- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
ooooTabi seni çatlatmaya geldim=))
Eşim iş yerinden arıyorlar durdurmuyorlar bende o ara size bakayım dedim=) havuz başında limonlu sodami yudumluyorum=))
ay canım benim çok geçmiş olsun ya
Sus bak dönüşte gelir o kıvırcık saçlarını yolarim=))bugun bana bulasma ters teper gitt tatilin keyfiin cıkar yürü
Benim parasiz uyutmadan ayvayi yedim ben :/Ben filmi acibademde cektirdim. Hersey dahil 750 liraydi :)
Seneye 2 bebeğinle gidersin allahın izniyle=)ooooay bende istiyorum tatile gitmek
bardagn catlasnda içeme o sodalarıTabi seni çatlatmaya geldim=))
Eşim iş yerinden arıyorlar durdurmuyorlar bende o ara size bakayım dedim=) havuz başında limonlu sodami yudumluyorum=))
ay canım benim çok geçmiş olsun ya
inşallah bu sene planlar gittiSeneye 2 bebeğinle gidersin allahın izniyle=)
yenisini alırım=))yürü git tosunumu öp yerime=)bardagn catlasnda içeme o sodaları
Iste doktorundan aneztesi. Yapar..Benim parasiz uyutmadan ayvayi yedim ben :/
Seneye bebekte baya toplanmış olur biraz kendine gelir. İyi olur hem :)inşallah bu sene planlar gitti
seneye inşallah artık :) ölü deniz bu sene planıydı ama 1 sene ertelemeli olacak :)Seneye bebekte baya toplanmış olur biraz kendine gelir. İyi olur hem :)
senden de dönüşte bi hamilelik haberi bekliyoruz❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Kız hamis ikizim ses vermiyorsun ne yapıyorsun =))nemesis
Yapsinlar bi zahmet ..:) baya agri ceken cokmus yinede bakalim ben napcamIste doktorundan aneztesi. Yapar..
acısız geçer inşallah tatlım ya ❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Yapsinlar bi zahmet ..:) baya agri ceken cokmus yinede bakalim ben napcam
=)) hadi bakalımseneye inşallah artık :) ölü deniz bu sene planıydı ama 1 sene ertelemeli olacak :)
senden de dönüşte bi hamilelik haberi bekliyoruz❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
Saol canim :) senin dogum nezaman belli miacısız geçer inşallah tatlım ya ❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
tam tarih değil ama 2 hafta sonra gibi yani haziran sonuna doğru . :)Saol canim :) senin dogum nezaman belli mi
Sag salom kucagina alirsin insaAllah benim zeynoş normal tatihinden 6 gun once dogdu :) normal dogumdutam tarih değil ama 2 hafta sonra gibi yani haziran sonuna doğru . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?