Ayy ne güzelll=) allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)evet 5 aylık:)
Haha galiba=)))arkadaşa bakıp çıkıyor herhal:))
İyiyim canım yaa okuyan okuya geliyordumKaPrisLiPazen Ne yapıyorsun bacım=)) beğeniyosun ortada yoksun=))
amin çok teşekkür ederim:)Ayy ne güzelll=) allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin:)
İyiyim canım nasıl olayım aynı bildiğiniz gibi=)) ikizlerr yerim onları=))İyiyim canım yaa okuyan okuya geliyordum
İkizlere çorba yapıyorum
Sen nasılsın heidimmm
Rica ederim=))amin çok teşekkür ederim:)
Ya bu ikizlerim 7 ay bitmek üzere
Yer illaki canım. Alışır zamanla. O ek gıdayi yemiyorsa getir ben onu yiyeyim=)Ya bu ikizlerim 7 ay bitmek üzere
Ama hala birisi ek gıdayı kabul etmiyor
Uğraş uğraş canım çıktı
Oyy ye valla t yemeklik zatenYer illaki canım. Alışır zamanla. O ek gıdayi yemiyorsa getir ben onu yiyeyim=)
=) hayatları boyunca gülsünler inşallah.birgün görürsem onları yerim=))Oyy ye valla t yemeklik zaten
Bı gülüşü
Nasıp olur bence:)=) hayatları boyunca gülsünler inşallah.birgün görürsem onları yerim=))
Ay inşallah valla çok isterim=))Nasıp olur bence:)
Oyle tabi kisilik meselesi ama memlekette bazen etkenlerdn biri olabilior :)) yinede k denizlilerin ici temizdir tabi bolgesine gore ck farklidir k deniz :)))
Yokkk temiz kimseyi görmedim daha geldigim taraftan :)Kiz denizlililer temiz tabiiii
Biri karadeniz diyor biri denizli diyor=) farkettin miYokkk temiz kimseyi görmedim daha geldigim taraftan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?