- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Çok şükür oruç falan gidiyor işte günlerİyiyim kankamın kankası sen nasılsın
İnşallah :) :*Yolun düşerse antep yemeklerini gömeriz birlikte=)))
O çok takılmıyor artık özletiyor kendini :)
Yok değilim hasta oldum ilk gün :)niyetli misin=)))
köz patlıcan ve adana kebap : agzının suyu akan smile :Yolun düşerse antep yemeklerini gömeriz birlikte=)))
ben iyi niyetliyim sayılır mıniyetli misin=)))
Şansına=))bende 4 gündür tutuyorum garip bi şekilde ne açlik ne susuzluk hiçbiri olmuyor çok ilginç=))) normalde 2.80 yatarım baygın:))) uyuyamamdaYok değilim hasta oldum ilk gün :)
:)sayılır niyet önemli=)))ben iyi niyetliyim sayılır mı
Aynen ya bnmkide çok güzl geçiyor cok şükirŞansına=))bende 4 gündür tutuyorum garip bi şekilde ne açlik ne susuzluk hiçbiri olmuyor çok ilginç=))) normalde 2.80 yatarım baygın:))) uyuyamamda
Güzel o zaman valla sevindim adına şimdilik havalar serin belki de ondandır :)Şansına=))bende 4 gündür tutuyorum garip bi şekilde ne açlik ne susuzluk hiçbiri olmuyor çok ilginç=))) normalde 2.80 yatarım baygın:))) uyuyamamda
=)) sende var bi hallerköz patlıcan ve adana kebap : agzının suyu akan smile :
eve gideyimde patlıcan közleyeyim yine
Kizlaarr ramazanda bu kilolar nasilll gidicek bayram geliyoor bana bi diyin hele.
Ahh ahh herkesin derdiKizlaarr ramazanda bu kilolar nasilll gidicek bayram geliyoor bana bi diyin hele.
Ay çok şükür ya maşallah bize=))Aynen ya bnmkide çok güzl geçiyor cok şükir
evet belki de ondan yada gece artık sıkı yiyorum ondan da olabilir önce hiç yemezdimGüzel o zaman valla sevindim adına şimdilik havalar serin belki de ondandır :)
Bekliyoruz canım=)) görüşürüz geldiğin için teşekkür ederim artık içimizden birisin:))Ben şimdilik çıkıyorum görüşeceğiz :)
=)) sende var bi haller
Ben şimdilik çıkıyorum görüşeceğiz :)
Söylemezsen bilemiyorum yaniiii =))varsa ilk sana söylerim zaten
güle güle tatlım yine gel :)
yakalarsan mucuk mucukSöylemezsen bilemiyorum yaniiii =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?