- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
Neremle okuduysamay iyilesir umarim hemencik
Amin inşallah
Aminnn kızlar hepinizden ALLAH razı olsun insallah
kızlar çok samimi ve içtensiniz hepinizi cok swvdim biraz işlerim vardi diye çiktim
Bende 25.5 yaşındayim 4 5 gün sonra 1 yıl olacak evliyim çalışmıyorum hamile değilim=)) gaziantep te yaşıyorum=)Geyik topicine İzmirden katılıyorum. 21 yaşındayım üniversite 3. sınıfım topictaşlara hayatta başarılar dilerim
derhal gönderiyorum sana en en en etkili olanindan=))_heidi_ hemen gonder soyle en etkilisinden :)
görüşürüz canım=)Ben de kaçıyorum gideyim de taktırayım şu dişleri
HoşbuldumEskişehiri çok merak ediyorum ben de
Ben de kaçıyorum gideyim de taktırayım şu dişleri
Ay dis konusu varken sorayim, benim 20 lik disim cikmicakmis dis cerrahi ameliyat ile almasi lazim dediler, yaptiran var mi oyle ya? Cok korkuyorum ben
Gen hafta ablam yaptirdi hiç korkulacak bişey yok iki gün içinde eskisi gibi olduAy dis konusu varken sorayim, benim 20 lik disim cikmicakmis dis cerrahi ameliyat ile almasi lazim dediler, yaptiran var mi oyle ya? Cok korkuyorum ben
Annem ve ablam yakın zamanda yaptırdı canım.. orayı küçük açıp dişi alıyorlar bazen dikiş atıyorlar bir yada 2 tane. Ama ablama atılmadi tabi.. biraz ağrıli oluyor sonrasında malum hem diş hem kesik 3 4 gün sonra geçiyormusAy dis konusu varken sorayim, benim 20 lik disim cikmicakmis dis cerrahi ameliyat ile almasi lazim dediler, yaptiran var mi oyle ya? Cok korkuyorum ben
Hiii sevdiysen tamamdir sevindim bak şimdi=)))kızlar çok samimi ve içtensiniz hepinizi cok swvdim biraz işlerim vardi diye çiktim
Teşekkür ederim inşallah diyelimbir gün yolun düşerse bir kahve ısmarlarım :)
Antep yemekleri kalp benBende 25.5 yaşındayim 4 5 gün sonra 1 yıl olacak evliyim çalışmıyorum hamile değilim=)) gaziantep te yaşıyorum=)
Naber kiz kankamin kankasiTeşekkür ederim inşallah diyelim
Ahh ahh o kadar mutluyum ki buranın yemekleriyle tanıştığım için=)) gerçi uzak kültür değil aslen adana liyim da gerçekten çok güzelAntep yemekleri kalp benneyse Ramazan olduğundan susuyorum :)
Bnde adiyamanliyim adiyamaninda yemekleri onun kadar iyidir haniAntep yemekleri kalp benneyse Ramazan olduğundan susuyorum :)
İyiyim kankamın kankası sen nasılsınNaber kiz kankamin kankasi
Öyledir tabii ama antep yemekleri çok ön plana çıkıyor sanki ya da bana öyle geliyor :)Bnde adiyamanliyim adiyamaninda yemekleri onun kadar iyidir hani
yakın çevre yemekleri çok güzel,antep,hatay,adiyaman.adana=)Bnde adiyamanliyim adiyamaninda yemekleri onun kadar iyidir hani
Hmm Adana yemekleriAhh ahh o kadar mutluyum ki buranın yemekleriyle tanıştığım için=)) gerçi uzak kültür değil aslen adana liyim da gerçekten çok güzelbende artık susuyorum bu konuda =)))
Yolun düşerse antep yemeklerini gömeriz birlikte=)))Öyledir tabii ama antep yemekleri çok ön plana çıkıyor sanki ya da bana öyle geliyor :)
Hmm Adana yemekleriben de Mardin yemeklerini iyi bilirim neyse bu son yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?