- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
İyiyim canım çok şükür sende iyisindir inşallah
Rabbim yardimciniz olsun hayirlisi canimm uzme kendinivallahi iyiyim demek adet olmuş canım iş yerinde sıkıntılar var hakkımızda hayırlısı
sen neler yapıyorsun
bak limdi insanda zorla merak uyandııorsn ama neki ismin88 falan baya yasli mubarek babamda milatten onceki ismi koymus adamada hak veriyommben bile ismimi soyleyince utaniyorumm
Partakal kiz isin sakasi halamin ismi portakal benimki safiye canimmbak limdi insanda zorla merak uyandııorsn ama neki ismin
Ben her an her yerden çıkarım.sen nie hayalet gibi takılıon amacn ne
88 falan baya yasli mubarek babamda milatten onceki ismi koymus adamada hak veriyommben bile ismimi soyleyince utaniyorumm
Ay ya güler misin ağlar misin. Kiyamam=)Kiz bnde aciyomm oda rahat durmuyorki surekli bahcelde takiliyor bi kere agaci budamaya cikmis bagirdim ded dedim dusecen yok kizm dusmem dedi arkami dunmemle dusmesi bi oldusonra ambulans cagirdik hastanaeye gitti
benim aynı ya evdeyim bütün gün=) akşam iftar .sonra çiftlik sonra sahur böyle geçiyorrr gidiyor ışte. İnşallah senin sıkıntılarda geçer canım yavallahi iyiyim demek adet olmuş canım iş yerinde sıkıntılar var hakkımızda hayırlısı
sen neler yapıyorsun
kedi oglan dogurms adınıda sen koymsNolmussssss
Safissss:)Partakal kiz isin sakasi halamin ismi portakal benimki safiye canimm
heidinin evine hırkızlar kgirmişNolmussssss
halanın ismi portakal mı koyacak başka bi isim bulamadılar hazagar yedikleri meyve akıllarına geldiPartakal kiz isin sakasi halamin ismi portakal benimki safiye canimm
ben senii kurtarırımm bacımmAhhaaha deşifre oldum enkirlar pesime düşerse
Kiz he valla portakal bende diyomm baska isim mi kalmamis i bu olsa neyse tavıs te var onun anlamini daha cozen olmadihalanın ismi portakal mı koyacak başka bi isim bulamadılar hazagar yedikleri meyve akıllarına geldi
senn isminde gayetgüzel bence hiçde milattan kalma degüll yani safişş seni
Imin tinrim didimBiri birini ağzından öpmüş
kedi oglan dogurms adınıda sen koyms
Bisi olmazda apt dede gelirse bilmemAhhaaha deşifre oldum enkirlar pesime düşerse
Kiz yazik halaya okulda felan ne dalga gecmislersir tobeler olsunKiz he valla portakal bende diyomm baska isim mi kalmamis i bu olsa neyse tavıs te var onun anlamini daha cozen olmadi
Kiz esim diyor deseydin bu sefer de unuttursan deme diye 2 yildir ezberlemedi gittiBisi olmazda apt dede gelirse bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?