YİNEMİ SENEminim çocuk uyutmamistir
kız allah seni napmasn emi saskınnnDinlen canimm bizim yatak odasi gunes alıyor bende aniden kaktim bi sey foladimm kafama yataga atlayacam guya oen pat yerle bir esim uykulu gozuyle bakti senmiydin bende sandim deprem oldu terar uykuya daldi dizlerim hepsi mos mor
bi uyuyum dedim şip biri damladıUyusunda buyusun nini tipis tipis yurusun nini hisssss eeeeeee eeee eeee:)
zor tutuyorum kendimi ya oglan milyon kez kalkı herhalde gece ah oglum ahhe e e e e e e e e e❤♡❥❤♡❥
Seninle küsümYİNEMİ SEN
benin oglumuda yee kıskanrm benbende seni seviyorm napim=)) senin o hamilelik takvimini ve o pirinç tanesi bebeğini yerim=))))
aa ne tesadüf bende hem kötümü ettik git tatilin keyfini cıkar dedik yani seni düşnmücem bundan sonraSeninle küsüm
Yemicem ışte. İkizimin yicembenin oglumuda yee kıskanrm ben
Çıkarıyorum merak etme boş anlarda geliyoruz zaten. Telefon molası verdik kahve içiyoruz o ara sizi özledim de geldim hata bende ama sizi düşünüyorumaa ne tesadüf bende hem kötümü ettik git tatilin keyfini cıkar dedik yani seni düşnmücem bundan sonra
tamam bee güccük emrah moduna girme cok uykum var zatii kara böcümmm yaÇıkarıyorum merak etme boş anlarda geliyoruz zaten. Telefon molası verdik kahve içiyoruz o ara sizi özledim de geldim hata bende ama sizi düşünüyorum
Ay burda da hava o kadar güzel kiii miss miss=))))tamam bee güccük emrah moduna girme cok uykum var zatii kara böcümmm yahavada karardı bozardı afakanlar bastı ölüp gitcem buralardaa
kız bizi düşünme tatilini düşünÇıkarıyorum merak etme boş anlarda geliyoruz zaten. Telefon molası verdik kahve içiyoruz o ara sizi özledim de geldim hata bende ama sizi düşünüyorum
kız dur şimdiAy burda da hava o kadar güzel kiii miss miss=))))
Sabah zaten diyor ki güneş yüzü göremezsiniz inşallah dedi 5 dakika sonra yağmur atmaya başladı=) neyseki çabuk geçti kazulet
İyilik sen ne yapıyorsun=)))Napionz caylak ordusu :)))
hahahSabah zaten diyor ki güneş yüzü göremezsiniz inşallah dedi 5 dakika sonra yağmur atmaya başladı=) neyseki çabuk geçti kazulet
gidip kendimi camdan asagı atacam o dereceym yaniAy burda da hava o kadar güzel kiii miss miss=))))
uykusuzluktan perişan bir haldeiym kimse gelmesede bi uyusadm hayırlarylanNapionz caylak ordusu :)))
bak zorla yine beddua ettirecen tetikleme beniSabah zaten diyor ki güneş yüzü göremezsiniz inşallah dedi 5 dakika sonra yağmur atmaya başladı=) neyseki çabuk geçti kazulet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?