- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Iyi gezmelerAddalara gitcem ben bugun bir keregerci hava berbat ama neyse
Tskler cnm ole duvar yazisi gordum esinti geldi bi soldan soldan deiseyim dedm ama pisman oldum sankimGunaydin ooo yeni nick hayirli olsun
Oyle tabi kisilik meselesi ama memlekette bazen etkenlerdn biri olabilior :)) yinede k denizlilerin ici temizdir tabi bolgesine gore ck farklidir k deniz :)))Ben batı Karadeniz e geldim diyorum yaninsan meselesi canim kişilik nmemlekwt olarak bakmıyorum. Masallahin var :)
Neden pisman oldunkiTskler cnm ole duvar yazisi gordum esinti geldi bi soldan soldan deiseyim dedm ama pisman oldum sankim( saol cnm :)
Kiz denizlililer temiz tabiiiiOyle tabi kisilik meselesi ama memlekette bazen etkenlerdn biri olabilior :)) yinede k denizlilerin ici temizdir tabi bolgesine gore ck farklidir k deniz :)))
napaysın
İyilik zaman geçirmeye çalışıyorum=))Sennapaysın
ben de öyle:)) çıkıp yürüsem iyi olacak ama fena üşeniyorumİyilik zaman geçirmeye çalışıyorum=))Sen
Ay ne güzel kız=)))burda çeyiz mi geliyor nedir davul çalıyor sabahtan beri tokmak beynime beynime vuruyor sanki imdaat
Bende zaman geçsin diye bi çıkasim var ama bu sefer susarsam kötü =)))ben de öyle:)) çıkıp yürüsem iyi olacak ama fena üşeniyorum
hımm evet açlık neyse de susuzluk kötü:) çalışıyor musun sen?Ay ne güzel kız=)))
Bende zaman geçsin diye bi çıkasim var ama bu sefer susarsam kötü =)))
Yok çalışmıyorum sen?hımm evet açlık neyse de susuzluk kötü:) çalışıyor musun sen?
Çalışmıyorum canım. evlenip evimin kadını oldum:))Yok çalışmıyorum sen?
Ne güzel ışte kız=)Çalışmıyorum canım. evlenip evimin kadını oldum:))
hee güzel:) yakında çocuğumun anası da olacam inşallah. bakalım o zaman sıkılmaya vaktim olmicak:)Ne güzel ışte kız=)
Hamile misin=)hee güzel:) yakında çocuğumun anası da olacam inşallah. bakalım o zaman sıkılmaya vaktim olmicak:)
evet 5 aylık:)Hamile misin=)
arkadaşa bakıp çıkıyor herhal:))@sedaasuu Ne yapıyorsun bacım=)) beğeniyosun ortada yoksun=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?