Onlar haklılar ne diyorlarsa=)))cok sevndm o zaman bu diğer ikili beni ayrı tutuolar hep hep kötülüolar haydımm
Nasılsın cnm. . Ne zamandır denk gelmedik :))Hamdolsun canm bende iyiyim nasil gidiyor hayat :)
hani sen onlardan değüldün hani sende onlar gibi olmucaktnOnlar haklılar ne diyorlarsa=)))
Günaydın kuzum hoşgeldin=))Geldim geldim. Valla muhabbeti okuyamadim bile ama, herkese gunaydin :) guzel birgun sizin olsun :)
İyi canım çok şükür uğraşıyoruz değişiklik yok=))Hamdolsun canm bende iyiyim nasil gidiyor hayat :)
Günaydın bebitolarimm=)
Gunaydin balim))
buna bende dahilmim genelde kızlar beni ayrı söylüyorda dahilsem cok duygulanacagm
=))))hemen ajitasyon a başlıyor
sen bi gülme sen gülünce hayattan soguyorm
sanane benmle ugrasma bugunGunaydinnn arkadasim gunaydin bebisimm gunaydin ikizimmm gunaydinn my sunshinee :)))
Sanada gunaydin super anne :)) ve yakinda akil hoca aday adayimm
Sen zaten hemen fesatlanmasan olmaz ugursuz seniii :)))
Kız kocam da bana öyle der=) Günaydınlar da=)Gunaydinnn arkadasim gunaydin bebisimm gunaydin ikizimmm gunaydinn my sunshinee :)))
penceresiz kaldmm anne=))))hemen ajitasyon a başlıyor
Insallah insallahGunaydinnn arkadasim gunaydin bebisimm gunaydin ikizimmm gunaydinn my sunshinee :)))
Sen bi sogusan hayattan etrafindakiler isincak zatensen bi gülme sen gülünce hayattan soguyorm
Bebis napiyorHosbulduk canlarim :)
Nasılsın canım ne yapıyorsunHosbulduk canlarim :)
Uyandi simdi, eline bi oyuncak verdik ortalama 5 dk burda durabilirim sanirim. Ya sizinkilerde boyle mi? Hayatta 5 dk dan fazla oyun oynamiyo hemen skiliyo ya, valla ne oynaticagimi sasirir oldumBebis napiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?