samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

canım nesfitin hangisi farkediyor mu?

memnun oldum canım inşallah hazirana kadar kilo vermek istiyoru bende.
ilk hedefim tatlı ve koladan kurtulmak zaten.

eveeet hedefiiz aynıymış. hedef arkadaşı

ya inanmıyorumm napıcam bennn. BUGÜN MİSAFİR VAR VE ANNEM EVİ PASTA BÖREKLER DOLDURMUŞ.ÜSTELİK MİSAFİRLE BİRLİKTE O MASAYA OTURUP BİŞEYLER YEMEM LAZIM ÇÜNKÜ GELEN HALAMLAR.İNANAMIYORUMMMMMM.OFFFFFFFFF...

canım sende ye ama azar azar ye aslında yemesen daha iyi ama yinede sen bilirsin

yok yok içme.ne güzel kilo veriyorsun.. evet canım bi ara almıyordum eve güzel olmuştu. ama eşimde çok işiyor ama o sıfır beden ben 100 benden
biz günde 2.5 lt bitiriyoruz. buğünden itibaren tatlı ve kola yasak

ooo güzelmiş.bence o daha güzel.bırak o kilo alsın sende içme eve sen kolayı al yine diyete başlıyosun nede olsa içmezsin artık.kocanda şişmanlasın.sen zayıfla o biraz şişmanlasın orta yolu bulun.eşin hiç imalarda bulunuyomu kilolusun falan diye :)

aman çok kaçıra bak ne güzel kilo veriyorsun. yeme yeme

evet canım bunları bir süreliğine hayatımızdan çıkarıyoruz
onlar hep oldukları yerde bi zayıfladıktan sonra yine yiycez onları
biryere kaçmıyorlar
ben tek basıma 2,5 litre kolayı içiyordum ama ağzıma sürmüyorum
alışkanlık gibi kola 1 hafta içmezsen tadını bile unutuyorsun
bugünden itibaren bize tatlı kola abur cubur yasak
anlastık mı bayanlar

yok eşim kiloyla ilgili hiç bişey söylemez.
ben bazen dırdırlarım of çok kilo aldım veremiyorum napca falan diye. eşimde gayet iyisin der. bende kızarım ya biraz motive et derim.
eşimde ne var doğum yaptın sen bişey olmaz der.. haziranda tatile gitcez. eşim zayıf tabi bide uzun boylu sıkıntısı yok.

ama ben çok çok rahatsızım

Kızlar hemen bir şey söyleyeyim ben diyetisyene gittim kilom 63 boyum 1.65 vücut indeksim 23 çıktı ve sen normal kilolusun diyerek bana diyet listesi yazmadı o kadar üzüldüm ki anlatamam kendi çabalarımla zayıflamaya çalışıyorum. Hergün sabah 1 saat yürüyüş yapıyorum akşam üstü de pilates.

eveeeeeeeeeeeeeeeeeeet kesinlikle anlaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…