Salonumun Ortasında Bulduğum Toplu İğneler?

Genelde zımbalıyorlar :) iğne nasıl tuttursunlar halıya hemse toplu iğne? :))

Bizde de olurdu başortulu misafir gelince bazen eşarbını çıkarıdı o arada düşmüş olurdu ya da tam tuturulmamışsa düşebilir.Evinize girip çıkan biri var mı temizlikçi vs bir de anahtarınızı değiştirin derim zaman kötü

Ya misafirdendir. Ya da aldatiliyosun bacim. Sizden degilse ignelerde yurumuyosa vardir biseyler

Sizin ilk profiliniz kızıl saçlı, çilli ,uzanan bir kızdı dimi :)) Profil resminiz o iken ne kadan güzel konular açıyordunuz.Sarı saç olmadı size, toplu iğneye kadar geldiniz.Süpürge çekin hergün iğne falan kalmaz.

bir Passionatewoman konusu ve bir günde sadece 9 sayfa...
hanımlar kış uykusuna mı yattık topluca hayırdır?

ben kaynanası hokus pokus yapmıştır diyorum

Temizlikcı is yaparken örtüsünü komidin üstüne bırakıyorsa alırken iğneleri dusurmus olabilir

Temizlikçi var o da kapalı ama onun düşüreceğini zannetmem

Mantıklı olan hiçbir cevabı kabul etmiyorsunuz sadece büyü üzerine olan cevapları mantıklı buluyorsunuz. Neyi soruyorsunuz o zaman anlamadım. Zaten konu açma nedeniniz evimde büyü var gayipten toplu iğne çıkıyor halinin ortasından düşüncesi üzerinden tartışma yaratıp konu kapatmak diyorum. Yarışmacı arkadaslara başarılar diliyorum çekiliyorum

Büyü olsaydı salonun ortasında değil dip köşelerde bulunurdunuz koltuk arkasına saplanmış gibi vs. Eve türbanlı biri girip çıkıyorsa ondan düşmüştür bizim evde her yer toplu iğne çünkü hepimiz türbanlıyız

Mantıklı olan tüm cevapları kabul ettim hatta bu konuyu kafamda bitirdim bile söyler misiniz hangi yorumumda ya da sorumun neresinde tek kelime büyüden bahsetmişim? Ne kadar da algılamak istediğiniz şekilde algılıyorsunuz ..

Büyü amacı ile yapılmış olabilir. Bende yatak odama serpilmiş iğneler bulmuştum.

Aklima geleni yazdim . bizimki ignelemisti . duz igne ile tutturmustu bir ihtimal yazdim.
Bizimki de iğnelemişti halıları,bence halıdan kaynaklı diye düşünüyorum.

Ben de kapalıyım şimdiye kadar hiç iğne düşürmedim,ki düşecek olsa salona düşmez bence genellikle şal vs ayna karşısında bağlanır düşmüş olsa banyoda vs düşer ayna karşısında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…