Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

kökten söktürüp kurtulaydn ya dişcin yannda calışıyordm işte yardımcı olarak teknikerlik neym ne gezer bence bacım

yemek demeyn ya o zaman bi uyku çöküo bnaa
Oruç olan biziz sana ne oluyor=))
Evet canım ne yazık ki. BDV de şu an popüler konu merak eden bakabilir :) çok güzel yaratıcı küfürler filan
merak ettim bi bakayım=))
varaamaaaa ne güldüm ya
esim ilk defa fikir verdi makarna cacik bide halim kalirsa soguk bi hosaf yaparim
Ohh miss afiyet olsun canım
Rica ederim canim:)

Valla keske getirebilsem. Telefonu bile elime alamaz oldum. Sizde fazladan enerji varsa bana verin:)
Bende var istersen biraz verebilirim canım=))
Ay geçmiş olsn canım ya=))

Valla canim oglum dis cikariyo kucagimdan inmiyo, bi yandan yaz temizligi yapmaya calisiyorum, utulerim birikti, iftar icin yemek hazirlamam lazim, gunlerdir uyku yuzu gormuyorum. Ve daha bi cok sey. Inanilmaz bi yorgunluk var. Walla her ise yetisen, evi piril piril her cesit yemek yapip ustune bide cocuguyla cok guzel zaman gecirenleri gordukce modum iyice dusuyo

ah canm ya sen kendini neden bu kadar kasıyorsun ki bebegnle hangi birine yetişecen sen bakma baskalarına eşin felan yardm etmior mu cok üzüldüm haline seni calısan bir anne olarak cok iyi anlıyorum evin pırıl pırıl olnca madalyamı takacaklar sana ? senden evladndan kıymetlimi yada çeşit çeşit yemegin olunca dama mı cok sevileceksn bu kadar yüklenme lütfen kendine ben bir çeşit yemek ypaabilirsek şükrediyorum.. evim su an dagınık ve kötü bir halde ama napym yapamynca yapamıor insan..

Ladyim cok guzel yazmissin walla. Ama evimi daginik gorurse heryerde laf edicek kapasitede bi kayinvalidem var, su aralar kotuyuz ama habersiz pat diye cikip geliyo.diline dusmek istemiyorum. Yemek konusuna gelince esim oruclu olunca kiyamiyorum yapma zorunlulugu hissediyorum. Oglum dogdugundan beri cok huysuz hep mutsuz o zaten butun enerjimi aliyo. Bazen diyorum calissam en azindan bi kafam dagilir ama bebegime bakicak bi Allahin kulu yok. Mecbur kaldim iyice

sen mi diyorsun bunu. yahu her gün beynimi kemiriyorsun ev dağınık temizlemem lazım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…