Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kantaron çayını duydun mu bilmiyorum ama sinir sistemi için etkili bir bitki.Güveneceğin bir akrata sorabilirsin.Nişanlılık dönemimizde eşim de kullanmıştı ve çok iyi geldi.Mucizevi etkisini bizzat gördüm.
evet kantaron çok etkili.içtikten sonra 15 dakika içinde uykum gelir mesela benim.içmeden önce uyurum o yüzden.
ben de delinin tekiyim malesef. içimdeki öfke yiyip bitiriyor beni en ufacık olayda bile.Sinirden çıldırıyorum resmen. :95:Babamdan miras. Sayıp sövüp kırıp döküp sonra da haksız duruma düşüyorum. Halbuki kurnaz kurnaz yönet di mi olayı, zaten haklısın, uygun zamanı bekle, sonra haklılığının verdiği huzur ve sinirlenmemiş olmanın verdiği rahatlıkla de ne diceksen.![]()
Melisa çayı içmenizi tavsiye ederim.acil şifalar.kızınız için kendinize iyi bakın lütfen onun daha size çok ihtiyacı var.............
o vicdan azabi yok mu? paramparca ediyor insani.
14 aylik kizim var bebek daha.minicik.
bazen oyle anlar oluyo ki bebegimle bile sesimi yukselterek konusuyorum
uyudumu yataginin yanina oturup ellerini oksaya oksaya agladigimi bilirim.
niye?
hep benim asabiligimden
yere dusen kasikla canli varlikmis gibi kavga ederim
hep boyle degildim son 3 yildir boyleyim.
adacayi ihlamir her zaman 1 numaradir
sabahtan demleyin 2 bardak icseniz yeter
ilaclarla nereye kadar yasayabilirsiniz?
sinirlenmiycem de demeyin kendinizi kasarsaniz iyice patlarsiniz
kendimden biliyorum.
sinirlerimle genelde başedemiyorum.ortalığı yıkıp yakıp geçiyorum.ooohhhh içim bi rahatlıyor ki anlatamam...tabi bunu eşime ve kızıma da sormak lazım![]()
canım çay içeceksen sarıkantaron bir, melisa iki
valerian çok metediliyo ama tadı kötü
bence aktardan bu üç otu al düzenli içmeye başla, karıştırıp, ama valeriyanın hepsini atma, önce bi dene belki içmek istemezsin, tüm karışım boşa gitmesin
sadece melisanın tadı güzel söyliyim
ama sarı kantaronu netten araştırırsan uzun yıllar önce "doktorlar" depresyon tedavisinde kullanıyomuş, sadece sarıkantaron ve melisayı karıştırsan da olur
ya da doğadan nın relax çayı var, içinde sarıkantaronda var, valerianda ama tabii poşet çaylar çok etkili olmaz, sen yinde markete gidince at sepete, aktara gitmek her zaman mümkün olmuyo çünkü, gidene kadar...
uykusuzluk çektiğim zamanlar ben düzenli relax çay içince bende çok işe yarıyo
bende böyle biriydüm günde bir greyfurt içerek düzeldim .. greyfurt mutluluk hormonu salgılıyomuş hemde kilo verdiriyo binbir derde deva valla ..
ama yanında başka hap almak yasak şuan mevsimi değil sanırım ama tavsiye ederim arkadaşım ..
ve bence siz çok iyi bir anne olduğunuz için kendinizi bu kadar strese sokuyosunuz kendinizi rahatlatıp mutlu edicek şeyler yaparak başlayın işe sonra bu mutluluğunuz çocuğunuzada yansır kesinlikle.. önce kendinizi mutlu edin herşey insanın kendi kafasında bitiyo ne psikiyatr ne ilaç ....
canım valerian çok etkiliymiş onu içersen yatarken falan iç, türkçesi kediotu galiba
100 g al dene bence, o da eskiden depresyon tedavisinde kullanılıyomuş, eskiden böyle bin tane antidepresan ilaç yoktu tabii, sarıkantaronla valerian kullanıyormuş doktorlar, netten araştırsan görürsün sende aynı yazıları
bu arada nasıl kullanılcağını sor canım, çünkü otların kimi kaynatılıyo, kimi üstüne sadece sıcak su dökülüp demleniyo
zaten okula başlayınca daha iyi olursun, kendine daha çok vakit ayırırsın, daha çok sosyalleşirsin, çünkü çocuklarla bi arkadaşınla buluşsan, çocukları takip etmekten iki çift laf edemiyo insan, bi bakıyosun akşam olmuş, çocuklara yapma etme derken![]()
Bitkisel Bir Çay Önereyim Sana...
Meslisa Çayı İç..
Tadı Güzel Ama Limon da Koyabilirsin İçine Harika Oluyor...
Akşam Yatmadan Önce İç..
Tüm Üzerindeki Yorgunluğu Alıyor, Kuş Gibi Hafifliyorsun..
Sinir, Stres Hiç Olmuyor..
O Kadar Rahatlatıyor ki..
Hatta Çalışan Bir Bayansan İşe Giderken İç, Herşeye Gülüyorsun..
Bizzat Test Edildi..
Bir Yandan Sinirlerine de Hakim Olmaya Çalış, Son Pişmanlık Fayda Etmez..![]()
melisa çayını uykusuzluk çektiğim dönemde içtim
mutfakta içip yatağa varamadan uyuyakaldığımı bilirim
gerçekten fazla sakinleştiriyo![]()