Merhaba canım
Öncelikle mobilyaların, halın cok hoş yerleştirmende uyumlu olmuş cok beğendim, perdeye takıldı gözüm sadece o koyu renk perde olmamıs sanki..
Genel olarak salonun cok güzel iyi günlerde mutlulukla oturun inşallah canım..
slm..bende başak burcuyum
resmen salonun salonumla aynı..
ben beğendim yani güle güle oturun...:)
öncelikle güle güle oturun :) insanın kendi evini üstelik de yeni evlendiyse döşemesi çok ama çok zevkli..
ama yapıcı eleştiri de yapmadan da geçemicem :)
koltuklar ve mobilyalar çok modern ve sade bence çok hoş..
perdeler bence de fazla abartılı olmuş, üst kısımları kesinlikle çıkarılmalı..
yapay çiçekler fazlasıyla kullanılmış ve bir obje yoğunluğu da var salonda..
konsolun aynası zaten küçük, önüne koyduğunuz çerçevelerle dağınık bir görüntü olmuş, belki dekorasyona uygun çerçeveler alınıp resimlerin bir kısmı duvara asılabilir..
fiskos masa beni geçmişe götürdü :) aslında sevdiğim bir objedir ama sanki örtüler abartılı ..
heykel figürler daha çok dış mekan veya balkon vs gibi yerlerde daha hoş duruyor.. ev içinde olmamış gibi geldi..
cok dogru tespitlerın olmus canım saol
ozellıkle konsol üstündekı o resımlerı nezamandır asıcam biyere ama fırsat olmadı
uzun vazodakı yapay çiçeklerımı sevıyorum aslında onun dısında heykel ve içindekı küçük çiçekler var
onları kaldırsam fiskosuda kaldırsam(ki fiskos benıde hep geçmişe götürür klasık bı salonun olmazsa olmazı dıye düşündüm:)ozaman orda nasıl bi düzenleme yapıcam
cünkü resımde nekadar bellı bılmıyorum ama cam önü berjer fiskos kısmı baya geniş aslında sadece 2 berjerle cok bos duruyo fikir bana fikirr:))
bide obje konusunda haklısın bazen ıcık cıcık benımde gözümü yoruyo..
bide bi arkadaş söylemişti tv üniten cok uzun diye,daha önce kirada oldugum ev amerıkan mutfaktı bende mutfakla salonu ayırmak adına bunu yaptırdım daha kısaydı boyunu uzattım yanı ve arkasına 2 raf caktırıp hem salonda tv ünitesi hemde mutfakta 2 raf olarak kullanmıstım ondan uzun.yoksa ölçüsü biraz absürd duruyo farkındayım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?