Çok sağol güzel yürekliAy canım büyük geçmiş olsun önce babişe sonra sana.. neyi var umarım ciddi birşey değildir
Efem cnm :))
Yookk canimmm olur muu hic ben yeni yeni dahil olmaya basladim aliskanlik süreci :) sen yeni mi gelinsin aaa :)Başka yerlere gidip haydi yi unuttunuz
Ayy inanmıyorum ya çok çok büyük geçmiş olsam rabbim tez zamanda şifa versin=( dua edeceğim bol bol babana ve tüm hastalaraÇok sağol güzel yürekli
Kanser hastasiydi radyoterapiyle atlatti hamdolsun ama hiç düzenlemedi aylardir yürüyemiyor hala simdi de kulak kristalleri oynamış bayılmış ambulansla hastaneye kaldirmislar annem yanliz okuma yazmasi yk duyunca dekiye döndüm . Felç olma ihtimali cok yuksek denis kulak zari dekinmis iltihap beyne akiyormus hastane de kalacak . Raabbim esirgesin korusun tüm hastalari icindede babami
Çok yeni sayılmam=)Yookk canimmm olur muu hic ben yeni yeni dahil olmaya basladim aliskanlik süreci :) sen yeni mi gelinsin aaa :)
Kız deli mikser ne yapıyorsun bakalım sen=))Efem cnm :))
Napiim ya oyle tkiliorm baska topikte bura bana ck ugursuz geldi :))) sn napion zırdeli :)))Kız deli mikser ne yapıyorsun bakalım sen=))
Allah razi olsun canim Rabbim annene de bol bol sifa versin en acilinden insallah bende senin annene edeceğim bu mübarek gecede müminin mümine duasindan hayırlı olan var mıdır ki? ♡Ayy inanmıyorum ya çok çok büyük geçmiş olsam rabbim tez zamanda şifa versin=( dua edeceğim bol bol babana ve tüm hastalarakanser büyük illet benimde annem=( . Kulak kristali de sıkıntı dayım in da çok çok ilerlemisti ameliyat oldu ama şimdi çok iyi duymuyor o kulağı..
Niye uğursuz gelsin kız deme öyle=) Burda ben varım=)) herkes herkesle uyusacak diye birşey yok. Benim de zıt düştüğüm bi ton insan var=)) zirdeli miiNapiim ya oyle tkiliorm baska topikte bura bana ck ugursuz geldi :))) sn napion zırdeli :)))
Çok tatlı bide havali yeni gelin :)) me kadarlliksinn
Evet canım öyle felç riski çok fazla doktor dayıma da söylemişti ameliyata alırkenAllah razi olsun canim Rabbim annene de bol bol sifa versin en acilinden insallah bende senin annene edeceğim bu mübarek gecede müminin mümine duasindan hayırlı olan var mıdır ki? ♡
Kristalin oyle seylere yol açabildiğini bilmiyodumbabamin bide yaşı baya var cok zor annem içinde öyle bi bakan bide çeken bilir derler ALLAH GÜÇ KUVVET VERSIN İNŞALLAH
Bn burda bi snle anlasiom ama bu normal deil :))) diger topikte herkesle anlasiom :)) bnde orya gectm tbi snn yern ayri :)) Allah kabl etsin cnm uykun yoksa biraz dha bekle yarn acikirsin snra...Niye uğursuz gelsin kız deme öyle=) Burda ben varım=)) herkes herkesle uyusacak diye birşey yok. Benim de zıt düştüğüm bi ton insan var=)) zirdeli miibende aynı sahur yapcam da birazdan yesem mi diye düşünüyorum kararsızim=)
5 gün sonra 1 yıl olacak=)) Allah izin verirse=)Çok tatlı bide havali yeni gelin :)) me kadarlliksinn
Amin canım Allah razı olsun. Uykum yok aynen bekliyorum şimdilik:) kız herkesle anlaşırsin bazen olur öyle anlaşmazlik:) benim yerim ayrı ama benim yanımda değilsinBn burda bi snle anlasiom ama bu normal deil :))) diger topikte herkesle anlasiom :)) bnde orya gectm tbi snn yern ayri :)) Allah kabl etsin cnm uykun yoksa biraz dha bekle yarn acikirsin snra...
Bu arada Rabbim annene sifa versin yum hastalara sifa dertlilere deva caresizlere care gostersn insallah
Kiz 6.6 dami evlebdn yoksa :))5 gün sonra 1 yıl olacak=)) Allah izin verirse=)
Huhuuu neresi pek yeni sayılmaz ? Sen bildiğin yepisssyeniisinn5 gün sonra 1 yıl olacak=)) Allah izin verirse=)
Senin yannda olmazmiyim cnmya Snde oraya gel arda gzl ortm bnde snib icin bakarm arada snle knsmak icin :)))Amin canım Allah razı olsun. Uykum yok aynen bekliyorum şimdilik:) kız herkesle anlaşırsin bazen olur öyle anlaşmazlik:) benim yerim ayrı ama benim yanımda değilsin
Yok 4.6=)) 6 si oruçtu o yüzden=))Kiz 6.6 dami evlebdn yoksa :))
Wuuhuuu =)) sizin gönüllerinizin yenisiyim ben=))) Ay çok heyecanlıyim kız sene doluyor=))Huhuuu neresi pek yeni sayılmaz ? Sen bildiğin yepisssyeniisinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?