birinin kendine mudahale ettiğinde kızma olayı bende de var hele de emrivaki yapıyorsa..saygımdan susup da kendimi yerim çoğu kez sonra da eve yansır en çok da nasibi kızım alıyor
evde istediğim olsun isterim kötü mü bilemedim kurallarım var ama küçük..uyulsa ne rahatlıcam..mesela işten gelen eşimin ayaklarının sabunlamasını isterim inan ben yıkayım bile diyorumm..çünkü ayak kokusu sindi mi halılara evin her yeri temiz de olsa dışarıdan gelene o koku farkedilir..klozetin kapağını açık bırakma fazla harcama ..kızım için yemek yerken ayağa kalkıp geziyor ona kızarım ama olsun bu kadar da yönetme duygusu dimi sonra ucu hep bana dayanıyor..
sarı kantaron melisa ve az miktarda kedi otunu karıştırıp içmeye kaar verdim..
inanmayacaksınız ama tevafuk derler ya!öyle oldu sakinleşmek için nete bitki bakarken"öfke kontrolü için öfkeli anında Allah ın isimlerinden ;10 kere ya AFUV esmasını okuyun sakinleştirir inşallah" yazısı çıktı karşıma ..çok şaşırdım hani bitkileri falan araştırırken böyle bir duanın çıkması....yazmak istedim ..

sarı kantaron melisa ve az miktarda kedi otunu karıştırıp içmeye kaar verdim..
inanmayacaksınız ama tevafuk derler ya!öyle oldu sakinleşmek için nete bitki bakarken"öfke kontrolü için öfkeli anında Allah ın isimlerinden ;10 kere ya AFUV esmasını okuyun sakinleştirir inşallah" yazısı çıktı karşıma ..çok şaşırdım hani bitkileri falan araştırırken böyle bir duanın çıkması....yazmak istedim ..
Son düzenleme: