Tamam canım bende yicem şimdi birşeyler inşallah görüşürüz yine=) burdayım ben hep bekliyorum kocaman öptüm=) Allah a emanetsin:) ❤Ozaman ayağımı denk alayim
Yapmaa gizzz fena oluyorum gibiii
Canikmm bana musade aciktim ben azcik yiyimde yatayim çok öptüm hayırlı gecelerr
Kaşlarımla dalgamı geçiyorsun 2 gündürKaytan kaşlarini sevdiğim hoşgeldin=)) kiminle kavga ediyoruz hemen dalarim
Niye gülüon çokmu komikHos geldin sana çok gülüyorumprofil resmine yorumlarinaa süpersin
Kizzzzz suss zaten ne geldiyse basima bu mikserden snra geldi :)))Bence salarsinçatlak mikserim=)))
Asabi huysuz demiştim ama benKaşlarımla dalgamı geçiyorsun 2 gündür
Niye gülüon çokmu komik
(Alınmayın sadece ironi yapıyorum)
Ahaha=))))) mikseri arada bi çalıştır bacım=)))Kizzzzz suss zaten ne geldiyse basima bu mikserden snra geldi :)))
Suan tenha cok karismaz yarn artk ortaligi tozu dumana katarım :)))Ahaha=))))) mikseri arada bi çalıştır bacım=)))
HasetAsabi huysuz demiştim ama benyok canım olur mu aaa hep kıskançlığımdan hepp=)
Kat katSuan tenha cok karismaz yarn artk ortaligi tozu dumana katarım :)))
Ben boşuna çatlak demiyorum =)))Mikserim bicim bicim olurum mikser icin alem bna hayrandir mikser oldugum icin oy oy helekoylouloy kibar mikserim bn oy hele loyloyloyloy kibar mikserm :)))
Sacmalamada zirve :)))
Aynen cok akilli olmadigim dogrudur :))) ama zekiyim :))))Ben boşuna çatlak demiyorum =)))
Bak yukaridaki yorumumda yutmamisim sen solemeden :))) ama hizli yazacagim diye oyle oluyor :)))Deli kardeş harfleri yutmasan normalde edebiyat yapmam ama
Sakin ol yavas yazBak yukaridaki yorumumda yutmamisim sen solemeden :))) ama hizli yazacam diye oyle oluyor :)))
Sen simdik o barnakla ne demek istiyorsun tiviiti=))Deli kardeş harfleri yutmasan normalde edebiyat yapmam ama
Zaten baktimda cogunda yutmamisim sn bn flan onlarda yutuom genelde bu da bnm tarz yapacak bsey yokSakin ol yavas yaz
Tabii ona ne şüphe=) mikserlik zeka gerektirirAynen cok akilli olmadigim dogrudur :))) ama zekiyim :))))
SenceSen simdik o barnakla ne demek istiyorsun tiviiti=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?