bide simdiye kadar annem bakıodu şimdi eşimin kuzeni bakıor alışsma süreci onunda etkisi var mesela onda uymuor su an öglen ben eve gidince uyutuyorum ugurum yaMalesef oyle canim cok cesit kalmiyo. Ama dun haberlerde izledim bebekleri yemek icin zorlamayin diye. Gerci biz anne yuregine haber islemez ama:) acikinca yer canim. Dis cikarma donemi falansa iyice dusuyo istahlari
ah seni gudubet ah nasıl fark etmessin gel cabuk hesap veerHeidinin msjının üstüne yazmıştım. . Sende cevap yazdın ama beni farketmedin
oda dogru o zaman benm felsefem bumm olduYine ben yapıcam. . Sihirli bi güç yok ki :))
canm eşimin kuzeni bakıor zaten su an oglu ile birlikte oglu 4 yaşnda o konuları hiç konuşmadk ama yap desem yapar.. su an siip die demek istemiorum ama oglumun camasırlarını serse katlasa bulasık makinesini yerleştirse hani fenada olmaz zaten evi toplu tutuyorYardimciniz ev islerine bakmiyo sanirim dimi? Bazilari yemek falanda yapiyo cunku?
kız çık işten bak çocuğuna ❤♡❥❤♡❥bide simdiye kadar annem bakıodu şimdi eşimin kuzeni bakıor alışsma süreci onunda etkisi var mesela onda uymuor su an öglen ben eve gidince uyutuyorum ugurum yane zorms anne olmak üzerine calışan anne olmak su an basımı kaldıramıyorum stresten..
maddi imkanlar el verse 5 dakika durmam zaten.. eşimin maası yetmedi için calışıyorum.kız çık işten bak çocuğuna ❤♡❥❤♡❥
hmm o zaman yapacak bir şey yok tatlımmaddi imkanlar el verse 5 dakika durmam zaten.. eşimin maası yetmedi için calışıyorum.
Evet canim anne olmak cok ama cok zor. Ama hep boyle olmicaklar o yonden disunuyorum hep. Buyuduklerinde hatirlamicaz bile. Sabret. Zor ama gecicek biliyorum. Akrabanizada zamanla soylersin. Maas gibi bisey vericek misiniz ablaya?bide simdiye kadar annem bakıodu şimdi eşimin kuzeni bakıor alışsma süreci onunda etkisi var mesela onda uymuor su an öglen ben eve gidince uyutuyorum ugurum yane zorms anne olmak üzerine calışan anne olmak su an basımı kaldıramıyorum stresten..
merhaba tatlım❤♡❥❤♡❥Merabaaa
Mrb canim:) nasilsin?Merabaaa
Iyim sukur ugur bocum sen nasilsin:)Mrb canim:) nasilsin?
Iyi diyelim iyi olsun canim ya :) bebek uyuyoda firsattan istifade bende biraz gireyim dedim. Dun oyun bolumunde baya kapistik :))Iyim sukur ugur bocum sen nasilsin:)
Ayyy evet guzel gidiyodu :) araya kaynak yaptilar kactim bende :)))Iyi diyelim iyi olsun canim ya :) bebek uyuyoda firsattan istifade bende biraz gireyim dedim. Dun oyun bolumunde baya kapistik :))
Ayyy evet guzel gidiyodu :) araya kaynak yaptilar kactim bende :)))
Oyun alanina kilit vuralim giremesinleraynen ya bende onlar gelince biraktim. Karisti zaten sorular falan :)) aksama debam ederiz ya kaynaklari gonderelim
hop hop oyun bölümümüIyi diyelim iyi olsun canim ya :) bebek uyuyoda firsattan istifade bende biraz gireyim dedim. Dun oyun bolumunde baya kapistik :))
Gunduz cok kaynak oluyir aksam iyihop hop oyun bölümümügelin bakalım
gel kız kimse yok kiGunduz cok kaynak oluyir aksam iyi
Yeni oyun acalim basligada etiket yapalim baska kimse olmasinOyun alanina kilit vuralim giremesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?