Bugün daha havuz a girmedikhahahdikkat o yüzden keyfini çıkar bak biz çıkaramıyoruz
Aaaaa uykusuzluk bnm isim bn uc saat uyudum bukdr mizmiz olma ya :)))uykusuzluktan perişan bir haldeiym kimse gelmesede bi uyusadm hayırlarylan
kız gidin girin deliBugün daha havuz a girmedik
Bnde ii napam ayni devam uykusuzlukla arbedeli :))İyilik sen ne yapıyorsun=)))
tatlım senin için 3 saat fazla bileAaaaa uykusuzluk bnm isim bn uc saat uyudum bukdr mizmiz olma ya :)))
Evet biraz fazla kacirmisim uykuyu hahahahahatatlım senin için 3 saat fazla bile
nie kız hani en son giriyordunuz ?Bugün daha havuz a girmedik
ama ben calışıyorummm üstüne ev işi yeme cocuk 3 saat bile uyumadm kiAaaaa uykusuzluk bnm isim bn uc saat uyudum bukdr mizmiz olma ya :)))
Oooo snn isin zor bukdr meslek bir arada alkis emojisi ve tebrik emijisi ve madalya emojisi ve veveveve.... bravo emojisiama ben calışıyorummm üstüne ev işi yeme cocuk 3 saat bile uyumadm ki
hepsine toplu teşekkür emojisi o zamnOooo snn isin zor bukdr meslek bir arada alkis emojisi ve tebrik emijisi ve madalya emojisi ve veveveve.... bravo emojisi
ruh gibi bakınıyorumm sen napan lenNaparsınız kızlar
Ask cocugu olcak o :):) dursun içerde 14 şubata kadarbende seni seviyorm napim=)) senin o hamilelik takvimini ve o pirinç tanesi bebeğini yerim=))))
Sınavlara çalışırken doğru dürüst iş yapamadım.. Çamaşır, ütü, ev toplama. . Yapmaya çalışıyorum ama oğlan pek bırakmıyor. .ruh gibi bakınıyorumm sen napan len
Hayırlı olsun cnm. . Sayfana da yazdım amaAsk cocugu olcak o :):) dursun içerde 14 şubata kadar
teşekkür ederim canım :) sayfamda göremedim ama benHayırlı olsun cnm. . Sayfana da yazdım ama
bırakmasn yapma bosver nasılsa yine birikecekSınavlara çalışırken doğru dürüst iş yapamadım.. Çamaşır, ütü, ev toplama. . Yapmaya çalışıyorum ama oğlan pek bırakmıyor. .
beni bi başıma bıraktnz la buralardaaAsk cocugu olcak o :):) dursun içerde 14 şubata kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?