- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
kız ne çecek erkektenKiz ne yapsin beliki cok cekmis bu erkekten
icimdeki melek yap diyor esin gunahdisimdaki şeytan otur lan sanki karbonat mi var
sen bi suss sennle ugrasamam su an mesgulum de catlasnKıskanıyor bende biliyomm ama o face de takilirken bi sey diyormuyuz öhöhö yok sadece gene kara kiza bakmaktan basini tlf kaldirmiyondisinda o da demesin
Vala onun eside seninki gibiyse haksizlik etmesinnnkız ne çecek erkektenladyi hep el üstünde tutuyorlar
sen bi suss sennle ugrasamam su an mesgulum de catlasnbenm öküzde elinde telefon ugraşır ugraşır ben buraya giriyim napıon sen der kaffasına cakacan iki tane
Seytana uydum yani. Bende hos geldin tatlimmo zaman otur bosver
haahahah deliVala onun eside seninki gibiyse haksizlik etmesinnnyok benimki gibiyse kendine bile ic camasiri alipken utaniyorsa maf olsun
Nasil canimmiçimi şişirdin
iç şişmesini hiç duymadn mı kiz yapma etme bak eylemeNasil canimm
Yok kiz siz gecin girgirinizu sismez sikitidan. Dolmustu yeterinceiç şişmesini hiç duymadn mı kiz yapma etme bak eyleme
hahahaahha kac yasnda bu dede birtanede bende var o dededen her görmesnde nereye gidion oglunun adı neydi kızım dioKizlar size bisey diyecem simdi kirada oturuyoruz bizm ust katta bi cikiyor dede surekli beni cagriyor kizm ismin neydi soyluyomm tam barkondan eve gelecem yine cagriyor isminj unutyum diyeayip olmasa ismimi arkama yazacam çünkü bi degil iki degll
Ay yazık=))))))Kizlar size bisey diyecem simdi kirada oturuyoruz bizm ust katta bi dede oturuyor surekli beni cagriyor kizm ismin neydi soyluyomm tam barkondan eve gelecem yine cagriyor isminj unutyum diyeayip olmasa ismimi arkama yazacam çünkü bi degil iki degll
o zaman senn durum cok vahimm kuzucmm derhal olaya el atmak lazumYok kiz siz gecin girgirinizu sismez sikitidan. Dolmustu yeterince
sen nie hayalet gibi takılıon amacn neAy yazık=))))))
88 falan baya yasli mubarek babamda milatten onceki ismi koymus adamada hak veriyommhahahaahha kac yasnda bu dede birtanede bende var o dededen her görmesnde nereye gidion oglunun adı neydi kızım dio
hahah :)) ben gülerdim galibaaKizlar size bisey diyecem simdi kirada oturuyoruz bizm ust katta bi dede oturuyor surekli beni cagriyor kizm ismin neydi soyluyomm tam barkondan eve gelecem yine cagriyor isminj unutyum diyeayip olmasa ismimi arkama yazacam çünkü bi degil iki degll
Kiz bnde aciyomm oda rahat durmuyorki surekli bahcelde takiliyor bi kere agaci budamaya cikmis bagirdim ded dedim dusecen yok kizm dusmem dedi arkami dunmemle dusmesi bi olduAy yazık=))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?