Samanyolu (Atv)

Tutmamış dizi fragmandan belliydi zaten kasıntı oyunculukla yürümez bu işler dün gazete okumuştum Özcan'ın devri bitti artık seyirci yeni yüzler arıyo Kenan la Kıvanç bu işi aldı götürdü yanlarına kimseyi almaya niyetleri yok flan diyodu haklıda yazmış adam

Dizi tutmadıysa tek suçlusu Vildan Atasever'in rolü,rolde hiç güzel durmuyor rolü taşıyamıyor..Onun dışındaki herkes gayet iyi oturmuş role..Keşke Vildan Atasever'in yerine daha olgun görünen daha rolde kendini hissedirecek birini bulsalardı..yinede seyretmeyi düşünüyorum bakalım nereye gidecek

bende şuan izliyorum
vildan atasever olmasaymış cidden
yani yapmacık olmuş
özcan deniz negüzel bakıyor kıza
kız ama yapmacık yapmacık
keşke başka biri olsaymı
asi dizisindeki asi olsaydı mesela
.

Zülal Esvet'in kızı olabilir mi? biranda o geldi aklıma:uhm:

20 dk önce yazmıştım bu mesajı editliyim bari çünkü düşündüğüm gibiymiş:1shok:

Son düzenleme:
Zülal Esvet'in kızı olabilir mi? biranda o geldi aklıma:uhm:

20 dk önce yazmıştım bu mesajı editliyim bari çünkü düşündüğüm gibiymiş:1shok:

Evet öyleymişvereliniortak

aaa ben de öyle mi acaba diyodum sonra izleyemedim...öyle miymiş gerçekten? nasıl çıktı ortaya?

ben tuttum bu diziyi
çok fazla dizi takip etmem ama bunu beğendim
oyuncularda kaliteli bana göre Vildan Ataseverde cuk oturmuş rölüne, şimarik zengin(!) kızını iyi oynuyor bence
konu ilginç bakalım bundan sonra neler olacak meraklan bekliyorum

bencede tuba büyüküstün tam uyardı bu role daha öncede ıhlamurlar altındada modern bir kızı çok güzel oynamıştı her role uyuyor tuba büyüküstün

bencede tuba büyüküstün tam uyardı bu role daha öncede ıhlamurlar altındada modern bir kızı çok güzel oynamıştı her role uyuyor tuba büyüküstün

bende aynısını düşünüyorum canım.

akşam sonuna kadar izledim konusu benimd ehoşuma gitti.
kaldırılmazsa izlemeye devam edecegim.
bir aşkı mennu olamaz ama gizli işler burdada fazlaca.

ben sevdim diziyi izliyorum aslında ama biraz daha atraksyon ekşın gerekli diziye:))

ilk bölümünden sonra izlemem demiştim ama dün tekrar bölümünü izledikten sonra izlemeye karar verdim

özcan deniz karta kaçıyo artık
hem vildanla hiç yakışmamışlar vildan çıtı pıtı hem güzel hem sevimli özcan denizin yerine daha genç yakışıklı biri oynasaymış daha iyi olurmuş bence zaten aşk rolleri gitmiyo biraz kazma bi intiba bırakıyo bende kaydirigubbakcemile3

kızlar nejatla vildan neden birlikte olamaz neden herkez olmaz olmaz diyor çözen varmı acaba

Dizi tutmadıysa tek suçlusu Vildan Atasever'in rolü,rolde hiç güzel durmuyor rolü taşıyamıyor..Onun dışındaki herkes gayet iyi oturmuş role..Keşke Vildan Atasever'in yerine daha olgun görünen daha rolde kendini hissedirecek birini bulsalardı..yinede seyretmeyi düşünüyorum bakalım nereye gidecek

aynen tatlım....

hıc sevmedım ızlemıyorum vıldan hıc gıtmemıs.ozcan hıc oynayamıyor.tolga savacıdan yıllar evvel mukemmmel performansın ustune hıc cekılmıyolar.oyuncu secımlerı cok yanlıssss.

Bence gayet güzel bir dizi..ikiside birbirine dizide yakışmış uyumlu bence tam isabet

Özcan Deniz'de Hatice Aslan'da çok güzel rol yapıyorlar..bu hafta ki bitişte çok güzeldi..
önümüzdeki hafta Belkıs'ta yakalanıyor kızına sevgilisiyle..

Back
X