- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
Ay ne iyi olur ya=) Evet ikizim el atsin herkesin uygun oldugu bi zaman gerçekleştirelim=))
Ne güzel olurAy ne iyi olur ya=) Evet ikizim el atsin herkesin uygun oldugu bi zaman gerçekleştirelim=))
Sen bizlerden saatler önce başla hazırlanmaya.geciksende haklısın zaten=)))sana laf yok:)Ne güzel olur
Ama ben 3 bebeyle gecikirim bak ama diyem :)))))
Buluşmayı benim evde yapalım en iyisi yaa kaz da yaparım sizeSen bizlerden saatler önce başla hazırlanmaya.geciksende haklısın zaten=)))sana laf yok:)
Bana 3 saatlik mesafedesin şehri doğru hatırlıyorsam tabi=)))Buluşmayı benim evde yapalım en iyisi yaa kaz da yaparım size
Son 1 hafta :))Çok özletiyosun kendini=)
Sınavın bugün muydu canımSon 1 hafta :))
Ya heryer çok yakın artık canımBana 3 saatlik mesafedesin şehri doğru hatırlıyorsam tabi=)))
Evet malatya hatırlıyorum=))Ya heryer çok yakın artık canım
Malatya hatırlıyorsan evet doğru
Gene herkescikler gitti demi:)))Oy oy:)
Evet herkesin işi var=)ben yalnız olunca buraya takıldim kaldım=))Gene herkescikler gitti demi:)))
Haftaya. .Sınavın bugün muydu canım
Uyu sende benim yerime:))Evet herkesin işi var=)ben yalnız olunca buraya takıldim kaldım=))
Uyuyamam kiUyu sende benim yerime:))
Çorba salata:))Uyuyamam kine yemek var akşama
Dünden kalan yemeğim var. Başka ne yapsam yada yapsam mi bilmiyorumÇorba salata:))
Bugün eşim iftrarda evde değil
O yüzden kendime yapacağım
Sen ne yapacan
Yenmiyor zaten benim dün mantım kaldıDünden kalan yemeğim var. Başka ne yapsam yada yapsam mi bilmiyorum
Aynen öyle.. Benim de baya kaldı çok yapmışim=) bugün onu yer yarına yaparım artıkYenmiyor zaten benim dün mantım kaldı
Oysa mantıyi çok severiz ama çorba kestu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?