Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Geyik topicine İzmirden katılıyorum. 21 yaşındayım üniversite 3. sınıfım topictaşlara hayatta başarılar dilerim
Bende 25.5 yaşındayim 4 5 gün sonra 1 yıl olacak evliyim çalışmıyorum hamile değilim=)) gaziantep te yaşıyorum=)
_heidi_ hemen gonder soyle en etkilisinden :)
derhal gönderiyorum sana en en en etkili olanindan=))
Ben de kaçıyorum gideyim de taktırayım şu dişleri
görüşürüz canım=)

Hoşbuldum Eskişehiri çok merak ediyorum ben de

bir gün yolun düşerse bir kahve ısmarlarım :)
Ben de kaçıyorum gideyim de taktırayım şu dişleri

ay bol şans kuzum acısız hissiz ağrısız sancısız geçsin inşallah
Ay dis konusu varken sorayim, benim 20 lik disim cikmicakmis dis cerrahi ameliyat ile almasi lazim dediler, yaptiran var mi oyle ya? Cok korkuyorum ben

benim eşim 2 tane 20 lik diş çektirdi. biri askerdeyken ağrımıştı. orada çektiler. çenemi kopardılar 3 gün ağzımı açamadım demişti.
diğerini esk. de özel bir ahstanede çektiler. dedi ki ben başlayacaklar diye bekliyorken kadın bitti geçmiş olsun dedi hiç anlamadım..demişti. yani önemli olan doktorun.. bol şans sanada

Ay dis konusu varken sorayim, benim 20 lik disim cikmicakmis dis cerrahi ameliyat ile almasi lazim dediler, yaptiran var mi oyle ya? Cok korkuyorum ben
Annem ve ablam yakın zamanda yaptırdı canım.. orayı küçük açıp dişi alıyorlar bazen dikiş atıyorlar bir yada 2 tane. Ama ablama atılmadi tabi.. biraz ağrıli oluyor sonrasında malum hem diş hem kesik 3 4 gün sonra geçiyormus

Valla doktor eger olmazsan ileriki surecte diger dislerinide etkileyecek falan demisti. Son zamanlarda baya bi dusunmeye baslamistim isabet oldu. Tek korkum iyi bi doktora denk gelememek. Bazilarinin eli cok agir oluyo. Bebegim emmeyi kestikten sonra olucam artik. Cok tesekkur ederim cevaplariniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…