- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
maşallah tatlım❤♡❥❤♡❥ inşallah normal olur benimki de ❤♡❥❤♡❥Sag salom kucagina alirsin insaAllah benim zeynoş normal tatihinden 6 gun once dogdu :) normal dogumdu
InsaAllah en guzeli normalvdogum bidaha olursa sezaryen olcak benimmaşallah tatlım❤♡❥❤♡❥ inşallah normal olur benimki de ❤♡❥❤♡❥
niye sezeryan olacak tatlımInsaAllah en guzeli normalvdogum bidaha olursa sezaryen olcak benim
Sen desme bu konulari dogumuna az kalmis kafan karismasin canim ama en iyisi normal dogum bide mutlaka cati kontrolünü yaptir ozelliklee soyle doktoraniye sezeryan olacak tatlım
yaptıracam perşembe günü tatlım ama merak ettim açıkçası . :) tabi sen bilirsin ❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥Sen desme bu konulari dogumuna az kalmis kafan karismasin canim ama en iyisi normal dogum bide mutlaka cati kontrolünü yaptir ozelliklee soyle doktora
Tamam=)bekliyorum bak:)
hadi güle güle o zaman :)Tamam=)
Foto yükleyebilsem atardımhadi güle güle o zaman :)
kız tatilin tadını çıkar hadi ❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡Foto yükleyebilsem atardımşu anki durumu=)) animasyon falan
Catim darmis ama cok dar degil cocuk kilolu olunca bi turlu dogurammistimyaptıracam perşembe günü tatlım ama merak ettim açıkçası . :) tabi sen bilirsin ❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡❥
anladım tatlım❤♡❥❤♡❥ hayırlısı olur inşallah❤♡❥❤♡❥Catim darmis ama cok dar degil cocuk kilolu olunca bi turlu dogurammistimsezaryan icinde gec kalinmisti doktor baya korktu bidaha normal dogum yapamssn dedi bide ozele gittim gedenlerde catin cok dar degil dedi bidaha cocugum olursa zayif olursa normal dogum yapabilirsin dedi ...
Evet gidiyorum ben hadi yine gelmeye çalışırım =) burası size emanet boş bırakmayinkız tatilin tadını çıkar hadi ❤♡❥❤♡❥❤♡❥❤♡
hadi görüşürüz ❤♡❥❤♡❥ tamamEvet gidiyorum ben hadi yine gelmeye çalışırım =) burası size emanet boş bırakmayin
InsaAllah :)anladım tatlım❤♡❥❤♡❥ hayırlısı olur inşallah❤♡❥❤♡❥
ikizimmmmmKız hamis ikizim ses vermiyorsun ne yapıyorsun =))nemesis
Yapsinlar bi zahmet ..:) baya agri ceken cokmus yinede bakalim ben napcam
Ciddi mi kiz banada bi bakan gayri oruc bitene kadar aclikta olecem mi olmeyecem mi olecen mi olmeyecem olecem mi olmeyecem migerek yok canım falcıya ben adamın gözüne bakıp 7 ceddini görüyorum :) misal sen reklam kokuyorsun
Kiz sen daha dogurmamissin kiz diyommm acaba doguma gidincede bu siteye girecenn mihadi görüşürüz ❤♡❥❤♡❥ tamam
Güldümm bayaaaaaaagerek yok canım falcıya ben adamın gözüne bakıp 7 ceddini görüyorum :) misal sen reklam kokuyorsun
Goruyorummm goruyorummm ommmmmmmmmm gordum. Ölmüyorsun sürünüyorsun sadeceCiddi mi kiz banada bi bakan gayri oruc bitene kadar aclikta olecem mi olmeyecem mi olecen mi olmeyecem olecem mi olmeyecem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?