Tatlım cetvelden mi bahsediyorsun? Görünüyor çok şirin olmuşşBen de katılabilir miyim size :)) ben 63 kiloyum hedefim 55
hoşgeldin canım.cetvelide yeni becerebildim.hedefin bana çok yakın.birlikte zayıflarız.
Tatlım cetvelden mi bahsediyorsun? Görünüyor çok şirin olmuşşBen de katılabilir miyim size :)) ben 63 kiloyum hedefim 55
yok eşim kiloyla ilgili hiç bişey söylemez.
ben bazen dırdırlarım of çok kilo aldım veremiyorum napca falan diye. eşimde gayet iyisin der. bende kızarım ya biraz motive et derim.
eşimde ne var doğum yaptın sen bişey olmaz der.. haziranda tatile gitcez. eşim zayıf tabi bide uzun boylu sıkıntısı yok.
ama ben çok çok rahatsızım
oooo hemen zayıfla hemen hemen hemen..ne yaparsan yap zayıfla
evt acillllll
kendimi çok ötü hissediyorum zaten
Kızlar spor olmadan malesef sadece vücuttaki ödem ve su gidiyor. Spor olarak neler yapıyorsunuz? Ben her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum yeni olarakta pilates topu aldım.
kötü hissetme sadece yaptığın diyeti biraz daha sıkı yap
Kızlar günde en az bir kere şekersiz yeşil çay içmeyi ihmal etmeyin metabolizmanız hızlanırayrıca yemeklerden önce 1 tutam dere otu iştahı kapatır diye duydum bilginize
evet canım dereotunu bende duydum ayrıca yoğurdun içine karıştırıpda yenebilirmiş ve yeşilçay demlememi yoksa poşetmi olacak
canı problem orda zaten:))) diyet yapmıyordum buğün sizinle başladım. 1 sefer denedim sütüm kesildi heen diyeti bırakmak zorunda kaldım.
şimdi daha çok su ve rezene çayıyla diyet yapcam.
merhaba.ben 17 yaşındayım.adım şeyma.65 kiloyum.56 olana kadar mücadele edeceğim.kimler benimle birlikte mücadeleye var.herşeyimizi paylaşacağımız arkadaşlar istiyorum.
HADİ BİRLİKTE ZAYIF OLALIM
ya evet o konuda sorun olur bak.yemenden içmenden çok kesersen sütün azalır.canım senn önceliğin bebişin olsun ama bir yandanda yavaş yavaş devam et.bence bu konuda doktora gitmelisin.o sana bebeğine zarar vermeyecek bi çözüm bulur.bizim burda söylediklerimiz fasa fiso..
ya tatlı doktorlarda saçma sapan konuşuyor bazen. kaç kez söyledim sütüm az geliyor ne yapcam diye. emzir bol bol su iç diyorlar. bende zaten yapıyorum ama gelmiyor diyorum hala emzir diyorlar.
iyice azaldı artık zaten kızımda emmek istemiyor zorla günde 1-2 kez emzirmeye çalışıyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?