Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Malesef oyle canim cok cesit kalmiyo. Ama dun haberlerde izledim bebekleri yemek icin zorlamayin diye. Gerci biz anne yuregine haber islemez ama:) acikinca yer canim. Dis cikarma donemi falansa iyice dusuyo istahlari
bide simdiye kadar annem bakıodu şimdi eşimin kuzeni bakıor alışsma süreci onunda etkisi var mesela onda uymuor su an öglen ben eve gidince uyutuyorum ugurum ya ne zorms anne olmak üzerine calışan anne olmak su an basımı kaldıramıyorum stresten..

Yardimciniz ev islerine bakmiyo sanirim dimi? Bazilari yemek falanda yapiyo cunku?
canm eşimin kuzeni bakıor zaten su an oglu ile birlikte oglu 4 yaşnda o konuları hiç konuşmadk ama yap desem yapar.. su an siip die demek istemiorum ama oglumun camasırlarını serse katlasa bulasık makinesini yerleştirse hani fenada olmaz zaten evi toplu tutuyor

kız çık işten bak çocuğuna ❤♡❥❤♡❥

Evet canim anne olmak cok ama cok zor. Ama hep boyle olmicaklar o yonden disunuyorum hep. Buyuduklerinde hatirlamicaz bile. Sabret. Zor ama gecicek biliyorum. Akrabanizada zamanla soylersin. Maas gibi bisey vericek misiniz ablaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…