Aynen öyle tanıninca kolay değişemiyo insan. Heidi olarak kalırım bende ne yapayım=)) zaten aklımda nick yokSn bole iice tanindin ama biraz zor olablir bu asmaadn snra bn dedm yolun basndyken deiseyim :))) ama bundada tuaf hissettm alismak sevmektn daha zormus :))
Nick yok yaz ozmn hahahaha :))) bole gzl ya biz sni bole sevdik :))Aynen öyle tanıninca kolay değişemiyo insan. Heidi olarak kalırım bende ne yapayım=)) zaten aklımda nick yok
Ahh canım tisikkirlir=)))Bende sizi seviyorum=) samimi olan herkesi=)Nick yok yaz ozmn hahahaha :))) bole gzl ya biz sni bole sevdik :))
Yani onemli olan samimiyet :) bn teskkr ederm :))Ahh canım tisikkirlir=)))Bende sizi seviyorum=) samimi olan herkesi=)
HahahaYani onemli olan samimiyet :) bn teskkr ederm :))
Bikac saniye tisikkirlir i dusundum nick olarkmi bldu diom sonra dank etti ya hahahhahaha
Hahahha aminnnn Rabbim hepimizi guldursun aminnnn Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah :)))) hahahha gzl gelio kulaga :))Hahahakız allah ta seni güldürsün çift doğurasin=) iyiymiş nick olarak tisikkirlir=)
Amin canım amin=) Evet güzel ama heidi daha güzel sankimHahahha aminnnn Rabbim hepimizi guldursun aminnnn Rabbim isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah :)))) hahahha gzl gelio kulaga :))
Yani gzl ama bi heidi deil tbkide bu kalsin sn deisme fikrini aklndan cikr bnce bu yakisio sana :))Amin canım amin=) Evet güzel ama heidi daha güzel sankim
Bence de bu kalsın ya =)sağol canım:))Yani gzl ama bi heidi deil tbkide bu kalsin sn deisme fikrini aklndan cikr bnce bu yakisio sana :))
Gunaydin ooo yeni nick hayirli olsunGunaydin kizlarrrrrr :*
Ben batı Karadeniz e geldim diyorum yaninsan meselesi canim kişilik nmemlekwt olarak bakmıyorum. Masallahin var :)Normalde rizelilerle anlasmak zordur ama yeniler biraz daha ii eskiler cok daha kotuymus skur bnm annemde kaynana ama masallah bal dok ye :)) insan insan olmali nereli oldgu onemsiz
Gunaydin canimGunaydin kizlarrrrrr :))
Nabersin fistik :)Gunaydin canim
Iyi sukur bebisim senden naber:))Nabersin fistik :)
Iyi valla :)) kendimo kafeine bogarak uyanmaya calisiyorum.Iyi sukur bebisim senden naber:))
Amaaan ne uyanmaya calisiyosun bugun pazar ohhh misss devam et uykuyaIyi valla :)) kendimo kafeine bogarak uyanmaya calisiyorum.
Addalara gitcem ben bugun bir kereAmaaan ne uyanmaya calisiyosun bugun pazar ohhh misss devam et uykuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?