Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Lovedreams kayıpsin.kızın nasıl oldu canım
Canım benim Allah razı olsun kızım o günden sonra nöbet geçirmedi ilaç kullanıyoruz epilepsi ilaciymis kesin tanı belli değil onun dışında öksürüğü var 9 gündür geçmeyen 3 ayrı doktora gittik ilaç kullanımı kısıtlı olduğu için 3. doktor bitkisel ilaç verdi birde üstüne 2 yas sendromuna girdik bizim ev de bir curcuna var görmen lazım :)

Ooo allah yardımcın olsun canım=)) bol sabır lazım sana=)) epilepsi ilacının nöbet geçiren insanlarda kullanıp iyi geldiğini duymuştum bende bi tanıdık vardı bizim oda epilepsi ilacı kullanıyordu epilepsi si olmamasina rağmen. Aman sağlığı yerinde olsunda sendrom geçer gider Allahın izniyle=)) sen nasılsın=)

Ay inşaAllah canım ya ☺ ben iyi değilim aslında şu 1 aydır yaşadıklarım psikolojimi altüst etti psikoloğa gideceğim inan ona bile fırsatım yok zamanım yok çok yıprandım ruhsal olarak arada kızımın o günkü hallerini görüyorum rüyamda atlatamadım yani anlayacağın onun dışında bi sorunum yok inşaAllah olmazda canım sen nasılsın ☺

Rabbim bi daha yaşatmasin canım.geçti artık inşallah . Kolay değil tabi yaşadığın evladım yok ama anlayabiliyorum... bende iyiyim çok şükür canım oruç sahur iftar o şekilde 3 gündür=) bi sıkıntı yok şimdilik=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…