Saman alevi olmak; sinirlerinizle nasıl başediyorsunuz?

ya eşinin sen bu sözü çok güzel...bence eşin için sen de çaba göstermelisin her erkek demez bunu kolay kolay kıymetini bil maşallah..

off sende de panik atak belirtisi var canım ya kendi kendine aşamayacağını düşünüyorsan git tabi doktora..arada bak kızlarla konuştuğumuz çayları dene..gidemedim rahatsızım ama bi kaç gün içinde alıp denemeye başlıcam kızın için yap bunu ..zavallılar en çok onlar etkileniyor..ben gitmek istemiyorum psikiyatre konuyu açarken de yazdım nedenlerini ama şu okuma meselesi için gidebilirim nette bile bişiler okurken atlaya atlaya okuyorum çok nadir sıkıyorum kendimi hepsini kelimesi kelimesine okuyabiliyorum...

evet o boğazım yırtılırmış hissini iyi bilirim bir de faranjitsen:( saatlerce ağrır artık..
yalnız tespitin çok doğru ; bağırdıkça kaale alınmıyosun dikkat ettim son zamanlarda eşim kaale almaz oldu bağıdrdığımda..ters bişiler oldu mu bağırmamak için denemeye çalışıyorum Allah hepmize sabır versin kurtulalım şu sinirli halimizden..:)

tek başıma aşamayacağım sanırım. çünkü çok denedim...
ilk fırsatta bi uzmana görünmekte fayda var.

Öfkelendiğinde abdest al. çünkü öfke şeytandandır,şeytan ise ateşten yaratılmıştır, ateşi ise su söndürür.(h.şerif)

canım mümkün olduğunca ilaçtan kaçmaya çalışıyorum..migrenim var çok şiddetlenince 2 parol alıyorum avmigreni terkettim çünkü yarım saat sonra 3/4 saatlik uyku yapıyor uyuşturuyor.....adet sancısını sorma hele en son eferinde ölüyorum sandım.iyi gelsin die adaçayı aldım ay o tat neydi öle :63: bir hoş oldum...
teşekkürler canım...

doğru diyorsun ilaçtan kaçmak en iyisi..benim uyku yapıyor dediğimde ilk sayfalarda yazılan bitkisel ilaç passiflora içindi.. bu sancıdanda kurtulacağız umarım,anlıyorum:34: yazıldımı bilmiyorum ama ben lavantayıda(yağı ve sabunu) çok kullanır oldum.gerginliği alıyor ve yatıştırıyor,böyle bir dinginleştiriyor,sakinleştiriyor:34: ayrıca yastığınada bi kaç damla damlatınca rahat bir uyku uyuyabilirsin.. banyoda lavantalı sabun(ben otacının alıyorum bu aralar)kullanabilirsin.. ve gerildiğini hissettiğin an,o ortamdan uzaklaş.. misal ; balkona çık derin nefes al:. fazla sürmeyecek zaten sakinleşmen,o yüzden uzaklaş..karşındakini de rencide edip üzmemiş olursun..:34:

doğru diyorsun ilaçtan kaçmak en iyisi..benim uyku yapıyor dediğimde ilk sayfalarda yazılan bitkisel ilaç passiflora içindi.. bu sancıdanda kurtulacağız umarım,anlıyorum:34: yazıldımı bilmiyorum ama ben lavantayıda(yağı ve sabunu) çok kullanır oldum.gerginliği alıyor ve yatıştırıyor,böyle bir dinginleştiriyor,sakinleştiriyor:34: ayrıca yastığınada bi kaç damla damlatınca rahat bir uyku uyuyabilirsin.. banyoda lavantalı sabun(ben otacının alıyorum bu aralar)kullanabilirsin.. ve gerildiğini hissettiğin an,o ortamdan uzaklaş.. misal ; balkona çık derin nefes al:. fazla sürmeyecek zaten sakinleşmen,o yüzden uzaklaş..karşındakini de rencide edip üzmemiş olursun..:34:

lavanta yağını ilk kez duydum denemekte fayda var diye düşünüyorum..gün içinde beni uyanık tutacak sinielere iyi gelecek bişeyin peşindeyim:) malum ev işi çocuk ve uykuyu son derece seven bir bünye ile savaşmam lazım:) artık konuşmamak ya da seni anlamayanlara karşı susmak en iyisi diye düşünüyorum sonra konuş konuş vallahi sinirlenen sadece kendin olup kalıyorsun.sus daha iyi!:96:

Back
X