hamilelik takvimide yapılırmıs hemen oy oyyGoruyorummm goruyorummm ommmmmmmmmm gordum. Ölmüyorsun sürünüyorsun sadece
şittKiz sen daha dogurmamissin kiz diyommm acaba doguma gidincede bu siteye girecenn mi
yahu zamanım var dahaKiz sen daha dogurmamissin kiz diyommm acaba doguma gidincede bu siteye girecenn mi
havalardandırbugun hiç bir iş yapasm yok ruhum daralıor resmennn
Buda iyi ohhhhhGoruyorummm goruyorummm ommmmmmmmmm gordum. Ölmüyorsun sürünüyorsun sadece
basmda catlıor ya yatıp uysam burayahavalardandır
bu akşam rahat durur inşallah ne diyeyimbasmda catlıor ya yatıp uysam buraya
oglan gece hiç uyutmadı haa
Kadinlar kulubu kople ne zaman doğuracağını bekliyorlaryahu zamanım var dahadoğurmuyacam aaaa
Efemmmmm
doğurmuyacam ulen aaaaKadinlar kulubu kople ne zaman doğuracağını bekliyorlar
demi kızKadinlar kulubu kople ne zaman doğuracağını bekliyorlar
Dinlen canimm bizim yatak odasi gunes alıyor bende aniden kaktim bi sey foladimm kafama yataga atlayacam guya oen pat yerle bir esim uykulu gozuyle bakti senmiydin bende sandim deprem oldu terar uykuya daldi dizlerim hepsi mos morbasmda catlıor ya yatıp uysam buraya
oglan gece hiç uyutmadı haa
Uyusunda buyusun nini tipis tipis yurusun nini hisssss eeeeeee eeee eeee:)cok uykummm varr
bende seni seviyorm napim=)) senin o hamilelik takvimini ve o pirinç tanesi bebeğini yerim=))))ikizimmmmmseni seviyorum sen ne yapıyorsun :)
ağrı çekimi eğer tüpler kapalıysa oluyor. tüpler açıksa sorun olmuyor anladığım kadarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?