne yapılması gerekir?
Bizimki de iğnelemişti halıları,bence halıdan kaynaklı diye düşünüyorum.Aklima geleni yazdim . bizimki ignelemisti . duz igne ile tutturmustu bir ihtimal yazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?