Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Cocugum olunca yerde kalmaz ztn kucktn kucaga kalabalk aileyz oyuzdn yine gezer dolarm rht rht herkes bni beklio zten bi dogursm bna sira gelmick :)))
Annenle nasl zorlk yasadn ki en ii bakan odur herlde
Esinin kuzeni olnsi evet cok ii ana ynede gozun uzernde olsn hal hrketlrne ck dikkt et ve oglu olmasi ii bnce hem o da br anne hem iki erkek cocugu ii anlasir evladni brine emant etmek zor insallah alisir ama oglu oldgu icin bnce alisir onnla oynr flan. Evet esimn kendi isi ondn erken de gldigi oluo ck skur yalnz kalmiom hic zten kalabalk sverm herzmn... sn ne is ypion ii is saatlrbde uzun deil sdce sbah 9 olsydi keske ck erken ama isyern yakinsa o da ii sylir

Ben konuyu daha yeni anladim. Ilk yazdiginda tam anlamamisim meger. Insallah boyle devam eder o zaman. Bakici bulmak cok zor bu zamanda (guvenebilcegin). Akraba olmasida buyuk avantaj tabi ki. Ben bile bazen yardimci bulabilir miyim diye dusunuyorum. Ama hic yok cevremde hic

Kizlar ben simdi size bisey danisayim, benim biliyosunuz 11 aylik bi oglum var ve daha bugune kadar bende 1 saar bile ayri kalmadi. Kendim buyutme sevdasina isimi biraktim. Simdi bana is teklifi geldi yine. Ve su aekilde. Ben sac ekimi isi yapiyorum. Arkadas baslangic olarak sadece ekim icin gel 2 saate bitirirz dedi. 300 tl civarida para teklif etti ekim basina. Ayda 10 ekim olsa 3 bin edicek. Bi ablam var ben bakarim 2 saatlik dedi ama ben korkuyorum. Ya durmazsa. Aklim fikrim onda olucak. Sizce ne yapayim? Kiz simdi yine aradi bakamadim dicegimi bilemedim icin

Eğer 2 saatse sadece giderim canım 3 bin iyi bi para 2 saat ayrı kalacağız ama o para da oğluma gidecek sonuçta. Hem seninde kafan dağılır.git bence

Eğer 2 saatse sadece giderim canım 3 bin iyi bi para 2 saat ayrı kalacağız ama o para da oğluma gidecek sonuçta. Hem seninde kafan dağılır.git bence
Yani kesinlikle ogluma gidicek ona yatirim yapicam zaten. Ama esim istemiyo gitme para skintimiz yok diyo. Bende asiri bunaldim evde. Kafa dagitmak icinde yeterli benim icin. Ama iste hem esimi ikna etmek nasil olcak hemde oglum cok huysuz durucakmi bilmiyorum ya. Valla %50 %50 yim su anda

Cnm iki saat kisa bir zmn ve geliride iyi birkablcn akrban varsa veya cocugun svdigi kucagnda durdugu ona brakablrsn kisa sureli clisma bnce super imkann varsa ve guvendgn bri varsa bu firsati kacirma ama brkacagn kisi kendn gbi gvendgn bildign olsun anne kardes ilk tercih veya esinin... bn buyk knsmiim ama cocgm oksa gvenp konsuna bile baktrmam dunya ck kotu

Cocugun uysalsa onuda gotureblrsn yannda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…