Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Canim Allah yardimciniz olsun, bende cok arastirmistim. Ve cok zor bi surec psikolojik olarakta cok yipratici. Igneleri saymiyorum bile. Insallah bu kez hayirlisiyla Allah8m saglikli sihhatli bir evlat nasip eder. Ne zaman dusunuyorsun peki?
Ayyy canimm aynen zaten burda talimamin nedenide dusunmemek yeni atlattim biraz lafami toplamak istiyomm canimm bu arada hipo hipo hastasiyimm senin ilk mi denemen sorun ne tatlimm

Ayyy canimm aynen zaten burda talimamin nedenide dusunmemek yeni atlattim biraz lafami toplamak istiyomm canimm bu arada hipo hipo hastasiyimm senin ilk mi denemen sorun ne tatlimm
Ben denemedim ama 3 yil olmamisti bizimde. Esim varikosel ameliyati oldu ustune tedavi oldu. Daha sonra tedaviden sonra zaman gecti olmicak demistim kafaya koymustum ama o kadar cok arastirdim ki yaptirmis kadar olmustum. Yorumlardan biliyorum bu sureci. Baktim olmuyo kafaya takmicam dedigimde cikip geldi oglum. Belki seninde vaktini bekliyodur bebegin

Ayyy insallah canimm

Kiz öğrenci kadar kimse bu ülkenin kalkınmasına fayda vermedi illede yenilecek o makarna
Valla hergûn makarna yiye yiye çeşitleri cogalttik. Salcali, peynirli, yumurtali, sucuklu-sosisli. Bazen malzeme olmaz zeytinli, domates soslu. Ama simdi orucluyuz ugrasmiyoruz kahvaltilik yiyoruz hep bazen cigköfte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…