Samanyolu (Atv)

şimdilik güzel gidio dizi...
zaman geçtikçe karakterler daha oturur gözümüze değişik görünmezler inş kaydirigubbakcemile3

Nejat rolüne Özcan Deniz hiiiiiiiç yakışmamış ...:umursamaz:
Hele de o ses tonu accayip itici dublaj bile yapılmamış..:umursamaz:
40 Lık adamın böyle bir dizide hele de Vildan Atasever gibi yıldızı yeni yeni parlayan çıtır bir hatunun yanında ne işi var anlamadım doğrusu..akannehir
özcan denize ancak ağa rolleri yakışır benden baştan kocaman bir eksi aldı dizi..:sinifsinif:

bekle kadiscimm belki içindeki ağa çıkıverir özcanın ilerleyen bölümlerdekaydirigubbakcemile3

bekle kadiscimm belki içindeki ağa çıkıverir özcanın ilerleyen bölümlerdekaydirigubbakcemile3

hahahaaaaaa hiç sanmam...:roflol:
yakışmış mı doğru söyle şöyle Behlül gibi baktınmı bir daha bakacağın biri olmalıydı...
Gencecik su gibi...kaydirigubbakcemile3

hahahaaaaaa hiç sanmam...:roflol:
yakışmış mı doğru söyle şöyle Behlül gibi baktınmı bir daha bakacağın biri olmalıydı...
Gencecik su gibi...kaydirigubbakcemile3

yakışmış yaws, asmalı konaktan beri bi sempatim var zaten :kedi:

yaaa bende behlülü beğenemiorum bitürlü, sarışın erkek sevmiorum kaşlar sakallar turuncu-sarı falan, gözleri çok güzel yalan yok ama bütünüyle cıkskaydirigubbakcemile3 yada kedi ve uzanamadığı ciğer olayımı desem :roflol:

ben şöle kara kaş kara göz diyenlerdenimsositososito

Son düzenleyen: Moderatör:
yaff yakışıklılığından demiyorum ben kaydirigubbakcemile3
adam yaşlı be şekerimmm uymamışşş işteee...delikafadulden

o romanların yazıldığı dönemlerde onun yaşındaki adamlar torunlarını seviyorlardı...:delphin: :roflol:

romanda da öle değilmi yawss kız genç ama teyze oğlu daha büyük aralarında 7-8 yaş var die biliodum ben?? yoksa atıomuyum :uhm:

:roflol: ee doğru söylüyorsun ne denirr..
yeşilçam sinemasında sanırım hülya koçyiğit ve ediz hun oynamıştı namığıda kartal tibet..:hulya:
orada kartal tibet yaşça büyüktü yani kocası...
nejatla aynı yaşlardaydı..:uhm:
yok tatlım ben tutmadım diziyi rezil etmişler oldum olası gıcğım zaten özcan denize..:umursamaz:
sonuda kötü bitiyor bu romanın..
gerçi bizim yapımcılar bayılıyorlar dizileri lastik gibi uzatmaya bakalım nolacak...

Son düzenleme:
yeniden tolga savacı oynacaktıki hey yafrummmm..

kibardı rolünde çok iyiydi............

kadis takmış diziye :roflol:

ben eski versiyonunu izlemedim, roman hakındada çok az bi bilgim var okumadım yani.. bakalım benim hoşuma gitti, belki senin gibi eski diziyi izleseydim bundan zevk almayabilirdim haklısın, ama şimdilik eldekiyle idare ediorum :roflol:

taktım vallaaa...
ama diziye değil özcana...:roflol:

ayrıca benim izlediğim dizi değil sinemaydı sende rastlamışsındır muhakkak..

fotoğrafta değilki özcanın kafa kısmını kesip şöle beğendiklerinden birinin kafasını yapıştırsak :roflol:

şimdilik begendım bakalım ilerde nasıl olur bilemem saçmalamazlarsa devam ederım izlemeye

Tolga Savacı ve Aydan Şener onları izlemiştim..

Hayal meyal hatırlıyorum..

Çok hoştu onlar..Özcan Deniz bayağı çökmüş yazık..:))

bende cok begendim bu diziyi filminide izlemistim hulya kocyigit oynuyor cok acikliydi.
vildan rolunu iyi yapiyor zaten cok begeniyorum onu.

İyi bir başlangıçtı umarım böyle devam eder,bıktırtmaz izletir..

Back
X