Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Nazar bozan :)))
Evliyim 2 sene olck yaknda cocugum yk yakinda o da olck insallah' 29 uma gircm ck yaknda ve istanbul avrupa yakinlrinda oturuom :)))
yani anlayacagin hayatimin ozeti pek yakinda :))))
Senn ?
hahah bak buda iyiymiş =) canm bende 24 yaşndaymm calışıyorum 2 bucuk yıllı kevliyim 13 aylık bir oglum var delinin biriyim

hahah bak buda iyiymiş =) canm bende 24 yaşndaymm calışıyorum 2 bucuk yıllı kevliyim 13 aylık bir oglum var delinin biriyim
Hahaha deli okdugunu anladm zten elektriklenme oldu deli deliyi cekioms hakkatten :))) Allah bagislasn cnm Anali babali saglikli hayirli evlat olur insallah

Hahaha deli okdugunu anladm zten elektriklenme oldu deli deliyi cekioms hakkatten :))) Allah bagislasn cnm Anali babali saglikli hayirli evlat olur insallah
aynen demekki cekmsnz birbirimizi
sen calışmıyorsn demi bütün gün evdemisnn genelde ailen yannda mı canm?
amin sagolasn rabbm inşallah tez zamanda sanada nasip etsin

Iyiyim canim cok sukur. Haberleri biliyosundur bi anne olarak acisini hissedebiliyorum. Sen nasilsin?
haberler derken su an hiç birşeyden haberim yok kız
bende yorgunum.. uykusuzummm bugun hiç çalışasm yok yahu su ev işleri yemek camasır beni bitiriyor bütün enerjimi alıor

aynen demekki cekmsnz birbirimizi
sen calışmıyorsn demi bütün gün evdemisnn genelde ailen yannda mı canm?
amin sagolasn rabbm inşallah tez zamanda sanada nasip etsin
Yok cnm calismiorm ev hanimiyim evlendiktn snra clismadm bebek beklioz iste ha bgun ha yarn ise grmedm.... ailemle ayni evde yasamiyoz ama ck yakiniz esimn ailesinede yakn sayilrz
Aminnn insllah cnm saolasin sn clisionmu

haberler derken su an hiç birşeyden haberim yok kız
bende yorgunum.. uykusuzummm bugun hiç çalışasm yok yahu su ev işleri yemek camasır beni bitiriyor bütün enerjimi alıor
13 sehidimiz var canim ondan bahsetmistim. Allah yakinlarina sabir versin. Uykusuzluk deme ya, tam bi mod dusme sebebi. Isin agir bi is degildir insallah

Yok cnm calismiorm ev hanimiyim evlendiktn snra clismadm bebek beklioz iste ha bgun ha yarn ise grmedm.... ailemle ayni evde yasamiyoz ama ck yakiniz esimn ailesinede yakn sayilrz
Aminnn insllah cnm saolasin sn clisionmu
ben calışıyorum ve su an calısan bir anne olmanın zorlugunu cekiyorum tatlım.. ev işi eş cocuk arasına sıkıştm kaldm ruhsal bi çöküntü halindeym bilidğin ya.. hamile değilsn demi su anda ?

13 sehidimiz var canim ondan bahsetmistim. Allah yakinlarina sabir versin. Uykusuzluk deme ya, tam bi mod dusme sebebi. Isin agir bi is degildir insallah
hadi ya benm haberm yoktu bundan allahm yarabbm nice ana kuzuları gidiyor bitmicek bu üzücü haberler o analar babalar naptı kim bilir allah kimseyi evladı ile sınamasın gercekten cok zor bir insann evladıyla sınanması
işim allahtan cok agır değil yoksa dayanamazdım kuzum ya.

ben calışıyorum ve su an calısan bir anne olmanın zorlugunu cekiyorum tatlım.. ev işi eş cocuk arasına sıkıştm kaldm ruhsal bi çöküntü halindeym bilidğin ya.. hamile değilsn demi su anda ?
Oo ck zor hemde cockla Allah kolaylk versin cnm cidden anneligin hakkini veriyosun... yok hamile deilim ama bu ay umitliyim insallah olacak bakalm :)))

Oo ck zor hemde cockla Allah kolaylk versin cnm cidden anneligin hakkini veriyosun... yok hamile deilim ama bu ay umitliyim insallah olacak bakalm :)))
ne blym ya bazen diorum acaba ben iyi bir anne değilmiyim die .. su hiç birşeye yetişememek acaip kötü yapıyor beni.. hadi inşallah kuzum rabbm gönlünüze göre versn eşinin calısma saatleri nasıl (= bütün gün evde sıkılrsn şimdi ama bu günlerin tadını cıkar yarn bebiş geldimi oturamkcsn bile

Yani calismaya ihtiyacin var ise ve calisiosan harika br annesin demektir ama ihtiyacn yksa keyfiyse cocugunu ihtimal ediosun demektir bn bole bakiorm bu olaya ayrica esimn saatleri kisa 5 en gec 6 da evde olur bn zten sulaleme ck yaknm kuznlerm vs illa bi kapi blurum hergn :))) evlenmedn oncki oturdgm yerde oturdgm icin hic sklmiorm zten bos kalmioz ya biz onlra ya onlr bize zmn gecio iste. Aynen zten cock olmdn rhtca tkilayim kafasndayim zten ama olsn artk rahatlik batti :)))
Snn clisma saatlerib esinin flan nasl cocuga km bakio

OO o zaman senn durum iyiymiş =) aynen gönlünüzce gezin dolasn vallahi cocuk olunca hiç biri kalmıor
eşininde ne güzel calısma saatler esnekms. benmde sabah 8 aksam 5 eşimde 6 da gelir canm su an annem bakiyor.. ama ameliyt oldu kendisi bir iki bakıcı denedik olmadı..
bugun eşimin kuzeni geldi oglula birlikte.. o bakacak alısırsa ogluda yoldaş olacak gibi su an bi sıkıntıyokmuş..
anneme baktırmz için cok sıkıntılar yaşamstk zaten biran evvel alıssn artık gercekten annemn bakmsnı istemiyırm.. eşimin kuzeni olmasıda avantaj oldu en azndan yabancı olmucak hani ogluda gelince nasıl olur die düşünüdk.. ama cok sevdi oglum oglunu onunla oynuorms su an (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…