Iyiyim heidim :) sen nasilsin? Umarim guzel baslamissinizdir guneNasılsın canım ne yapıyorsun
Benimkini gorsen seninkine sukur edersinUyandi simdi, eline bi oyuncak verdik ortalama 5 dk burda durabilirim sanirim. Ya sizinkilerde boyle mi? Hayatta 5 dk dan fazla oyun oynamiyo hemen skiliyo ya, valla ne oynaticagimi sasirir oldum
Bende iyiyim canım. Güzel mi kötü mü bilmiyorum eşim rahatsız birazIyiyim heidim :) sen nasilsin? Umarim guzel baslamissinizdir gune
11 aylik oldu bugun :) senin ki ne kadarlik?Benimkini gorsen seninkine sukur edersinne kadarlik senunki
Masallah benimkide 9 unda 9 aylik olcak :) kizmi erkekmi canim11 aylik oldu bugun :) senin ki ne kadarlik?
A gecmis olsun canim ya, neyi vardi ki? Benim esimde rahatsiz kac gundur bogazlarindan uyuyamiyo. O kotu olunca bende kotu oluyorum haliyleBende iyiyim canım. Güzel mi kötü mü bilmiyorum eşim rahatsız birazama buna şükür başka sıkıntımiz yok
Oooohhh hemseriler toplaniyor@shrbnazra27 kız hemsoo=)Bi hemşehri daha buldum bak @Matematikhocasi =)
Erkek canim benim. Senin? Birde bebekler biyudukce nasil oyalicagini sasiriyosun.. bi yuruse rahat ederim gibi geliyoMasallah benimkide 9 unda 9 aylik olcak :) kizmi erkekmi canim
Ugrascammmmsanane benmle ugrasma bugun
Kız kocam da bana öyle der=) Günaydınlar da=)
Insallah insallahZevkle
Sen bi sogusan hayattan etrafindakiler isincak zaten
@Arbe-deli güzel evet ama inşallah kendi yerimiz olur da tamamen orda yaşarız:) güzel birşey
Ciğerleri üsütmüs gece hiç uyumadi öksürükten o öksürdükce içim parçalandı resmenA gecmis olsun canim ya, neyi vardi ki? Benim esimde rahatsiz kac gundur bogazlarindan uyuyamiyo. O kotu olunca bende kotu oluyorum haliyle
Aynisi olmus. Sagol canim benim Acil sifalar insallahCiğerleri üsütmüs gece hiç uyumadi öksürükten o öksürdükce içim parçalandı resmenteşekkür ederiz canım size de geçmiş olsun çok
İnşallah=))kuzenimin eşi birkaç ay önce eskişehir den memlekete yerleştiler eskişehir düşünüyorum dedim hiç tavsiye etmiyorum diyorUgrascammmm
Kiz yoksa ben senin kocanmiyim
Trilaylayy trilaylay
Ayy buna cok guldummm
Insallah o yer eskisehir olurda komsu oluruzzzzz :))
Antalyali olan var miiii ?Oooohhh hemseriler toplaniyor
Sağol allah razı olsun canımAynisi olmus. Sagol canim benim Acil sifalar insallah
Ohaa niye ki. Ne guzeldir benim memleketimİnşallah=))kuzenimin eşi birkaç ay önce eskişehir den memlekete yerleştiler eskişehir düşünüyorum dedim hiç tavsiye etmiyorum diyor
geçmiş olsun tatlım❤♡❤♡❤♡Bende iyiyim canım. Güzel mi kötü mü bilmiyorum eşim rahatsız birazama buna şükür başka sıkıntımiz yok
Güzelliğine zaten güzel diyorda bi de diğer şehirlere yakın olmasının güzel olduğunu söylüyor ama yaşamak için sevmemiş=)Ohaa niye ki. Ne guzeldir benim memleketim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?