- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Temizlikçi bayan başörtülü ama iğne düşen yerler ayna önü değil sanırım gelen misafirlerden düşüyorTemizlikci bayan basortulu mu?
Igneler genelde aynanin oldugu yerde dusmesi lazim diye dusundum. Cunku genelde ayna karsisinda basortusu duzeltilir.
komşusu nasıl ve hangi sıfatla kadının evine kadın yokken girebiliyormuş?Evinize gelen misafirlerden düşse o an farketmez misiniz? Nedense evinize sizden habersiz biri giriyor gibi düsünceye kapıldım ben. Belki de paranoya yapıyorumdur ama daha önce de biri anlatmıstı evinde hep kendine ait olmayan seyleri buluyordu evine ondan habersiz komsunun girdigini öğrenmişti. Dikkat edin derim.
evcil hayvanım maalesef yokEvcil hayvaniniz var mi, o tasiyor olmasin?
komşusu nasıl ve hangi sıfatla kadının evine kadın yokken girebiliyormuş?
peki nasıl girebiliyormuş yani anahtar filan nasıl varmış ki?Komsunun psikolojik sorunları varmış. Normal değilmiş yani.
peki nasıl girebiliyormuş yani anahtar filan nasıl varmış ki?
İnanılır gibi değil, neler oluyor hayatta.. teşekkür ederim yorumlarınız içinNasıl girdiğini ev sahibi de bilmiyor. Ama muhtemelen onlar evde yokken çilingir çağırmış olabilir ya da bir sekilde anahtarlarını kopyalatıp kendine de çıkartmış.
Her çeşit toplu iğneden buldum renkli topuzlu olanlar sanıyorum eltimden düşmüş onda da o renk iğneler vardı ah eve gizli kamera yerleştiricem bu gidişleEğer toplu iğneler renkli topuzlu ise kapalı bir kişiden düşmüştür ama sade olan toplu iğne ise o zaman düşündürüyor.
evinize girip çıkan tesettürlü birinin iğnesi düşmüş olabilir,tamizlikçi iyi süpürge çekmediği için kalmış olabilir,halı yıkamacılar iğne ile kağıt yapıştırıyor onun iğnesi olabilir,sizin bu durumda huzursuz olduğunuzu düşünen eşiniz sizi daha da huzursuz etmek için psikolojik bir savaş açmış olabilirHer çeşit toplu iğneden buldum renkli topuzlu olanlar sanıyorum eltimden düşmüş onda da o renk iğneler vardı ah eve gizli kamera yerleştiricem bu gidişle
Temizliğe gelen bayan kapalıysa ondan düşüyodur düşüren o olduğu içinde o farketmiyodur eşinize gelince halınız yansa farketmez erkek milleti2 haftada bir temizlik için bayan geliyor ama ne ona ne de eşime denk gelmedi hiç bu iğneler , hep ben buluyorum
Bütün yazdıklarınız birebir doğruevinize girip çıkan tesettürlü birinin iğnesi düşmüş olabilir,tamizlikçi iyi süpürge çekmediği için kalmış olabilir,halı yıkamacılar iğne ile kağıt yapıştırıyor onun iğnesi olabilir,sizin bu durumda huzursuz olduğunuzu düşünen eşiniz sizi daha da huzursuz etmek için psikolojik bir savaş açmış olabilir(son cümleme takılmayın amaaan )
valla bende de var toplu iğne ,topları siyah ama ,benim miBütün yazdıklarınız birebir doğru
Yoksa o iğnelerin sahibi siz misiniz
Eyvahlar olsun sahibini bulduk iğnelerinvalla bende de var toplu iğne ,topları siyah ama ,benim mi
eneee siyah mıydı gıEyvahlar olsun sahibini bulduk iğnelerin
Onlar toplu iğne değildir o zaman tosinkolar tarafından bırakılmış paralardır, onların parası toplu iğne. Her birini elinize alın tosinko tosinko tosinko deyin 3 defa kendi etrafınızda gfhjhgfhkjhtjk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?