ah canm benide unutmazmıs koca burunlum kötü kokulummmmm al yanaklımmm burusuk musambamikizim nerde ben ordabiz nerde kazulet orda @Sonsuzaskkk zaten gönlümüzde mahşerin 4 atlısı olarak takılıyoruz
Yok patron arkasi iyiönüme geceydin iyiydi
sana inat yine gelecemm benden kurtuluş yok daglar kızı haydiİstemiyoruz biz kar falan Gelme güzel şehrime=)))
görüyorsun değil mi ikizimm @-nemesis-
çok güzel anlatmissin ikizim tebrik ediyorumniye kendini dışladın len çatlak manyaktamam belki tam bir gudubetsin kazuletin önde gidenisin belki tam bir uğursuz oalrak gittiğin heryeri kurutuyor olabilirsin. hatta ruh emici gibi genç yaşta ruhumuzu emip bizleri 60 yıl yaşlandırmış oalbilirsin. ama yinede ekipin bir parçasısın yani
cok dogru keske bukadar icime kapanik olmasam diyom ama yavas yavas ilerleme var basaricamböhtytttttt korkak tavukk
Bende ota b.ka ağlarimBen kavga etmesinj bilmem ben anca aglarim hep aglarim cok duygusalim :'(
hiç sorma ynai bendemi var bi gariplik insanlardamı bilemiyorummhahah adana gaziantepte oturanlar seni ister artık
ben tanırımmm seniiihahah kız sen beni nereden tanıyon nickin falan mı değişti cana yakın kız
Kiz kiralicemm seni alirdim yanimiza ama orda senin ihtiyaclarini karsilamayiz kiah canm benide unutmazmıs koca burunlum kötü kokulummmmm al yanaklımmm burusuk musambam
kız bunu ticarete dök iştehiç sorma ynai bendemi var bi gariplik insanlardamı bilemiyorummçözme aşamasndaym
her taraftan sardı etrafımi ya allahtan adresimi bilmiyorsana inat yine gelecemm benden kurtuluş yok daglar kızı haydi
Beni alan pisman olurZms de aliriz yanina cekme o bizmmm
Kısa zamanda zengin olur a:)kız bunu ticarete dök işte
Tamam sen gelene gidene agla oda olurBen kavga etmesinj bilmem ben anca aglarim hep aglarim cok duygusalim :'(
artık paylaşamazlarKısa zamanda zengin olur a:)
Tamam anlastikTamam sen gelene gidene agla oda olur
Kiz bende de hayir yok en iyi ikimizde ortada kaynamayalimm vaz gecelimm bu sevdadanBeni alan pisman olur
ah canm benide unutmazmıs koca burunlum kötü kokulummmmm al yanaklımmm burusuk musambam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?