Gunaydin ugurbocegim hepimiz icin hayirli bir gun olsun insallahGunaydin kizlar:) guzel birgun sizin olsun.
günaydnn güzel annem hoşgeldinn nasılsınn kuzumnmmGunaydin kizlar:) guzel birgun sizin olsun.
hahah bak buda iyiymiş =) canm bende 24 yaşndaymm calışıyorum 2 bucuk yıllı kevliyim 13 aylık bir oglum var delinin biriyimNazar bozan :)))
Evliyim 2 sene olck yaknda cocugum yk yakinda o da olck insallah' 29 uma gircm ck yaknda ve istanbul avrupa yakinlrinda oturuom :)))
yani anlayacagin hayatimin ozeti pek yakinda :))))
Senn ?
benm oglum nedense hemen anlıyor.. ya inşallah bu ablamıza alışır bizde artı krahat ederiz.. cünkü annemi idare etmekten cok yoruldm ya_MAJESTE_ canim cocuklu olunca bize oglen gibi oluyo dimi :) bebekler unutur bisey olmaz yani ayrilik korkusunu bilmezler ki
Hahaha deli okdugunu anladm zten elektriklenme oldu deli deliyi cekioms hakkatten :))) Allah bagislasn cnm Anali babali saglikli hayirli evlat olur insallahhahah bak buda iyiymiş =) canm bende 24 yaşndaymm calışıyorum 2 bucuk yıllı kevliyim 13 aylık bir oglum var delinin biriyim
Iyiyim canim cok sukur. Haberleri biliyosundur bi anne olarak acisini hissedebiliyorum. Sen nasilsin?günaydnn güzel annem hoşgeldinn nasılsınn kuzumnmm
Amin canim insallah:) pek yakinda benzetmende tam oturmus yazdiklarina :)Gunaydin ugurbocegim hepimiz icin hayirli bir gun olsun insallah
aynen demekki cekmsnz birbirimiziHahaha deli okdugunu anladm zten elektriklenme oldu deli deliyi cekioms hakkatten :))) Allah bagislasn cnm Anali babali saglikli hayirli evlat olur insallah
Hayatim film gibi yakinda sinemalarda bakalm yasayip gorcm :)))Amin canim insallah:) pek yakinda benzetmende tam oturmus yazdiklarina :)
haberler derken su an hiç birşeyden haberim yok kızIyiyim canim cok sukur. Haberleri biliyosundur bi anne olarak acisini hissedebiliyorum. Sen nasilsin?
Yok cnm calismiorm ev hanimiyim evlendiktn snra clismadm bebek beklioz iste ha bgun ha yarn ise grmedm.... ailemle ayni evde yasamiyoz ama ck yakiniz esimn ailesinede yakn sayilrzaynen demekki cekmsnz birbirimizi
sen calışmıyorsn demi bütün gün evdemisnn genelde ailen yannda mı canm?
amin sagolasn rabbm inşallah tez zamanda sanada nasip etsin
13 sehidimiz var canim ondan bahsetmistim. Allah yakinlarina sabir versin. Uykusuzluk deme ya, tam bi mod dusme sebebi. Isin agir bi is degildir insallahhaberler derken su an hiç birşeyden haberim yok kız
bende yorgunum.. uykusuzummm bugun hiç çalışasm yok yahu su ev işleri yemek camasır beni bitiriyor bütün enerjimi alıor
ben calışıyorum ve su an calısan bir anne olmanın zorlugunu cekiyorum tatlım.. ev işi eş cocuk arasına sıkıştm kaldm ruhsal bi çöküntü halindeym bilidğin ya.. hamile değilsn demi su anda ?Yok cnm calismiorm ev hanimiyim evlendiktn snra clismadm bebek beklioz iste ha bgun ha yarn ise grmedm.... ailemle ayni evde yasamiyoz ama ck yakiniz esimn ailesinede yakn sayilrz
Aminnn insllah cnm saolasin sn clisionmu
hadi ya benm haberm yoktu bundan13 sehidimiz var canim ondan bahsetmistim. Allah yakinlarina sabir versin. Uykusuzluk deme ya, tam bi mod dusme sebebi. Isin agir bi is degildir insallah
Oo ck zor hemde cockla Allah kolaylk versin cnm cidden anneligin hakkini veriyosun... yok hamile deilim ama bu ay umitliyim insallah olacak bakalm :)))ben calışıyorum ve su an calısan bir anne olmanın zorlugunu cekiyorum tatlım.. ev işi eş cocuk arasına sıkıştm kaldm ruhsal bi çöküntü halindeym bilidğin ya.. hamile değilsn demi su anda ?
ne blym ya bazen diorum acaba ben iyi bir anne değilmiyim die .. su hiç birşeye yetişememek acaip kötü yapıyor beni.. hadi inşallah kuzum rabbm gönlünüze göre versn eşinin calısma saatleri nasıl (= bütün gün evde sıkılrsn şimdi ama bu günlerin tadını cıkar yarn bebiş geldimi oturamkcsn bileOo ck zor hemde cockla Allah kolaylk versin cnm cidden anneligin hakkini veriyosun... yok hamile deilim ama bu ay umitliyim insallah olacak bakalm :)))
Yani calismaya ihtiyacin var ise ve calisiosan harika br annesin demektir ama ihtiyacn yksa keyfiyse cocugunu ihtimal ediosun demektir bn bole bakiorm bu olaya ayrica esimn saatleri kisa 5 en gec 6 da evde olur bn zten sulaleme ck yaknm kuznlerm vs illa bi kapi blurum hergn :))) evlenmedn oncki oturdgm yerde oturdgm icin hic sklmiorm zten bos kalmioz ya biz onlra ya onlr bize zmn gecio iste. Aynen zten cock olmdn rhtca tkilayim kafasndayim zten ama olsn artk rahatlik batti :)))ne blym ya bazen diorum acaba ben iyi bir anne değilmiyim die .. su hiç birşeye yetişememek acaip kötü yapıyor beni.. hadi inşallah kuzum rabbm gönlünüze göre versn eşinin calısma saatleri nasıl (= bütün gün evde sıkılrsn şimdi ama bu günlerin tadını cıkar yarn bebiş geldimi oturamkcsn bile
OO o zaman senn durum iyiymiş =) aynen gönlünüzce gezin dolasn vallahi cocuk olunca hiç biri kalmıorYani calismaya ihtiyacin var ise ve calisiosan harika br annesin demektir ama ihtiyacn yksa keyfiyse cocugunu ihtimal ediosun demektir bn bole bakiorm bu olaya ayrica esimn saatleri kisa 5 en gec 6 da evde olur bn zten sulaleme ck yaknm kuznlerm vs illa bi kapi blurum hergn :))) evlenmedn oncki oturdgm yerde oturdgm icin hic sklmiorm zten bos kalmioz ya biz onlra ya onlr bize zmn gecio iste. Aynen zten cock olmdn rhtca tkilayim kafasndayim zten ama olsn artk rahatlik batti :)))
Snn clisma saatlerib esinin flan nasl cocuga km bakio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?