- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Biz gonullerin birincisiyiz bosver be zalım felek utansn :))bizi hiç birinci yapmadılar panpa kader utansn
Ahhha kiz ya ne zaman sohpet baslasa benimm herif cika geliyor
ooh ooh sakkıdı efern kız sende benm kafadansn gel yamacıma ayrılma benden kurtlar kapar bak
Aadamın bize garezi var hazarAhhha kiz ya ne zaman sohpet baslasa benimm herif cika geliyor
olsn bak ben önlemimi alymda yanii önlem almakta mı sucBn her kafadayim bnm icin sknti yk ikizlerm bn deisirim dkkda :))) kurtlara yem olmam merk etme :)))
icimdeki melek yap diyor esin gunahHahaja yazik adamabugun yap bari yakmadan
Kiz bilmiyom ki ne guzel calisiyordu saatinde gelirdi eve oruclu ya yorulmus garibimmAadamın bize garezi var hazarbu saate ne demeye gelmiş gıı
kendi işinimi yapıyor erkeklere acımak yok beter olsunlarKiz bilmiyom ki ne guzel calisiyordu saatinde gelirdi eve oruclu ya yorulmus garibimm
Yok cnm ii yapiosn saglamcilar saglam olr :))olsn bak ben önlemimi alymda yanii önlem almakta mı suc
Kiz o duayla olacak sey mi giyerken taslara tenk getir kopar cunet arkini hatirla zincire su dokerdi taki kopana kadarİnşallah kopar da bi daha almak zorunda kalır. Amin=)
bunu dedigini duymasnlar şimdi damlarlar yoksaYok cnm ii yapiosn saglamcilar saglam olr :))
ah bacm sorma takmslar bi sandaletime cekemiolar beni illa koparacaklar etmedikleri beddua kalmadı ya laKiz o duayla olacak sey mi giyerken taslara tenk getir kopar cunet arkini hatirla zincire su dokerdi taki kopana kadar
hahah senden beklenen yorumkendi işinimi yapıyor erkeklere acımak yok beter olsunlar
benim fikirlerim hiç bir zaman değişmez (=hahah senden beklenen yorum
Evet canimm kendi isinde caliyor uzaktan sesleniyor hatuna bak hic cikmiyor kkkendi işinimi yapıyor erkeklere acımak yok beter olsunlar
Bu mucizevi sandalati surekli cantanda tasi ugurun olsunah bacm sorma takmslar bi sandaletime cekemiolar beni illa koparacaklar etmedikleri beddua kalmadı ya la
hahahaahah sana mi dior hiç cıkmıon dieEvet canimm kendi isinde caliyor uzaktan sesleniyor hatuna bak hic cikmiyor kk
Bu mucizevi sandalati surekli cantanda tasi ugurun olsun
Kiz ne yapsin beliki cok cekmis bu erkektenhahah senden beklenen yorum
Kıskanıyor bende biliyomm ama o face de takilirken bi sey diyormuyuz öhöhö yok sadece gene kara kiza bakmaktan basini tlf kaldirmiyonhahahaahah sana mi dior hiç cıkmıon die
kıskanıo kıskanıonie cantamda tasym 35 tl para verdm ben ona giyerm
hiç yanii köklerine gıran giresicelerKiz ne yapsin beliki cok cekmis bu erkekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?