Hevin açmıssın canım hemen dizinin topiğini ben fragmanını daha yeni gördümakannehir
Genelde Özcan Deniz dizilerini seyrederim ama yanına Vildan olmamış yahuakannehir
Bi de bunun sonu acıklı:gitme:
magic Ezelden sonra burdada beraberiz :sm_cool:
Bende bekliyorum heycanla ama Vildan kocaman bi soru isareti bende, bakalım önyargılı davranmakta istemiyorum,
Nurgül Yesilcay Murat Yıldırımla Dügün dizisinde oynucak canım (eski ismi Bodrum Istanbul) :lepi:
Ben gördüm sesli dimi..a.s
Hiç yakıştıramadım şu Vildanı :1no2:
hevinim bende izliycem bu diziyisüprizzzzz
vildanı bende sevemedim gitti:umursamaz:tuba büyüküstün falan olsa daha çok yakışırdı bence:hulya:
fragmanı gördüm çok komikti ama:roflol:böyle belinden tutup düşürüyo bakışıyolar falan ay ne biliyim komiğe gitti çok masalsı ve samimiyetsiz buldum:sinifsinif:
Bende gördüm sesli fragmanı, Özcan Deniz'in replikleri vardı sadece, Vildan öyle melül melül bakıyordu. Yok ya.. Isınamıcam bu kıza. :bbo:
Bu arada dizinin günü kesin Salı olur, Nefes'i yayından kaldırıyorlar, Canım Ailem'i de 22'ye cekmeyi düsünüyorlarmıs. Aslında 22'de Samanyolu oynasa daha iyi olur kanımca, Genis Ailemi izleyebilirim bari. kaydirigubbakcemile3
Allahım ya başka gün yok gibi ne bu hep salıakannehir
Salı akşamları geniş aileyi tv den izleyip bu kalp seni unutur mu ve canım ailemi netten takip ediyorum..
Ben bu gidişle hiç tv den dizi izleyemiycem..akannehir
Bu salı da ne var anlamadım:umursamaz:
Oyy kimler gelmis Şeniz
Asom ya, gel senin bi öpeyim söyle sapur supur ohh Şeniz
Valla Tubam oynasaydı keske, ama Cansel Elcin'le oynıcak bi dizide benim melegim :asigim:
Ya bendede kozmetik reklamı hissini bıraktı o tanıtım fragmanı Chanel'in reklamına benziyor ama :roflol:
Yinede izlicem, severim Özcan Denizi, Vildana ragmen kanala ragmen izlerim. Insallah günüde uyar, yok Ezel ile Ask-ı Memnu ile cakısırsa o zaman netten bakcaz artık. Teknolojide careler tükenmiii :roflol:
Ben kesin nete kaldım yine...Benim kocam hayatta bırakmaz geniş aileyi
bende bitanemi öpiyim ohhŞeniz
valla ben atv yi hiç sevmiyorum ama özcanın dizilerini severim,bakıcam oy yüzden..tabi ezele ve sexi memnuya denk düşmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?