- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Kizin okuldan geldi yemek yedirdim oglusla ugrastim simdi uyutuyorum beynim zonkluyor:))Ne yapayım son yarım saat kaldı yavaş yavaş masayı kurayim dedim=) hemencecik kurum bitti kaldım öyle=)))sen ne yapıyorsun
Ayy valla senin işin de çok zor ha=) birini doyur birini uyut birini gezdir biri huysuzluk yapsın. Bir uyusun diğeri gözünü kapatmasin=))Kizin okuldan geldi yemek yedirdim oglusla ugrastim simdi uyutuyorum beynim zonkluyor:))
Aynen bacim yaaa en azindan gece deliksiz uykumu alsam o da yokAyy valla senin işin de çok zor ha=) birini doyur birini uyut birini gezdir biri huysuzluk yapsın. Bir uyusun diğeri gözünü kapatmasin=))
Aynen=) inşallah düzelir bi an önce. Ne yimek var=)Aynen bacim yaaa en azindan gece deliksiz uykumu alsam o da yoknapalim Allah saglik versin:))
Dunden kabak ve makarna vardi onlara devam bugun :) borek gonder azcikAynen=) inşallah düzelir bi an önce. Ne yimek var=)
Gönderim kız =) yada gel ye seni göreyimDunden kabak ve makarna vardi onlara devam bugun :) borek gonder azcik
Seyyyy ik mik hatta nem kumGönderim kız =) yada gel ye seni göreyim
Seyyyy ik mik hatta nem kum
burdayım canım diğer topiğe yazıyorum çoğunlukla. nasılsın nasıl geçti günün:)latiyya canım nerelerdesin görünmedin bugün:)
Ayyy suan cok sinirliyim yaaaa sıpa yatali yarim saat olmadi uyandi yaaaaa :sinirli;ne oldu boğazıniza birşey mi kaçtı=)))
Diğer topige derken canım=) hep burda yazıyoruz da yoksun=) günüm yemekle geçti senin nasıl geçti canım ne yapıyorsun=)burdayım canım diğer topiğe yazıyorum çoğunlukla. nasılsın nasıl geçti günün:)
Aaaaa bak sen afacan a=))Ayyy suan cok sinirliyim yaaaa sıpa yatali yarim saat olmadi uyandi yaaaaa :sinirli;
nisan'ın açtığı:) eline sağlık ben hep evdeydim tv bakıyorum şimdi:)Diğer topige derken canım=) hep burda yazıyoruz da yoksun=) günüm yemekle geçti senin nasıl geçti canım ne yapıyorsun=)
Offf ben cikiyorum :))Aaaaa bak sen afacan a=))
Hiiii anladım burdan oraya götürdü yani seni=) bende tv bakıyorum 15 dakika kaldı ezan a onu bekliyorum öylenisan'ın açtığı:) eline sağlık ben hep evdeydim tv bakıyorum şimdi:)
Gelip her yerini isircam ama onun hak etti artık sipa=)) tamam canım görüşürüz hadiOfff ben cikiyorum :))
yok kız orda sürekli bi yazışma olunca yazıyom öyle. ayrım yaptığımdan değil:)Hiiii anladım burdan oraya götürdü yani seni=) bende tv bakıyorum 15 dakika kaldı ezan a onu bekliyorum öyle
Burda da sürekli yazışma vardı =)) gelmeyince görmedin tabi=)) evet az kaldı ben çok acikp susamadim da eşim çok aciktiyok kız orda sürekli bi yazışma olunca yazıyom öyle. ayrım yaptığımdan değil:)
az kalmış iyi bari:)
hee olabilir:)) ahaha yazık kız:))Burda da sürekli yazışma vardı =)) gelmeyince görmedin tabi=)) evet az kaldı ben çok acikp susamadim da eşim çok aciktihali tavrı çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?