beni bi başıma bıraktnz la buralardaa
Selam canlar:) nasilsiniz? Ben bugun cok yogun birgun geciriyorum ev isi yemek camasir bulasik bebek banyo aksama iftara abim gelcek hazirlik falan. Yazamadim sizlerede. Napiyosunuz? @_heidi_ napiyosun canim?
Yaa hazir ikizim demisken sen kesin biliyosundur muhabbeti. Dorduzum bile yaziliyo. Ne demekki onlar :) vallahi bilmiyorumNapak bacimsana yanasinca burnumuz kokudan kurtulmuyor
Ikizim tatilde yerine ben bakiyorum
Simdi soyle oldu. Biz heidi ile karakter olarak cok benzedigimizden cokta yakin arkadas oldugumuzdan ikizimm diyorduk birbirimize sonra grup buyudu. aramiza sonsuzask eklendi 3 uz olduk. Lady kazulet pardon lady marmelat eklendi 4 uz olduk..Yaa hazir ikizim demisken sen kesin biliyosundur muhabbeti. Dorduzum bile yaziliyo. Ne demekki onlar :) vallahi bilmiyorum
ahh canm benm kendini cok yormaa yaSelam canlar:) nasilsiniz? Ben bugun cok yogun birgun geciriyorum ev isi yemek camasir bulasik bebek banyo aksama iftara abim gelcek hazirlik falan. Yazamadim sizlerede. Napiyosunuz? @_heidi_ napiyosun canim?
sus sen basm catlıo zaten migrenm tuttuNapak bacimsana yanasinca burnumuz kokudan kurtulmuyor
Ikizim tatilde yerine ben bakiyorum
kız benm oglan mercimek corbasını sevmiyor .. bi yayla sehriye tavuk yapabilyorum başka tarif vern bna bugunde içmemiş sıpaa ya.Selam canlar:) nasilsiniz? Ben bugun cok yogun birgun geciriyorum ev isi yemek camasir bulasik bebek banyo aksama iftara abim gelcek hazirlik falan. Yazamadim sizlerede. Napiyosunuz? @_heidi_ napiyosun canim?
Benimde hafiften hafiften agriyo tutacak belli ki de ne halt yerim tutarsa onu bilmiyorum..sus sen basm catlıo zaten migrenm tuttu
Hah tamam simdi oldu. Ya heryerde karsima cikiyoda muhabbeti tam cozemediim. Tesekkur ederim canim ya aydinlattin :)Simdi soyle oldu. Biz heidi ile karakter olarak cok benzedigimizden cokta yakin arkadas oldugumuzdan ikizimm diyorduk birbirimize sonra grup buyudu. aramiza sonsuzask eklendi 3 uz olduk. Lady kazulet pardon lady marmelat eklendi 4 uz olduk..
Tabi biz boyle takilirken taklitlerimiz turedi. Herkes ikiz ucuz dorduz falan oldu :))
Kisaca kendini birine yakin hisseden ikizim diyor artik burda :))
Sen benim tarifi yaptin mi mercimek icin.kız benm oglan mercimek corbasını sevmiyor .. bi yayla sehriye tavuk yapabilyorum başka tarif vern bna bugunde içmemiş sıpaa ya.
Rica ederim cancazim ne demek :))Hah tamam simdi oldu. Ya heryerde karsima cikiyoda muhabbeti tam cozemediim. Tesekkur ederim canim ya aydinlattin :)
Aynen canim benimkide mercimegi sevemedi.domates corbasinida cok sevmedi. En iyi yedigi pirinc ve sehriye.yogurt corbasini cok sevmisti benimki. Sebze corbasi denedin mi?kız benm oglan mercimek corbasını sevmiyor .. bi yayla sehriye tavuk yapabilyorum başka tarif vern bna bugunde içmemiş sıpaa ya.
Keske yormayabilsekahh canm benm kendini cok yormaa ya
sadece parol içebilirsin artık oda gecirmioBenimde hafiften hafiften agriyo tutacak belli ki de ne halt yerim tutarsa onu bilmiyorum..
ay tatlm sorma benm oglanda öle.. geriye üc çeşit corba kalıor zaten ya.. ablamızla konuştm şimdide yarm içmiş bırakmş corbayı bende ben gelene kadar ac kalmasn bari eline muz felan ver dedm denedm yemedi sebze mercimek domates sevmio tarhanada içmedi ee geriye bu üçü kalıyo zatenAynen canim benimkide mercimegi sevemedi.domates corbasinida cok sevmedi. En iyi yedigi pirinc ve sehriye.yogurt corbasini cok sevmisti benimki. Sebze corbasi denedin mi?
seni cok iyi anlıyorum su an.. bende aynıyım gerci.. bk şimdi eve gideceğim.. oglani biraz parka cıkarrım sonra yemek yok yemek yapılacak oglan corbasını begenmemiş tekrar corba yapacahm camasırlar katlanack daha ben hiç birşeyi becerimiyorum oglan gece sayamadm kadar fazla uyanıyor tükendm artık :/Keske yormayabilsekhepsi mecburi seyler canim iste
yaptmda sevmedi kırvısm ablAsıSen benim tarifi yaptin mi mercimek icin.
Malesef oyle canim cok cesit kalmiyo. Ama dun haberlerde izledim bebekleri yemek icin zorlamayin diye. Gerci biz anne yuregine haber islemez ama:) acikinca yer canim. Dis cikarma donemi falansa iyice dusuyo istahlariay tatlm sorma benm oglanda öle.. geriye üc çeşit corba kalıor zaten ya.. ablamızla konuştm şimdide yarm içmiş bırakmş corbayı bende ben gelene kadar ac kalmasn bari eline muz felan ver dedm denedm yemedi sebze mercimek domates sevmio tarhanada içmedi ee geriye bu üçü kalıyo zaten
Yardimciniz ev islerine bakmiyo sanirim dimi? Bazilari yemek falanda yapiyo cunku?seni cok iyi anlıyorum su an.. bende aynıyım gerci.. bk şimdi eve gideceğim.. oglani biraz parka cıkarrım sonra yemek yok yemek yapılacak oglan corbasını begenmemiş tekrar corba yapacahm camasırlar katlanack daha ben hiç birşeyi becerimiyorum oglan gece sayamadm kadar fazla uyanıyor tükendm artık :/
Heidinin msjının üstüne yazmıştım. . Sende cevap yazdın ama beni farketmedinteşekkür ederim canım :) sayfamda göremedim ama ben
Yine ben yapıcam. . Sihirli bi güç yok ki :))bırakmasn yapma bosver nasılsa yine birikecekyeni felsefem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?