Oyyy icimin yaglari eridine yapıyorsun güzel yüreklim❤
Bende yatakta bi yandan tv bi yandan telefonda kk=)Oyyy icimin yaglari eridinapiyim canim yerim yaptigim belli sen napiyosun ❤
ben anlamam bananeAşkolsun kız.. inan çok yoğunum.. cumartesi pazar sınavım var. .arada giriyorum ama sadece bildirimlere bakıyorum. . Seni pek göremedim ne zamandır ondan..
Allah seni daha 24 saat olmadı ne havası. .
buna bende dahilmim genelde kızlar beni ayrı söylüyorda dahilsem cok duygulanacagmGünaydın bebitolarimm=)
Tabi ki dahilsin kazulet=))buna bende dahilmim genelde kızlar beni ayrı söylüyorda dahilsem cok duygulanacagm
evet özleyin beni biraz dedimben iyiyim seni sormalı görüşmeyeli sessiz sedasız cektin gittin..
Nereye yazdın görmedim.. bi sürü bildirim geldi arada görmemişim hemen bakim.. sende hemen küs. .hippotalamus mesajima karşılık vermedin ama neyse madalya yakışmis. Hayırlı uğurlu olsun...
KıZ bulamadım hangi mesajına cevap vermedim ki??hippotalamus mesajima karşılık vermedin ama neyse madalya yakışmis. Hayırlı uğurlu olsun...
Günaydın cnm. .buna mı cvp vermedim? Kız kıvrandırmasana..Günaydın bebitolarimm=)
Yok şimdi günaydın yazdım da onu dedimdi yoo böyle basit şeyler için küsmek yapımda yokturNereye yazdın görmedim.. bi sürü bildirim geldi arada görmemişim hemen bakim.. sende hemen küs. .
Evet buGünaydın cnm. .buna mı cvp vermedim? Kız kıvrandırmasana..
cok sevndm o zaman bu diğer ikili beni ayrı tutuolar hep hep kötülüolar haydımmTabi ki dahilsin kazulet=))
Hamdolsun canm bende iyiyim nasil gidiyor hayat :)
salatalık yeni duydum ama denicem bi=)
bilmem ki bizden ya dondurma ya baklava çıkar bacım
Evet kanıma girdin
Selam canım hoşgeldin biz çok şükür iyiyiz son nasılsın bakalım=)
merhaba hoşgeldin =))
Geldim geldim. Valla muhabbeti okuyamadim bile ama, herkese gunaydin :) guzel birgun sizin olsun :)
bu şekilde özletirme seklinide ilk defa sennle görüyorum.. değişik.evet özleyin beni biraz dedim❤♡❤♡❤♡
Hgevet özleyin beni biraz dedim❤♡❤♡❤♡
gel ugur böcegm gel okuma dal sen sana serbestGeldim geldim. Valla muhabbeti okuyamadim bile ama, herkese gunaydin :) guzel birgun sizin olsun :)
Gunaydinnnn :))Geldim geldim. Valla muhabbeti okuyamadim bile ama, herkese gunaydin :) guzel birgun sizin olsun :)
Gunaydin canim hgGeldim geldim. Valla muhabbeti okuyamadim bile ama, herkese gunaydin :) guzel birgun sizin olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?