samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

Ben lahana diyeti yapıyorum 5 gunüm 2 kilo fark etti ama devam ediyorum tam 7 gün sonunda artık tmm diyecek sonra 2 3 gün bekleyip tekrarliycam.. Lahana diyeti blog yazıyorum ama konu orada akmıyor yani cok keyifli olmuyor

nasıl yaptığını burda bize anlat canım.hem aramızda belki yapacaklar olur

slm bende katılabilirmiyim size.

KIZLARRR BUNDAN SONRA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KATILABİLİRMİYİM DİYE SORMASIN.BEN GELDİM ÜLEEENNN NÖRÜYONUZZZ BURDAA DESİN :d
hoşgeldin canııımmmmm...kendini tanıtırsan çok memnun olurum

KIZLARRR BUNDAN SONRA KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR KATILABİLİRMİYİM DİYE SORMASIN.BEN GELDİM ÜLEEENNN NÖRÜYONUZZZ BURDAA DESİN :d

bende geldiiiiiiiiiim:))
teşekkür ederim:)

adım sevgi
ankarada yaşıyorum
25 yaşındayım

hamilelikte ve sonrasında çok kilo aldım kilolardan kurtulmak istiyorum

boyum 1.70
evlenmeden 68 kiloydu
hamile kaldım 80 kilo
doğum yaptım 95 le
şuan 88 kiloyum ve tekrar 70 kilo olmak istiyorum..

siz neler yapıyorsunuz bana öneride bulunun lütfen.
yürüyüşe gitmeyi çok istiyorum ama bebeği 7aylık bırakacak kimsem yok.
bebek arabasıyla gidiyim desem 4. katta oluruyorum ve asansör yok. 1 kez denedim canım çıktı

bende geldiiiiiiiiiim:))
teşekkür ederim:)

adım sevgi
ankarada yaşıyorum
25 yaşındayım

hamilelikte ve sonrasında çok kilo aldım kilolardan kurtulmak istiyorum

kurtulmak bedava sende daha gençsin.burda bütün gün yediğin herşeyi yazabilirsin.hatta diyet dışındada istediğin şeyleri paylaş canım.yaptığın diyeti ,yada yapamadığın diyeti anlat

bende geldimmmm
23 yasındayım evlendikten sonra kilo aldım
su an 88 kiloyum
ve kilo vermeyi çok istiyorum
motive olamıyorum
bende 70 lere inmek istiyorum

HEYYYY şeyma ve yeni gelen arkadaşlarım herkese merhabaa

moralim çok yerinde bu sabah, tartıldım ve gördüm kiiii 64'e düşmüşüm
kaldı 9 kilooooo

evt canım evde kendin spor yap.çabuk zayıflamak istiyosan nesfit ye.ama zamanım var diyosan kendin yiyeceklerini azaltarak bişeyler yap.ben asla diyet yapamıyorum.
TABİ HERKES HIZLI OLANINI İSTER DEĞİLMİ

[ı][sıze=3]heyyyy şeyma ve yeni gelen arkadaşlarım herkese merhabaa

Moralim çok yerinde bu sabah, tartıldım ve gördüm kiiii 64'e düşmüşüm
Kaldı 9 kilooooo
[/sıze][/ı]

süpersinnnnn ..darısı başımıza :d zaten bizxe moralden başka bişey lazım değil..aynen devammm :d

evt canım evde kendin spor yap.çabuk zayıflamak istiyosan nesfit ye.ama zamanım var diyosan kendin yiyeceklerini azaltarak bişeyler yap.ben asla diyet yapamıyorum.

canım bende hızlı kilo vermem lazım 2 hafta sonra düğün var ve benim biraz kilo vermem lazım ne yapabilirim

bende geldimmmm
23 yasındayım evlendikten sonra kilo aldım
su an 88 kiloyum
ve kilo vermeyi çok istiyorum
motive olamıyorum
bende 70 lere inmek istiyorum

günlüğe takılınca gerçekten motive oluyosun.seninle birlikte kilo veren insanların olduğunu bilmek gerçekten çok güzel.birlikte zayıflarız merak etme.

haklısın hemen gitse kilolar keşke nerdeee
ben yemekten çok tatlı yiyorum açayim tatlı canım istiyor vee tabi kola bağımlsıyım önce bunlardan kurtulmalıyı.

canım bende hızlı kilo vermem lazım 2 hafta sonra düğün var ve benim biraz kilo vermem lazım ne yapabilirim

nesfit al. günde 2 öğün ye.süte koy 1 kase ye.eğer sporda yaparsan ve başka bişeyler yemezsen haftada 3 kilo verirsin.ben spor yapmadan ve yanına canim isteyince birazcık bişeyler yiyerek haftada 2 kilo veriyorum benim tavsiyem bu.düşünsene 6 kilo daha zayıfsın

ben yemekten çok tatlı yiyorum açayim tatlı canım istiyor vee tabi kola bağımlsıyım önce bunlardan kurtulmalıyı.

bende öyleyim sevgicim en çokta abur cubur
bir ara bende kola bağımlısıydım ama artık içmiyorum
midem bulanıyor ve su an sankı daha ıyıyım
seninle kilolarımız ve hedeflerimiz aynı
hiç kaçamak yapmadan sağlıklı bir sekilde kilolarımızı verelim
bu arada benim ismim yeliz

off bak nerden aklıma getirdin..bende kola bağımlısıyım.ve buzdolabında kola var.keşke söylemeseydin. canım kola için en iyi çözüm eve almamak.evde olmayınca içmiyosun bu kadar basit.bir iki hafta sonra aklına gelmiyo.1 bardak kolada 8 tane küp şeker var.canın içmek istediğinde aklına bunu getir

HEYYYY şeyma ve yeni gelen arkadaşlarım herkese merhabaa

moralim çok yerinde bu sabah, tartıldım ve gördüm kiiii 64'e düşmüşüm
kaldı 9 kilooooo

merhabalar canım
tebrik ediyorum seni
inşallah en kısa zaman da istediğin kiloya ulasırsın
bizede neler yaptığını anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…