günaydnn gudubetimm.. bende yeni ögrendim cok üzüldümm ya rabbim sabır versn o analara babalara :/Herkese gunaydinnn deyip neseyle gulucukler koymayi cok isterdim bugun buraya ama 13 sehitimiz olunca icimden hic gelmedi... gunaydin sadece...
Aynen oyle canim bizimde ruh halimiz. Gunaydin sanadaHerkese gunaydinnn deyip neseyle gulucukler koymayi cok isterdim bugun buraya ama 13 sehitimiz olunca icimden hic gelmedi... gunaydin sadece...
Cocugum olunca yerde kalmaz ztn kucktn kucaga kalabalk aileyz oyuzdn yine gezer dolarm rht rht herkes bni beklio zten bi dogursm bna sira gelmick :)))OO o zaman senn durum iyiymiş =) aynen gönlünüzce gezin dolasn vallahi cocuk olunca hiç biri kalmıor
eşininde ne güzel calısma saatler esnekms. benmde sabah 8 aksam 5 eşimde 6 da gelir canm su an annem bakiyor.. ama ameliyt oldu kendisi bir iki bakıcı denedik olmadı..
bugun eşimin kuzeni geldi oglula birlikte.. o bakacak alısırsa ogluda yoldaş olacak gibi su an bi sıkıntıyokmuş..
anneme baktırmz için cok sıkıntılar yaşamstk zaten biran evvel alıssn artık gercekten annemn bakmsnı istemiyırm.. eşimin kuzeni olmasıda avantaj oldu en azndan yabancı olmucak hani ogluda gelince nasıl olur die düşünüdk.. ama cok sevdi oglum oglunu onunla oynuorms su an (=
Ben konuyu daha yeni anladim. Ilk yazdiginda tam anlamamisim meger. Insallah boyle devam eder o zaman. Bakici bulmak cok zor bu zamanda (guvenebilcegin). Akraba olmasida buyuk avantaj tabi ki. Ben bile bazen yardimci bulabilir miyim diye dusunuyorum. Ama hic yok cevremde hicOO o zaman senn durum iyiymiş =) aynen gönlünüzce gezin dolasn vallahi cocuk olunca hiç biri kalmıor
eşininde ne güzel calısma saatler esnekms. benmde sabah 8 aksam 5 eşimde 6 da gelir canm su an annem bakiyor.. ama ameliyt oldu kendisi bir iki bakıcı denedik olmadı..
bugun eşimin kuzeni geldi oglula birlikte.. o bakacak alısırsa ogluda yoldaş olacak gibi su an bi sıkıntıyokmuş..
anneme baktırmz için cok sıkıntılar yaşamstk zaten biran evvel alıssn artık gercekten annemn bakmsnı istemiyırm.. eşimin kuzeni olmasıda avantaj oldu en azndan yabancı olmucak hani ogluda gelince nasıl olur die düşünüdk.. ama cok sevdi oglum oglunu onunla oynuorms su an (=
uğursuz tabi. Maşallah dediği 3 gün zor yaşıyor:)Ugursuz galan die duydum snn icin ama bilemicm artk daha basima bsy gelmedi ck skur :)))
Gunaydin kizlar:) guzel birgun sizin olsun.
günaydın canımm iyiyim sen nasılsın:)_heidi_ gunaydin. Nasilsin canim?
Aman ozmn bna masallah demesin bnada baslarda ugursuz geldi ama snra elektriklermz tuttu :)))uğursuz tabi. Maşallah dediği 3 gün zor yaşıyor:)
günaydın canımm iyiyim sen nasılsın:)
Iyi olmaya calisiyoruz canimuğursuz tabi. Maşallah dediği 3 gün zor yaşıyor:)
günaydın canımm iyiyim sen nasılsın:)
Gunaydin cnm aynen ole 13 can 13 anne 13 baba ve birsuru kardes es cocuk akraba Rabbim sabir versin Allahin ahirette mukafatlandirsin insallahGünaydın kızlar ,moralsizim malum şehitlerAllahim bunu bizlere yaşatanların yanına bırakmasin inşallah
Kafa aynı ya ondan galiba=) ikiniz de deliAman ozmn bna masallah demesin bnada baslarda ugursuz geldi ama snra elektriklermz tuttu :)))
AmiiiiinGunaydin cnm aynen ole 13 can 13 anne 13 baba ve birsuru kardes es cocuk akraba Rabbim sabir versin Allahin ahirette mukafatlandirsin insallah
Amin canım amin=(Gunaydin cnm aynen ole 13 can 13 anne 13 baba ve birsuru kardes es cocuk akraba Rabbim sabir versin Allahin ahirette mukafatlandirsin insallah
Yani deli zaten herkese uyar bnm anlasamicn insn yk yeterki durust olsn, insan olsun :))Kafa aynı ya ondan galiba=) ikiniz de deli
Aynen. Ay sabah sabah üst komşuyu öldürüp katil olacaktım ya=(Yani deli zaten herkese uyar bnm anlasamicn insn yk yeterki durust olsn, insan olsun :))
Eğer 2 saatse sadece giderim canım 3 bin iyi bi para 2 saat ayrı kalacağız ama o para da oğluma gidecek sonuçta. Hem seninde kafan dağılır.git benceKizlar ben simdi size bisey danisayim, benim biliyosunuz 11 aylik bi oglum var ve daha bugune kadar bende 1 saar bile ayri kalmadi. Kendim buyutme sevdasina isimi biraktim. Simdi bana is teklifi geldi yine. Ve su aekilde. Ben sac ekimi isi yapiyorum. Arkadas baslangic olarak sadece ekim icin gel 2 saate bitirirz dedi. 300 tl civarida para teklif etti ekim basina. Ayda 10 ekim olsa 3 bin edicek. Bi ablam var ben bakarim 2 saatlik dedi ama ben korkuyorum. Ya durmazsa. Aklim fikrim onda olucak. Sizce ne yapayim? Kiz simdi yine aradi bakamadim dicegimi bilemedim icin
Nedir bu komsulardan cektigimiz ya. En guzeli mustakil ev alicaksin paran olcak. Kimseyle ugrasmicaksin. Neden sinirlendin o kadar canim?Aynen. Ay sabah sabah üst komşuyu öldürüp katil olacaktım ya=(
Yani kesinlikle ogluma gidicek ona yatirim yapicam zaten. Ama esim istemiyo gitme para skintimiz yok diyo. Bende asiri bunaldim evde. Kafa dagitmak icinde yeterli benim icin. Ama iste hem esimi ikna etmek nasil olcak hemde oglum cok huysuz durucakmi bilmiyorum ya. Valla %50 %50 yim su andaEğer 2 saatse sadece giderim canım 3 bin iyi bi para 2 saat ayrı kalacağız ama o para da oğluma gidecek sonuçta. Hem seninde kafan dağılır.git bence
Cnm iki saat kisa bir zmn ve geliride iyi birkablcn akrban varsa veya cocugun svdigi kucagnda durdugu ona brakablrsn kisa sureli clisma bnce super imkann varsa ve guvendgn bri varsa bu firsati kacirma ama brkacagn kisi kendn gbi gvendgn bildign olsun anne kardes ilk tercih veya esinin... bn buyk knsmiim ama cocgm oksa gvenp konsuna bile baktrmam dunya ck kotuKizlar ben simdi size bisey danisayim, benim biliyosunuz 11 aylik bi oglum var ve daha bugune kadar bende 1 saar bile ayri kalmadi. Kendim buyutme sevdasina isimi biraktim. Simdi bana is teklifi geldi yine. Ve su aekilde. Ben sac ekimi isi yapiyorum. Arkadas baslangic olarak sadece ekim icin gel 2 saate bitirirz dedi. 300 tl civarida para teklif etti ekim basina. Ayda 10 ekim olsa 3 bin edicek. Bi ablam var ben bakarim 2 saatlik dedi ama ben korkuyorum. Ya durmazsa. Aklim fikrim onda olucak. Sizce ne yapayim? Kiz simdi yine aradi bakamadim dicegimi bilemedim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?