- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Amin hep beraber güleriz inşallah canım:))Her titlemi gordugumde aklima geliyor gülüyorum .Allahta seni guldursun vallahi :)
Geldim geldim ❤❤_heidi_ Sonsuzaskkk
Ikizimmm ve ucuzummmm nerdesiniz siz :)) hafta sonu hafta sonu bu kadar uyumayin yahuu.
Hafif evli ne kizHicbisey benim hafif evli kadar enteresan olamaz ama ya:)))))
Ahh canim yaaKızlar günaydın herkese hayırlı ramazanlar bidaha giremiyorum adama söz verdim çünkü hepinizi cok sevdim sizi unutmuycam omur boyu yuzunuz gülsün insalah kendinize iyi bakın
Hafif evli ne kiz
Hosgeldin beybim. Nasilsin..Geldim geldim ❤❤
Hafif evli ne kiz
Nemesisin half evil yazısını hafif evli diye okuyorum
Bide düşündüm o kadar hafif evli ne demekki diye
Kiz finaller mi geldi deme sakinDua edin bana son 6 gün kaldı sınava..
Angelous kız sen misin??Kiz finaller mi geldi deme sakin
Evet sınavından habersiz baksa kimse olamaz zaten :))Angelous kız sen misin??
Canım tele Anadolu üni programını indir.. orda derslerle ilgili 10 dkkalık videolar buldum. Her ünite 10 dk falan. . Finallere girsen bile geçersin..Evet sınavından habersiz baksa kimse olamaz zaten :))
Kiz sen bu bolume sinavlami girdin ikinci uni kapsaminda mi ?Canım tele Anadolu üni programını indir.. orda derslerle ilgili 10 dkkalık videolar buldum. Her ünite 10 dk falan. . Finallere girsen bile geçersin..
ben yine sınava giremeyeceğim ki
Sınavla. .Kiz sen bu bolume sinavlami girdin ikinci uni kapsaminda mi ?
Niyeki??ben yine sınava giremeyeceğim ki
anladım. ben anadoluda değil atatürkte okuyorum bölümü. anadolu sadece sınavla alıyor o bölüme. ben sınavsız geçiş yaptımSınavla. .
yok canım ya bizim bölümün sınavları hep cumartesi sabah oluyor. işleri ayarlayıp giremiyorum hiç.Niyeki??
Çalışmadım diye mı?
Gir canım belli olmaz belki gecersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?