Samanyolu (Atv)

taktım vallaaa...
ama diziye değil özcana...:roflol:

Bende bu diziyi sırf özcan deniz için seyretmeye başladım..

Ama vildanla ikisi olmamış..Özcan dediğin gibi yanında yaşlı kalmış..:delphin:

özcan iyi bence ama vildanla uynmamışlar vildan ufak tefek hülya koçyiğitle ediz hun oynamışlardı ilerleyen bölümlerde namıkla zülal evlenecek namık özcanın üvey kardeşiyle beraber olacak ayrıca apar topar sırlar döküldü ilk bölüm reyting kaygısı var sanırım ama diziyi bitirmeselerde bir dizi izlesek artık seyircide bıktı kötüde olsa devam etsin diziler ne bu bir iki hafta bakıyoruz ertesi hafta hop başka dizi tam ona alışıyoruz hop başka yazık bu dizilerdende ekmek yiyenler var her oyuncuda abartılı maaş almıyordur bir sürü çalışan var emeğe saygı

Ben namiga taktimkaydirigubbakcemile3 birde eski yalilar falan hep hosuma gitmistir, diziler yalilarda cekilince daha bi ilgimi cekiyor.. hatice aslan miydi adi bilmiyorum ama özcan denizin üvey annesi cok iyi oynuyo üvey anne rolunu,ferhunde hanimlarda nejla ve en son babalar duyarda huulyaa rölünden sonra kötü kadin olarak ikinci kez izliyorum, gercekten cok basarili.

ben hatice arslanı ilk defa kötü kadın olarak izledim... daha alışamadım.. onu en son düğün şarkıcısında seyretmiştim...
özcan deniz bu defa kendi seslendirmiş galiba ...yine de başarılı adam... ben beğeniyorum...
yanlız dizi ile ilgili bir dedikodu duymuştum... ensest bir ilişki konu ediliyor diye ama ben rastlamadım...sizin gözünüze çarptı mı?

Teyze çocukları olmasını mı ensest olarak değerlendirmişler acaba?

Kitapta teyze çocuklarıda dizi de zülal üveymiş..

gaztede reyting almadı falan demişler ama burdan öyle görünmüyo

ay yapım, yaprak dökümü ve aşı memnuyla aynı senaristler olabilir yazanlar eğer öyleyse illaki tutar

Karşısına bu kalp seni unutur mu geldi işleri biraz zor görünüyo..

dizi 15.sırada reytinglerde akannehir

çok düşük yaa, bu kalp seni unuturmu 14.sırada.. geniş aile ile küçük kadınlar 1. ve 2. olmuş..

evet hatice aslan çok gudubetti gerçekten gıcık bir tipleme yapmış başarılı bir oyuncu rolünün hakkını verdi gıcık oldum kadına

birde hep merak etmişimdir şu reytingleri nasıl ölçüyolar bir cihazda kadınlar kuulübüne taksınlarda reytingin canavarını görsünler nasıl reyting olurmuş

ya kızlar bide ben yeni bölüm fragmanında haticeyi biriyle öpüşürken gördüm öle biran farkettim, annemle ikimiz Kıvanç Kasabalıya benzettik, bidahada rastlamadım fragmana..
benim gözlerdemi sorun var, yoksa doğrumu görmüşüm?? :kedi:

kızlar yaa vildan atasever bu diziye hiç gitmemiş bence,sanki naz elmas daha iyi olurdu,sizce,ben zaten vildanı sevmem belki o yüzden bana antipatik gelmiştir,

Zülal rolünde Vildan'ın yerine Nesrin Cevadzade oynasaydı bu kadar yadırgamazdım belki. Nesrin Cevazdzade Melek rolünü o kadar güzel canlandırmıs ki ben cok begendim izlerken. Esvet hanımın durusu ne kadarda asil öyle, ama o asil durusta ne sırlar gizli kim bilir.
Özcan'ı begendim ben, ki onun dizilerini severim zaten, ama özellikle kendi sesiyle oynaması cok hosuma gitti, güveniyor kendisine iste. a.s
Bölümün kahramanı bana göre Hatice Aslan'dı, Allahım o nasıl bir oyunculuktur öyle? akannehir Hic kötü kadın rolünde izlememistim kendisini, harika canlandırıyor bence. buyrunnnnnnnnn

Uzun lafın kısası ben begendim Vildan Atasaver haric, keske baskası olsaydı da tadından yenmesiydi dizinin. Pek gözümün alısacagını düsünmüyorum Vildan'a, napalım gülü seven dikenine katlanırmıs. :a015:

ay su vildani bi ben mi begenmiyorum acaba derdim hep sizdende duydugun iyi oldu=) halbuki bi kusur yok kizin ama itici iste agiz burun duzgun olmasi yetmiyo güzel olmak icin =)

Hatice Aslan "üc maymun" sinama filmindede kötüyü oynuyordu ordada cok basariliydi film hosuma gitmedi ama oyunculugu süperdi

Vildan Atasever bencede itici bi kadin.aslinda cirkin degil ama bi sogukluk var sankim....
ya bide acayip zayiflamis bu dizide.

aynen kızlarrrr bu kadar olur ayn seyleri düşünüyoruz...

vildan avrupai havalı kalmış, ve ufacık kalıyor dizide..
zayıflamış yüzü çökmüş bence de.... ama dizi özcan için izlenir,
köşk ortamı da güzel ....

bence özcan deniz yine nurgül yeşilçayla dizi çevirmeliydi vildan ata.diziye hiç yakışmamış ben sevmedim diziyi izlemicem

dün akşam çok az izleyebildim bu diziyi....
fragmanlar döndüğünde ayy yinemi vildan ataseve die hiiçç izlemiodum bile..
valla o kadna okadar gıccık oluorumki..
içinde oldugu dizileri izlemeden es geçiorum..
keşke başka bi kadın bulsalardı...
ama dün akşam az bişi baktım ddimya..
özcan denizde yine bi seymen ağa rolü görüdm desem yeridir...

Back
X