Ayyy canimm aynen zaten burda talimamin nedenide dusunmemek yeni atlattim biraz lafami toplamak istiyomm canimm bu arada hipo hipo hastasiyimm senin ilk mi denemen sorun ne tatlimmCanim Allah yardimciniz olsun, bende cok arastirmistim. Ve cok zor bi surec psikolojik olarakta cok yipratici. Igneleri saymiyorum bile. Insallah bu kez hayirlisiyla Allah8m saglikli sihhatli bir evlat nasip eder. Ne zaman dusunuyorsun peki?
Fazla stres yapma gel biz kafanı dagatirizÜniversite final haftam
Ben denemedim ama 3 yil olmamisti bizimde. Esim varikosel ameliyati oldu ustune tedavi oldu. Daha sonra tedaviden sonra zaman gecti olmicak demistim kafaya koymustum ama o kadar cok arastirdim ki yaptirmis kadar olmustum. Yorumlardan biliyorum bu sureci. Baktim olmuyo kafaya takmicam dedigimde cikip geldi oglum. Belki seninde vaktini bekliyodur bebeginAyyy canimm aynen zaten burda talimamin nedenide dusunmemek yeni atlattim biraz lafami toplamak istiyomm canimm bu arada hipo hipo hastasiyimm senin ilk mi denemen sorun ne tatlimm
Takil sen zaten gerkec hayatta alingan biri degilimmesime diyomm beni alirken gözün kör muydu su burunu gormedin mi takil sen
Ayyy insallah canimmBen denemedim ama 3 yil olmamisti bizimde. Esim varikosel ameliyati oldu ustune tedavi oldu. Daha sonra tedaviden sonra zaman gecti olmicak demistim kafaya koymustum ama o kadar cok arastirdim ki yaptirmis kadar olmustum. Yorumlardan biliyorum bu sureci. Baktim olmuyo kafaya takmicam dedigimde cikip geldi oglum. Belki seninde vaktini bekliyodur bebegin
Bende stresten bol ne varr açım bide doyurunn beni ögrenciyimFazla stres yapma gel biz kafanı dagatiriz
Kiz ogrenciysen istanbul seni doyurmazBende stresten bol ne varr açım bide doyurunn beni ögrenciyim:)
Yok beni istanbul kurtarir annemin evi ve mis gibi yemek. Burda zeytin peynir ekmek yiye yiye geleneksel yemek tatlarını unuttukKiz ogrenciysen istanbul seni doyurmazallah kurtarsin
Kiz öğrenci kadar kimse bu ülkenin kalkınmasına fayda vermedi illede yenilecek o makarnaBende stresten bol ne varr açım bide doyurunn beni ögrenciyim:)
Hahahh kurtuldun deseneYok beni istanbul kurtarir annemin evi ve mis gibi yemek. Burda zeytin peynir ekmek yiye yiye geleneksel yemek tatlarını unuttuk
Valla hergûn makarna yiye yiye çeşitleri cogalttik. Salcali, peynirli, yumurtali, sucuklu-sosisli. Bazen malzeme olmaz zeytinli, domates soslu. Ama simdi orucluyuz ugrasmiyoruz kahvaltilik yiyoruz hep bazen cigköfteKiz öğrenci kadar kimse bu ülkenin kalkınmasına fayda vermedi illede yenilecek o makarna
ben yiyorum çok severim kızAllahiiimbende ciddi ciddi soruyom. Allah muhabbetinizi bozmasin
Sanada hayirli iftarlar :) simdi kk kadinlari yemek yapsin biz peynir zeytine devamHerkes yemege kaçtı karinlar doymadan eee cenede calismaz herkese afiyet olsun hayirli iftarlar
Ahh canım ya =)Sanada hayirli iftarlar :) simdi kk kadinlari yemek yapsin biz peynir zeytine devam
Bi gun belki esim ikna edebilirse yerim :) oda yanlislikla yemis cok begenmis :)ben yiyorum çok severim kız
evet oldu. hayırlı iftarlar kızlar❤♡❤♡❤♡Mesajları beğenemedim hata verdi sizde de oldu mu öyle birşey
Teşekkür ederimm sağolasinevet oldu. hayırlı iftarlar kızlar❤♡❤♡❤♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?