samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

oooo hemen zayıfla hemen hemen hemen..ne yaparsan yap zayıfla

Kızlar spor olmadan malesef sadece vücuttaki ödem ve su gidiyor. Spor olarak neler yapıyorsunuz? Ben her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum yeni olarakta pilates topu aldım.

Kızlar spor olmadan malesef sadece vücuttaki ödem ve su gidiyor. Spor olarak neler yapıyorsunuz? Ben her sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum yeni olarakta pilates topu aldım.

ne güzel inan bende o kadar çok yürüek istiyorumki anlatamam ama 7aylık kızım var bırakacakta kimsem yok ondan çıkamıyorum.

ben de yürüyüş faln yapamıyorum.evde kendi kendime internetten bulduğum hareketleri yapıyorum.bazen kendi kendime yerde yuvarlanıyomuşum gibi hissediyorum ama gerçekten yararı oluyor.dün yaptım mesela hamlamışım kollarım ağrıyo şimdi

kötü hissetme sadece yaptığın diyeti biraz daha sıkı yap

canı problem orda zaten:))) diyet yapmıyordum buğün sizinle başladım. 1 sefer denedim sütüm kesildi heen diyeti bırakmak zorunda kaldım.
şimdi daha çok su ve rezene çayıyla diyet yapcam.

Kızlar günde en az bir kere şekersiz yeşil çay içmeyi ihmal etmeyin metabolizmanız hızlanır ayrıca yemeklerden önce 1 tutam dere otu iştahı kapatır diye duydum bilginize

Son düzenleme:
Kızlar günde en az bir kere şekersiz yeşil çay içmeyi ihmal etmeyin metabolizmanız hızlanır ayrıca yemeklerden önce 1 tutam dere otu iştahı kapatır diye duydum bilginize

evet canım dereotunu bende duydum ayrıca yoğurdun içine karıştırıpda yenebilirmiş ve yeşilçay demlememi yoksa poşetmi olacak

arkadaşlar kızı uyandı ben çıkıyorum, yoksa bilgisayara saldırıyor. tekrar gelirim. diyetlere devam pes etmek yok kilolar giedek

evet canım dereotunu bende duydum ayrıca yoğurdun içine karıştırıpda yenebilirmiş ve yeşilçay demlememi yoksa poşetmi olacak

Ben poşet içiyorum tatlım lipton ya da doğadan form yazıyor zaten o da inanılmaz fayda sağlıyor şişkinlik felan kalmıyor insanda

canı problem orda zaten:))) diyet yapmıyordum buğün sizinle başladım. 1 sefer denedim sütüm kesildi heen diyeti bırakmak zorunda kaldım.
şimdi daha çok su ve rezene çayıyla diyet yapcam.

ya evet o konuda sorun olur bak.yemenden içmenden çok kesersen sütün azalır.canım senn önceliğin bebişin olsun ama bir yandanda yavaş yavaş devam et.bence bu konuda doktora gitmelisin.o sana bebeğine zarar vermeyecek bi çözüm bulur.bizim burda söylediklerimiz fasa fiso..

ya tatlı doktorlarda saçma sapan konuşuyor bazen. kaç kez söyledim sütüm az geliyor ne yapcam diye. emzir bol bol su iç diyorlar. bende zaten yapıyorum ama gelmiyor diyorum hala emzir diyorlar.
iyice azaldı artık zaten kızımda emmek istemiyor zorla günde 1-2 kez emzirmeye çalışıyorum iste

sana yararlı olanı en iyi sen bilirsin .bazen büyüklerin tavsiyeleri doktorlarınkinden daha çok işe yarıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…