Yanlışlıkla nasıl yemiş kız=)))Bi gun belki esim ikna edebilirse yerim :) oda yanlislikla yemis cok begenmis :)
Canım mm
Hu huuuCanım mm
Nasilsinnn tatlisimHu huuu
Hu huuuurikuuuuHu huuu
O iş bende baby=)) iyi geceler ikizim❤❤Kizlarr iyi geceler herkese :)) cikarken tukkani kapamayi unutmayin
Hirsizlar girmesin sonra)
❤ne yapıyorsun kız=) uyu çabukHu huuuurikuuuu
O iş bende baby=)) iyi geceler ikizim❤❤
❤ne yapıyorsun kız=) uyu çabuk
İyiyim kuzum sen nasılsın bakalım=)Nasilsinnn tatlisim
=)) turunu at ,uyu sonra uykusuz kalmaIyi geceler afeti devran ikizim benim :))
Aaman uyumadan once son turlar iste :))
İyiyim hamdolsun ya bu ramazan düzenimi cok bozdu resmen uyku azabi cekiyorumİyiyim kuzum sen nasılsın bakalım=)
Bende neredeyse 4 e kadar ayaktayim, öğlen 11 gibi anca kalkıyorum:/×İyiyim hamdolsun ya bu ramazan düzenimi cok bozdu resmen uyku azabi cekiyorum
Ugursuz galan die duydum snn icin ama bilemicm artk daha basima bsy gelmedi ck skur :)))ah bacm sorma takmslar bi sandaletime cekemiolar beni illa koparacaklar etmedikleri beddua kalmadı ya la
ugursuz mu benm mi yalan diyorolar onlar bacım katiyen inanmaUgursuz galan die duydum snn icin ama bilemicm artk daha basima bsy gelmedi ck skur :)))
Yokya on yargili deilimdir bna bsy olmadi sdce birkckez tartismam oldu ilk geldgmde ilk kez burda tartsmam oldu ama karabukut kalkti uzermden :))))ugursuz mu benm mi yalan diyorolar onlar bacım katiyen inanma
oda nazarn olsn kız öle demeYokya on yargili deilimdir bna bsy olmadi sdce birkckez tartismam oldu ilk geldgmde ilk kez burda tartsmam oldu ama karabukut kalkti uzermden :))))
Nazar bozan :)))oda nazarn olsn kız öle deme
sen evlimidn bana hayatını bi özet gec hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?