- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
Ortada en guzel dayaklari biz yerizKiz bende de hayir yok en iyi ikimizde ortada kaynamayalimm vaz gecelimm bu sevdadan
bunlarn bana yaptıklarınn yannda kurtarmaz korkma önündeyimm bişi olmaz sagaaÖyle mi diyonn sadece tokat atsak olmazmi biber surelim agzina
yani şimdi seviniyim mi üzülüyüm mi bilemedim hem divmüşün hem sevmişin bu nasıl iştir ya laniye kendini dışladın len çatlak manyaktamam belki tam bir gudubetsin kazuletin önde gidenisin belki tam bir uğursuz oalrak gittiğin heryeri kurutuyor olabilirsin. hatta ruh emici gibi genç yaşta ruhumuzu emip bizleri 60 yıl yaşlandırmış oalbilirsin. ama yinede ekipin bir parçasısın yani
o yumurta catlıcak o zaman lennnBir kizim var . Adim melek bir bebis daha istiyoz ve ugrasiyoz daha tutmadi yumurtam tam catlamiyor kist olusuyor ..
tamam tamam hadi arkamda dur ödlek seniYok patron arkasi iyi
ruh halinin sürekli aglamaklı ve icine kapanıklı olması kötü tabiki bi an önce silkelenmelisin ay bunu ben mi diorum kızlar taşa tutacak benicok dogru keske bukadar icime kapanik olmasam diyom ama yavas yavas ilerleme var basaricam
hahahhaha dur bide hamile hamile onu başımıza bela etmeKiz kiralicemm seni alirdim yanimiza ama orda senin ihtiyaclarini karsilamayiz ki
demi para kazanrm hec akluma gelmedidikız bunu ticarete dök işte
ben seni kandırır ögrenirim nanik naniklher taraftan sardı etrafımi ya allahtan adresimi bilmiyor
sennde öle sana cekmsmm o zamaniltifatında bile hayır yok kötü kadın
Şey imet aga seyyy imet aga seyy ya biz dusunduk bizden pek hayir gelmez biri korkak biri tirsak seyy diyommm ki imett aga vaz gecelimm ohhhhh dedummsennde öle sana cekmsmm o zaman
Ben konusuyomm kimizin yerineKiz lady marmelat bu yazi ne boyle nerden cewap vercegimk bilemedim hepsi alt alta olmus bu arada amin :)
Artık geri dönüş yokŞey imet aga seyyy imet aga seyy ya biz dusunduk bizden pek hayir gelmez biri korkak biri tirsak seyy diyommm ki imett aga vaz gecelimm ohhhhh dedumm
Oh benim cücük uyuduBen konusuyomm kimizin yerinebindik bi alamette gidiyoruz gidiyoruz kiyamete
Yok benimm isim var daha herige yemek yapacamm siz takilinnn ben yokummmArtık geri dönüş yok
anca yetişdimm gı napymKiz lady marmelat bu yazi ne boyle nerden cewap vercegimk bilemedim hepsi alt alta olmus bu arada amin :)
Lady marmelat sen nerde oturuyonanca yetişdimm gı napym
kız düzgün yap yemeğiYok benimm isim var daha herige yemek yapacamm siz takilinnn ben yokummm
yine gel=)) görüşürüz kolay gelsinKizlar ben kactimm yemek yapmaya simdilik bol sohpetler
Ellerine saglik gelince soyle ne yemek yaptigimk aksma bende yaparim belkiKizlar ben kactimm yemek yapmaya simdilik bol sohpetler
O zaman sen simdiden sarma sarmaya basla tatlimm tsk )❤Ellerine saglik gelince soyle ne yemek yaptigimk aksma bende yaparim belki
Tm canimm ❤❤yine gel=)) görüşürüz kolay gelsin
Tamam vazgectim benim kociş sevmiyor kendim icinde saramicam mecalim yok :)O zaman sen simdiden sarma sarmaya basla tatlimm tsk )❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?