Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Yaa hazir ikizim demisken sen kesin biliyosundur muhabbeti. Dorduzum bile yaziliyo. Ne demekki onlar :) vallahi bilmiyorum
Simdi soyle oldu. Biz heidi ile karakter olarak cok benzedigimizden cokta yakin arkadas oldugumuzdan ikizimm diyorduk birbirimize sonra grup buyudu. aramiza sonsuzask eklendi 3 uz olduk. Lady kazulet pardon lady marmelat eklendi 4 uz olduk..

Tabi biz boyle takilirken taklitlerimiz turedi. Herkes ikiz ucuz dorduz falan oldu :))

Kisaca kendini birine yakin hisseden ikizim diyor artik burda :))

Selam canlar:) nasilsiniz? Ben bugun cok yogun birgun geciriyorum ev isi yemek camasir bulasik bebek banyo aksama iftara abim gelcek hazirlik falan. Yazamadim sizlerede. Napiyosunuz? @_heidi_ napiyosun canim?
kız benm oglan mercimek corbasını sevmiyor .. bi yayla sehriye tavuk yapabilyorum başka tarif vern bna bugunde içmemiş sıpaa ya.

Hah tamam simdi oldu. Ya heryerde karsima cikiyoda muhabbeti tam cozemediim. Tesekkur ederim canim ya aydinlattin :)

kız benm oglan mercimek corbasını sevmiyor .. bi yayla sehriye tavuk yapabilyorum başka tarif vern bna bugunde içmemiş sıpaa ya.
Aynen canim benimkide mercimegi sevemedi.domates corbasinida cok sevmedi. En iyi yedigi pirinc ve sehriye.yogurt corbasini cok sevmisti benimki. Sebze corbasi denedin mi?

Aynen canim benimkide mercimegi sevemedi.domates corbasinida cok sevmedi. En iyi yedigi pirinc ve sehriye.yogurt corbasini cok sevmisti benimki. Sebze corbasi denedin mi?
ay tatlm sorma benm oglanda öle.. geriye üc çeşit corba kalıor zaten ya.. ablamızla konuştm şimdide yarm içmiş bırakmş corbayı bende ben gelene kadar ac kalmasn bari eline muz felan ver dedm denedm yemedi sebze mercimek domates sevmio tarhanada içmedi ee geriye bu üçü kalıyo zaten

Keske yormayabilsek hepsi mecburi seyler canim iste
seni cok iyi anlıyorum su an.. bende aynıyım gerci.. bk şimdi eve gideceğim.. oglani biraz parka cıkarrım sonra yemek yok yemek yapılacak oglan corbasını begenmemiş tekrar corba yapacahm camasırlar katlanack daha ben hiç birşeyi becerimiyorum oglan gece sayamadm kadar fazla uyanıyor tükendm artık :/

Malesef oyle canim cok cesit kalmiyo. Ama dun haberlerde izledim bebekleri yemek icin zorlamayin diye. Gerci biz anne yuregine haber islemez ama:) acikinca yer canim. Dis cikarma donemi falansa iyice dusuyo istahlari

Yardimciniz ev islerine bakmiyo sanirim dimi? Bazilari yemek falanda yapiyo cunku?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…