- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
hahahahYeni oyun acalim basligada etiket yapalim baska kimse olmasinnisankralicesi geliiyorum hemen bekle beni :d
Ugur bocumle oynayin ben cikarim belki birazdangel kız kimse yok ki❤♡❥❤♡❥
tamam talmı❤♡❥❤♡❥Ugur bocumle oynayin ben cikarim belki birazdan
Kiz valla bulamadim. Hatta ladye sordum o da goremedi. Anam biz delirdik mi acabaHeidinin msjının üstüne yazmıştım. . Sende cevap yazdın ama beni farketmedin
Dur bulim..Kiz valla bulamadim. Hatta ladye sordum o da goremedi. Anam biz delirdik mi acaba
Dur kiz durr buldumm :) ben yeni yazdin saniyorummm... sordugun kismi gorduydumde sonrasini gormemisimmm kusura bakmaDur bulim..
Önemli değil de bişi mi var dedim acaba. .. bu arada artık seneye zor okursun aöfDur kiz durr buldumm :) ben yeni yazdin saniyorummm... sordugun kismi gorduydumde sonrasini gormemisimmm kusura bakma
Artik uygulamali okurum napalim :))Önemli değil de bişi mi var dedim acaba. .. bu arada artık seneye zor okursun aöf
Sıkınti ve takilmaca sen:))Kizlaaaar napiyinuz (;
Yok sana okumak yigenimizi buyut onceArtik uygulamali okurum napalim :))
Hosgeldin tatlisim tabikiii napiyosun tatil nasill gidiyo:)
Yemeeeek telasi basladi :) sonra gelirim canim :*Sıkınti ve takilmaca sen:))
Tamam canim kokay gelsinYemeeeek telasi basladi :) sonra gelirim canim :*
Siz daha benim kıymetimi bilmeyin tatilde bilenem aklımdasiniz geliyorum etiket yapıyoruz=)))_heidi_ en hayirli sn ciktin kac gundur gelmiom inadina diom bakem kim etiketlick kmseciklern aklna gelmedm dedm bari girmiim bosa tatlim bnm
iyiyim canım tatil yapıyorum=)) tatildeyim:)Selam canlar:) nasilsiniz? Ben bugun cok yogun birgun geciriyorum ev isi yemek camasir bulasik bebek banyo aksama iftara abim gelcek hazirlik falan. Yazamadim sizlerede. Napiyosunuz?_heidi_ napiyosun canim?
tatil bizi ayrı düşürdü=))
tatil güzel gidiyor eğlenceli :)Hosgeldin tatlisim tabikiii napiyosun tatil nasill gidiyo:)
Denize girmiyonuz mu soguk mu hava ordaSiz daha benim kıymetimi bilmeyin tatilde bilenem aklımdasiniz geliyorum etiket yapıyoruz=)))
iyiyim canım tatil yapıyorum=)) tatildeyim:)
tatil bizi ayrı düşürdü=))
tatil güzel gidiyor eğlenceli :)
Valla otel içinde sıcağı anlamıyorum da az önce bi yola çıktık resmen yanıyor. Deniz e giriyoruz da soğuk birazDenize girmiyonuz mu soguk mu hava orda
Ay bide hasta olursunuz da bosverValla otel içinde sıcağı anlamıyorum da az önce bi yola çıktık resmen yanıyor. Deniz e giriyoruz da soğuk biraz
Yok sana okumak yigenimizi buyut oncesonra oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?