nesfit al. günde 2 öğün ye.süte koy 1 kase ye.eğer sporda yaparsan ve başka bişeyler yemezsen haftada 3 kilo verirsin.ben spor yapmadan ve yanına canim isteyince birazcık bişeyler yiyerek haftada 2 kilo veriyorumbenim tavsiyem bu.düşünsene 6 kilo daha zayıfsın
bende öyleyim sevgicim en çokta abur cubur
bir ara bende kola bağımlısıydım ama artık içmiyorum
midem bulanıyor ve su an sankı daha ıyıyım
seninle kilolarımız ve hedeflerimiz aynı
hiç kaçamak yapmadan sağlıklı bir sekilde kilolarımızı verelim
bu arada benim ismim yeliz
ya inanmıyorumm napıcam bennn. BUGÜN MİSAFİR VAR VE ANNEM EVİ PASTA BÖREKLER DOLDURMUŞ.ÜSTELİK MİSAFİRLE BİRLİKTE O MASAYA OTURUP BİŞEYLER YEMEM LAZIM ÇÜNKÜ GELEN HALAMLAR.İNANAMIYORUMMMMMM.OFFFFFFFFF...
canım nesfitin hangisi farkediyor mu?[/QUOTE
(special k ) alıyorum ben.sade alıyorum ama kırmızı meyveli olanıda çok güzel senn tercihine kalmış.
off bak nerden aklıma getirdin..bende kola bağımlısıyım.ve buzdolabında kola var.keşke söylemeseydin.canım kola için en iyi çözüm eve almamak.evde olmayınca içmiyosun bu kadar basit.bir iki hafta sonra aklına gelmiyo.1 bardak kolada 8 tane küp şeker var.canın içmek istediğinde aklına bunu getir
canım sende ye ama azar azar ye aslında yemesen daha iyi ama yinede sen bilirsin
yok yok içme.ne güzel kilo veriyorsun.. evet canım bi ara almıyordum eve güzel olmuştu. ama eşimde çok işiyor ama o sıfır beden ben 100 benden
biz günde 2.5 lt bitiriyoruz. buğünden itibaren tatlı ve kola yasak
ya inanmıyorumm napıcam bennn. BUGÜN MİSAFİR VAR VE ANNEM EVİ PASTA BÖREKLER DOLDURMUŞ.ÜSTELİK MİSAFİRLE BİRLİKTE O MASAYA OTURUP BİŞEYLER YEMEM LAZIM ÇÜNKÜ GELEN HALAMLAR.İNANAMIYORUMMMMMM.OFFFFFFFFF...
yok yok içme.ne güzel kilo veriyorsun.. evet canım bi ara almıyordum eve güzel olmuştu. ama eşimde çok işiyor ama o sıfır beden ben 100 benden
biz günde 2.5 lt bitiriyoruz. buğünden itibaren tatlı ve kola yasak
yememeye çalışıcam.kızlar birşey sorabilirmiyim benim çizelgem görünüyomu.
ya niye olmuyor.aynen yazanı yaptımm..biraz yardımcı olsanız.
ya niye olmuyor.aynen yazanı yaptımm..biraz yardımcı olsanız.
ooo güzelmiş.bence o daha güzel.bırak o kilo alsın sende içmeeve sen kolayı al yine diyete başlıyosun nede olsa içmezsin artık.kocanda şişmanlasın.sen zayıfla o biraz şişmanlasın orta yolu bulun.eşin hiç imalarda bulunuyomu kilolusun falan diye :)
evet canım bunları bir süreliğine hayatımızdan çıkarıyoruz
onlar hep oldukları yerde bi zayıfladıktan sonra yine yiycez onları
biryere kaçmıyorlar
ben tek basıma 2,5 litre kolayı içiyordum ama ağzıma sürmüyorum
alışkanlık gibi kola 1 hafta içmezsen tadını bile unutuyorsun
bugünden itibaren bize tatlı kola abur cubur yasak
anlastık mı bayanlar
Tatlım cetvelden mi bahsediyorsun? Görünüyor çok şirin olmuşşBen de katılabilir miyim size :)) ben 63 kiloyum hedefim 55
Tatlım cetvelden mi bahsediyorsun? Görünüyor çok şirin olmuşşBen de katılabilir miyim size :)) ben 63 kiloyum hedefim 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?