Bekliyoruz canım=)) görüşürüz geldiğin için teşekkür ederim artık içimizden birisin:))
güle güle tatlım yine gel :)
Tekrar görüşmek üzere :*Evvet içinizden biri oldum :)
Geleceğim tekrar :*
ben 150 kere yazdım herhaldeHadi itiraf köşesi kaç kilo oldugumuzu yazalim
aynen=))yakalarsan mucuk mucukanladım ben
1.81 boy 63 kilo=) Ben baslayim=)Hadi itiraf köşesi kaç kilo oldugumuzu yazalim
1.10 75 kiloben 150 kere yazdım herhaldeboy 1,80 kilo 82.. heidi de aynı boyda o 60 kilo ama :) _MAJESTE_ 1,10 boyunda 75 kilo
1,10 boyundamiben 150 kere yazdım herhaldeboy 1,80 kilo 82.. heidi de aynı boyda o 60 kilo ama :) _MAJESTE_ 1,10 boyunda 75 kilo
Düşünceli ikizim benim=)kız gülme 80 diyip rencide etmeyeyim dedim
Ay hergün aklımdan geçirdiğim şey=))) ama bu memlekette yalnızim kimsem yok=)) sana geleyim kabul edersenHer gün birine iftara gitsek yaaa yemek yapmak içimden hic gelmiyo :)
ben 150 kere yazdım herhaldeboy 1,80 kilo 82.. heidi de aynı boyda o 60 kilo ama :) _MAJESTE_ 1,10 boyunda 75 kilo
Masallahhh anne babalar iyi çalışmış :))aynen=))
1.81 boy 63 kilo=) Ben baslayim=)
Lütfenn gellll yaa benim varda bende gitmek istiyorum yenek yapmak ölüm gibi bisey artık moral de bozukAy hergün aklımdan geçirdiğim şey=))) ama bu memlekette yalnızim kimsem yok=)) sana geleyim kabul edersen
Ben kalfa lik ürünüyüm=))ondan böyle olmuşumMasallahhh anne babalar iyi çalışmış :))
Kaç kilo vermek istiyorsun1.63 boyunda 60 kiloyum
sulak yerde besledilerMasallahhh anne babalar iyi çalışmış :))
Ben kalfa lik ürünüyüm=))ondan böyle olmuşum
Ahh canım kıyaamaamLütfenn gellll yaa benim varda bende gitmek istiyorum yenek yapmak ölüm gibi bisey artık moral de bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?